- 18 Kasım 2023
- 110
- 29
- 34
- Konu Sahibi hayat bitti
Başka konu ile ilgili bilgisi olan var mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah size şifa versin inşallah. Tüm hastalara şifa versin aminnn...Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun bende kolon ca tanısı aldım henüz 27 yasındayım opera oldum ve suan kemoterapi alıyorum mıde perforasyonuda gecırdım baya amelıyatım rısklı ve büyük bir amelıyattı ama sukur suan tedavı surecındeyım sıze dıyecegım tavsıye su olabılır güçlü durun olmak zorundasınız malesef bu işin en oncelıgı psikoloji ıyı olmalı sız ıyı olun ki babanıza da destek olabılesınız merak etmeyin Allahın iznıyle sızın temız cıkar stres kaynaklıdır Allah babanıza ve tüm onkolojı hastalarına şifa versin inşallah
Çok geçmiş olsun, kuzeniniz bu kadar kanser tedavi görmüş, gen testi BRCA1-BRCA2 testlerini yaptırdınızmı?İnsan vücudu inanılmaz dayanıklı bir sistem hiç korkmayın
Rahmetli annem 56 doz kemoterapi aldı yanında da ilave bir sürü tedavi
Korkuyor insan ama sonra görüyorsunuz ki toparlanıyor
Yakın bir iş arkadaşım atlattı mide kanseri onda karaciğere metastazda vardı, önce kemoterapi aldı ardından ameliyat oldu midenin yarısından fazlası alındı, iki yıl tedavi gördü, şimdi sadece kontrollere gidiyor.
Şu anda kuzenim de kanser, 27 yaşında tiroidle başladı hikayesi tedavi oldu bitti, bir kaç yıl sonra meme kanseri teşhisi kondu yine tedavi oldu bitti. 4 yıl önce rahim kanseri teşhisi kondu tedavi oldu dinlenme süreci sonunda tekrarladı, baştan tedavi oldu, şimdi kontrol altında. Onkoloji çok ilerledi, artık annemin zamanındaki gibi değil, iyileşen hayatına devam eden çok insan var.
Reflü ve strese bağlı sindirim sorunlarım annemin hastalığından kalmadır, stres endişe insanı çok yoruyor ama güçlü olmanız lazım. Kontrollerinizi yaptırın tabi ama doktorunuzda söyleyecektir strese bağlı şikayetler olduğunu. Kendinizi düşürmeyin babanızın size çok ihtiyacı var şimdi.
Çok geçmiş olsun, kuzeniniz bu kadar kanser tedavi görmüş, gen testi BRCA1-BRCA2 testlerini yaptırdınızmı?