- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim dini inancıma görede senin kapalı olman gerek onu ne yapcaz. Sen önce emir olanı yerine getir ondan sonra gel burda ahkam kes tamam canım. Hem gözümüze sürme çekmekle dışarıya kendimizi beğendirmiyoruz kendi hoşumuza gidiyor ve sen bunu yargılayamazsın biz seni açık olmakla yargılamadığımız gibi. Komik olmayın yorum yaparkene...
Belli belirsiz makyaj yapmanın en önemli tekniği , yok makyaj sırlarını öğrenmendir .
Cilt bakımı , ardından nemlendirici ve bb krem , dudak parlatıcısı ve rimel ...
Bu seni o istemediğim soluk görüntüden kurtarır , bunun fazlası senin tercihindir.
Bu tarz konularda fetva mercii olunması değil de ; yanlış bilgi verilmesi cidden can sıkıcı oluyor .
Örtünmek inanan bir kadın için farz ibadetini yerine getirebilme nefsini yenmiş olması demektir , örtünme ile nefsine hakim olan kadın , soluk gözükmekle ilgili zaaflarına yenilip makyaj yapabilir . Bu az ya da çok diye nitelendirilmeli , makyaj caiz değil , hele de içinde beğendirme ve dikkat çekme niyeti taşıyorsa haramdır .Yani açığa az caiz , kapalıya çok değil ... Her hareketin hükmü kendi içindedir.
Ben örtülü bir kadınım aynı zamanda makyaj yapıyorum , ben makyaj yapıyorum diye dinin bu hükmünü kendime göre yontamam ; ama az yapıyorum diye de sevimli hale sokamam ve yoktur diyemem . Allah affetsin derim kendime ancak![]()
eyeliner rimel parlatici neyin nesi??
cifte standar degilmi
kime ahkam kesiyorsun?
:))
arkadaşlar biliyorum tesettürlü bayanlar kapanmanın hakkını tam manasıyla verebilmek için makyaj yapmamalı.
ama mesela ben sarışınım kaşım kirpiğim çok belirsiz tabi yüzüme biraz canlılık gelsin diye bi rimel bi dudak balmı falan sürüyorum ruj bile değil .
çook beyaz tenli olduğum için kendimi soluk hissettiğim günlerde biraz allık kullanıyorum
ama bazı arkadaşların şuna bak kapalı ama rimel de sürmüş vb. tarzı söylemlerine maruz kalıyorum
sizler ne düşünüyosunuz bu konuda ?
arkadaşlar biliyorum tesettürlü bayanlar kapanmanın hakkını tam manasıyla verebilmek için makyaj yapmamalı.
ama mesela ben sarışınım kaşım kirpiğim çok belirsiz tabi yüzüme biraz canlılık gelsin diye bi rimel bi dudak balmı falan sürüyorum ruj bile değil .
çook beyaz tenli olduğum için kendimi soluk hissettiğim günlerde biraz allık kullanıyorum
ama bazı arkadaşların şuna bak kapalı ama rimel de sürmüş vb. tarzı söylemlerine maruz kalıyorum
sizler ne düşünüyosunuz bu konuda ?