kapalıların makyaj sınırı ne olmalı?

Allahla senin aranda olan şeylere başkasının fikirlerini sokma, yanlış yaparsın :31:

Ben kapalılıkta renkli farların ve rujun abartı durduğuna ve hoş olmadığına inanıyorum (Özelgünlerhariiç. Düğün vb.)

Bence günlük hayatta hafif bi gözkalemi ve rimel yeterlidir diye düşünüyorum.

Azda olsa yapma bence ayrıca çok açık tenliyim demişsin çevrendende olumsuz tepkiler almışsın demekki az olarak yaptığını düşündüğün makyajın bayağı farkediliyor ..Ayrıca abdest alırken falan birsürü makyaj temizleme teraneside zor olsa gerek...Yinede senin kararın arkadaşım kimseyi ilgilendirmez ama naçizane bnm fikrimde böyle ...Sağlıcakla kal :16::16:

Bazi kapali bayanlari goruyorum yuzlerindeki boyayla bi ew rahatlikla badana olur onlar bence istemsiz kapananlar. Cok hafif belli olmayacak kadar makyaj sorun yaratmaz dusuncesindeyim.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

herkes dilediği gibi makyaj yapar:108::108::108::108: :115::115::115::115::79::79:

Yüzünü biraz canlı göstermek için küçük bir kaç rötuş neden sorun olsun ki, hem kadına sürme helaldir. Bu kadar katı olmayı doğru bulmuyorum. Zaten zor bir devirdeyiz, kendinizi her yerden baskılarsanız zorlanabilirsiniz. İnsanları çok takmayın kafanıza onların her şey için söyleyecek bir şeyleri var

arkadaşım sürme helaldir fakat sadece eşine yapabilirsin der dinimiz :))

arkadaşlar biliyorum tesettürlü bayanlar kapanmanın hakkını tam manasıyla verebilmek için makyaj yapmamalı.
ama mesela ben sarışınım kaşım kirpiğim çok belirsiz tabi yüzüme biraz canlılık gelsin diye bi rimel bi dudak balmı falan sürüyorum ruj bile değil .
çook beyaz tenli olduğum için kendimi soluk hissettiğim günlerde biraz allık kullanıyorum
ama bazı arkadaşların şuna bak kapalı ama rimel de sürmüş vb. tarzı söylemlerine maruz kalıyorum
sizler ne düşünüyosunuz bu konuda ?

canım benim bende kapalıyım.sana şunu yap bunu yap demem bunu kimse diyemez.dinimizin kuralı net "yapamazsın." gerisi sana kalmı ş:))

kapalıların makyaj sırrı olmamalı makyajsız olmalı açık ve net ne için kapandığını biliyosan tabi:51:

Kisiye kalmis birsey, ben de kapaliyim. Nasil olmasi gerektigini pek ala biliyorum ama rimel+surmesiz olunca kendimi cok kotu hissediyorum, sabah ilk yaptigim sey rimel ve surmemi cekmek disari cikmicak olsam bile. sonucta nefis diye birsey var herkes elinden geldigi kadar yasiyor dinini, ben sadece kendim icin gecerli seyleri soyledim kimseye bu konuda birsey soyleme hakkina sahip degilim diye dusunuyorum arkadasim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back