- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
arkadaşlar biliyorum tesettürlü bayanlar kapanmanın hakkını tam manasıyla verebilmek için makyaj yapmamalı.
ama mesela ben sarışınım kaşım kirpiğim çok belirsiz tabi yüzüme biraz canlılık gelsin diye bi rimel bi dudak balmı falan sürüyorum ruj bile değil .
çook beyaz tenli olduğum için kendimi soluk hissettiğim günlerde biraz allık kullanıyorum
ama bazı arkadaşların şuna bak kapalı ama rimel de sürmüş vb. tarzı söylemlerine maruz kalıyorum
sizler ne düşünüyosunuz bu konuda ?
Herkes kendinden sorumludur canım kim ne derse desin napalım yani... Bende kapalıyım ama makyaj yapıyorum ruj yada çok kırmızı tonlarda allık kullanmamaya dikkat ediyorum... ama rimel kapatıcı ve eyeliner mutlaka kullanıyorum
kapalı açık farketmez ,her kadın kendini güzel ve bakımlı hissetmek ister ,ben makyaj yapmadığımda ,hayırdır hastamısın diye soranlar oluyor ,buna maruz kalmak istemiyorum .sizde abartmadan yapıyormuşsunuz zaten
adnan hocanın kedicikleri gibi yapmadığınıza göre sorun yok,milleti boşver ..
Kapanmanın amacına zıt düşer bence makyaj yapmak,yapılmamalı..
Geçen bir kız gördüm genç,tayt giymiş dizden biraz aşağıda ,mini etek,dar bi bluz,kot ceket,ağır makyaj ve başı kapalı..
O başı niye kapatıyosun madem diye sorarlar adama:45:
şahsen tesettürün nasıl olması gerektiği konusunda senin gibi düşünsem de..
o soruyu sorma yetkisi, eğer sormak isterse, sadece Allah'a ait diye düşünüyorum.
kula böyle bir misyon verilmemiş sanki?
Kusurları yani sivilceyi, yüzdeki bi'lekeyi kapatıcıyla kapatmakla kuyruklu eyeliner çekmek farklı şeyler.
Eyeliner dikkat çeken bi'şey.
Kapalı açık ayırmamalıyız ağır makyaj herkes için aynı diyosunuz ama benim açık halimle yaptığım kırmızı rujlu makyajım ne kadar eleştiri alır?
İşin içine tesettür girince yorumlar değişiyo ister istemez çünkü işin ucunda din var. He göze güzel gözükme yönünden soruluyosa evet yüze renk gelmesi açısından makyaj yapılmalı. Ama insanlar malesef "hmm hem kapalı hem makyaj yapmış ne anlamı kaldı?" "hmm hem kapalı hem parlak kumaştan fuşya şal takmış benden çok dikkat çekiyo ne anlamı kaldı?" diye bi'tutuma giriyolar çünkü din karıştırılmasın denmiş ama dine bağlandığı için böyle düşünülüyo.
Fikir almak için sorulduğu için söylüyorum gözünde kuyruklu eyeliner, kafasında fuşya parlak şal, altında platform topuklu kapalı bi'kız evet gözüme fıstık gibi gözüküyo ama tesettürlü gibi gözükmüyo. Benden daha çok dikkat çekiyo çünkü.
Güzel gözüküp övgüler almak mı yoksa din mi bunu kafada tam oturtmak lazım bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?