- 30 Nisan 2016
- 3.709
- 4.660
- Konu Sahibi AdventureTime
26 yaşıma geldım o saydıklarını neeeyyyhhhh demeden edemedım.fondoten ruj far kalem bunun harıcındekılerı bılmem.şimdi doğallık moda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de annem aynı sizin gibi :)Altına imzamı atıyorum, 23 yaşında bir kızım var, lise son sınıf mezuniyet balosuna kadar göz kalemi sürmesini dahi istemedim, topuklu ayakkabı giymesini de istemedim, hala bu yaşında bile saçına saç boyası sürmedi, yüzüne ağır makyaj yapmıyor, bir eyeliner, soft renklerde bir ruj yeterli oluyor, öz bakımına çok dikkat eder, 13-18 yaş arası makyaj yapılmasına karşıyım, cildi çabuk yıpratıyor, o yaşlarda ciltleri o kadar güzel oluyor ki hiçbir kozmetik malzemesine ihtiyaçları yok.
Benim de annem aynı sizin gibi :)
Bütün yorumlara katılıyorum erken yaşta makyaj saç boyası işlerine girme derim cildine yazık etme,ayrıca saç düzleştiricisini çok kullanma saçlarını mahvedersin.Okulda ben de sadece uykusuz kalmışsam göz altı kapatıcısı ve rimel sürüyorum.
Saçlarımı da düzleştiriyorum.
Far almayı düşünüyorum gezmeye bir yere giderken sürmek için veya özel bie günde düzgün görünmek için.O da uygyn bulursam.Ve dediğiniz gibi doğal açık tonlarda.
Dumanlı göz makyajı yapmam yani