Kanserin hayatı bitirmesi

Sonra toparlarlar dimi
İnsan iyi şeyler duymak istiyor
Sizede çok geçmiş olsun tüm kalbimle dualarım bizim gibi olanlara
İnşallah ilaçların etkisi geçince toparlarlar diye düşünüyorum. Ondan sonraki korkular kanserin bir daha uğramaması üzerine olacak bizde. Ameliyatta tüm kanserli bölgeyi aldılar o biraz rahatlatıyo.
Tümörün boyutuna durumuna göre bazen önden kemoterapi ile küçültüp sonra ameliyat ile temizliyorlar. İnşallah sizinde tüm süreçleriniz geçtiğinde babanız eski sağlığına kavuşur. Süreçler zor ama savaşmaya değer. Moral verin babanıza, kendini salmasın. İştahı azalabilir, yine de yemeye devam etmeli. Kayın pederim 2 kürde kilo verdi biraz.
Her şeyin sonrasında bize elimizden geleni yapmanın verdiği tevekkül etmek kalıyor. İnşallah babanız da tüm bu süreçlerden sağlıkla çıksın, bütün korkularınız geride kalsın

İnşallah ilaçların etkisi geçince toparlarlar diye düşünüyorum. Ondan sonraki korkular kanserin bir daha uğramaması üzerine olacak bizde. Ameliyatta tüm kanserli bölgeyi aldılar o biraz rahatlatıyo.
Tümörün boyutuna durumuna göre bazen önden kemoterapi ile küçültüp sonra ameliyat ile temizliyorlar. İnşallah sizinde tüm süreçleriniz geçtiğinde babanız eski sağlığına kavuşur. Süreçler zor ama savaşmaya değer. Moral verin babanıza, kendini salmasın. İştahı azalabilir, yine de yemeye devam etmeli. Kayın pederim 2 kürde kilo verdi biraz.
Her şeyin sonrasında bize elimizden geleni yapmanın verdiği tevekkül etmek kalıyor. İnşallah babanız da tüm bu süreçlerden sağlıkla çıksın, bütün korkularınız geride kalsın
Amin inşallah sizinde
Gelişmeleri yazarım

Çok güzel haber
Bitkisel mi kullandınız nasıl oldu
İnşallah bizim içinde güzel olur
Sizinde dualarınızı isterim
Gerçekten çok kötü bir psikoloji
Dedem zamanında ne kullandı bilmiyorum, ben doğmadan yaşanmış bu hastalık. Ama bir şey yapmadı sanırım eve yollamışlar direkt bir şey yapamayız diye sonra 30 yıl daha yaşadı❤️

Herkese merhaba
Hani derler ya derdim dağlardan büyük diye
Babama 1 ay önce mide kanseri teşhisi kondu ve kemoterapi süreci başladı. Hersey yolunda giderse ameliyat olacak. Kemoterapiden hep korkardım ama başka çare yokmuş
Bu arada tüm bu yaşananlar hiç beklenmedik anda mutlu mesut yaşarken gelişti. Hayat bitti. Gecemiz gündüzüm belli değil.
Benim bütün vücut sistemim çöktü. Yaşamıyorum sadece nefes alıyorum
Hata onu da yapamıyorum. Şimdi de kendime kanser tanısı koydum. Çünkü 1 haftadır mide ve bağırsaklarda tuhaflık var.Kac gündür olan mide yannasi sırtıma vurmaya başladı. Sürekli kilomu olcuyorum zayıfladım mi diye. Biraz kilom eksik çıkınca panik oldum. Doktor randevusu aldım korktuğum basima gelirse ailecek akıl hastanesine gideriz. Kanser olanlar olur. Bunları düşünüyorum.
Kendim iyi olsam babacığımı motivasyon edilemez yapamıyorum. Çevrenizde mide kanseri olup atlatan var mi, bir umut Allah'm
Dua edin nolur
Cok gecmis olsun. Rabbim babaniza ve tüm hastalara sifa versin.
Sizin ki psikolojiktir muhtemelen. Aynisini ben de yıllar önce yaşamıştım.
24 yaşındaydım 22 yaşında ki kuzenim kanser oldu ve 6 ay içinde aramızdan ayrıldı.
Cok gec teşhis edildi.
Ondan sonra aylarca kendimi hasta his etmiştim. Sürekli doktorlara gitmiştim.

Herkese merhaba
Babama 1 ay önce mide kanseri teşhisi kondu ve kemoterapi süreci başladı. Hersey yolunda giderse ameliyat olacak. Kemoterapiden hep korkardım ama başka çare yokmuş
Bu arada tüm bu yaşananlar hiç beklenmedik anda mutlu mesut yaşarken gelişti. Hayat bitti. Gecemiz gündüzüm belli değil.
Hata onu da yapamıyorum. Şimdi de kendime kanser tanısı koydum. Çünkü 1 haftadır mide ve bağırsaklarda tuhaflık var.Kac gündür olan mide yannasi sırtıma vurmaya başladı. Sürekli kilomu olcuyorum zayıfladım mi diye. Biraz kilom eksik çıkınca panik oldum. Doktor randevusu aldım korktuğum basima gelirse ailecek akıl hastanesine gideriz. Kanser olanlar olur. Bunları düşünüyorum.
Kendim iyi olsam babacığımı motivasyon edilemez yapamıyorum. Çevrenizde mide kanseri olup atlatan var mi, bir umut Allah'm
Dua edin nolur
Anneannem mide kanseriydi, midesinin 4/5 i alındıktan sonra tam 25 sene yaşadı

Cok gecmis olsun. Rabbim babaniza ve tüm hastalara sifa versin.
Sizin ki psikolojiktir muhtemelen. Aynisini ben de yıllar önce yaşamıştım.
24 yaşındaydım 22 yaşında ki kuzenim kanser oldu ve 6 ay içinde aramızdan ayrıldı.
Cok gec teşhis edildi.
Ondan sonra aylarca kendimi hasta his etmiştim. Sürekli doktorlara gitmiştim.
Başınız sagolsun mekanı cennet olsun
Bu illetin çaresi birgun bulunacak inşallah
Evet bende surekli vücudumu dinleyip internetten okuyup kanser teşhisi koyuyorum
Önceden olsa doktor aklıma gelmezdi. Mesela afedersiniz gegirme gaz mide yanmasi karin guruldamasi öncedende olurdu önemsemediklerini
Umarım psikolojiktir

Herkese merhaba
Dua edin nolur
Geçmiş olsun Allah şifa versin komşunun babası mide kanserini atlattı şuan normal hayatına devam ediyor. Darısı babanızın başına inşallah sizin rahatsızlıklarınıza gelince stresten olduğunu düşünüyorum benim eşimde kanser olduğunda bende üzüntü ve stresten rahatsızlık geçirmiştim. Siz kendinize iyi bakınki babanıza destek olabilesiniz. Güçlü olun ve babanızın bu hastalığı yeneceğine inanın. Başa gelenle mücadele etmekten başka çaremiz yok önce bunu kabullenin sonrada bu zor günlerin gelip geçeceğine inanın. İnanınki bu süreci atlatabilesiniz.

Geçmiş olsun Allah şifa versin komşunun babası mide kanserini atlattı şuan normal hayatına devam ediyor. Darısı babanızın başına inşallah sizin rahatsızlıklarınıza gelince stresten olduğunu düşünüyorum benim eşimde kanser olduğunda bende üzüntü ve stresten rahatsızlık geçirmiştim. Siz kendinize iyi bakınki babanıza destek olabilesiniz. Güçlü olun ve babanızın bu hastalığı yeneceğine inanın. Başa gelenle mücadele etmekten başka çaremiz yok önce bunu kabullenin sonrada bu zor günlerin gelip geçeceğine inanın. İnanınki bu süreci atlatabilesiniz.
Cok teşekkür ederim verdiğiniz moral için
Sizede çok geçmiş olsun
Umarım hersey yolunda gider
Dulariniza ihtiyacimiz , var

Canım benim saçmalama lütfen !!! Kendine gel !!
4 yıl evvel fark başladı tedavim, durumum gayet iyi elhamdulillah. 9. Ayda bir arkadaşım k. den vefat etti, stresten bende tekrar görüldü. Şimdi ise 3 hafta evvel aşırı stres yaptım, misafirlerim gelecekti yurtdışından , kalabalık olacağız onları görmeye 2 aile daha gelecekti, ikram değil ama nereye sığacağız, ev büyük fakat 20-25 kişi olacağız ye kafamda baya büyüttüm, dudağımda uçuk çıktı, mide ağrısı tuttu. Bugün 5. Günüm . Misafirlerimi çok çok güzel şekilde ağırladım 2 gün bende 2 aile kaldılar, diğerleri başka yere gitti uyumaya gündüz geldiler. Güle oynaya yolcu ettim, ve dün öğrendimki çektiğim mide ağrısı değilmiş… pankreas iltihap olmuş büyümüş vs vs. Sor şimdi bana değdimi??? Asla !!! Kafamda büyüttüğümüz kurduğum için kendi kendimi hasta ettim . Yapma gülüm , sanada birşey olmasın

Herkese merhaba
Dua edin nolur
Çok geçmiş olsun.İnsallah atlatır babanız.Sizin durumunuz bence psikolojik.Babamda kalp rahatsızlığı vardı ve aniden kalbi durdu ve öldü.Onun ölümünden sonra defalarca acile kalbimde bir sorun var diye gittim.Şukur bir şey yok ama psikolojim iyi durumda değildi.Tum kontrolleri yaptırin inşallah bir şey yoktur ardından psikiloga görünün.Kolay şeyler yaşamıyorsunuz tabi her durum normal.

Herkese merhaba
Dua edin nolur
Çok geçmiş olsun.İnsallah atlatır babanız.Sizin durumunuz bence psikolojik.Babamda kalp rahatsızlığı vardı ve aniden kalbi durdu ve öldü.Onun ölümünden sonra defalarca acile kalbimde bir sorun var diye gittim.Şukur bir şey yok ama psikolojim iyi durumda değildi.Tum kontrolleri yaptırin inşallah bir şey yoktur ardından psikiloga görünün.Kolay şeyler yaşamıyorsunuz tabi her durum normal.

X