Benim annemde mide ağrıları, iştahsızlık, ne yese dokunma, şişkinlik gibi şikayetler vardı hatta ağrıları o kadar şiddetliydi ki morfin içeren ağrı kesici iğneler vuruluyordu acillere gidip. Biz de kesin kanser diye düşünürken sonuç ülser çıktı bu sefer basite aldık ama hata yapmışız mide kanaması geçirdi. Doktorunun söylediği şey şu oldu bir şeyleri takıntı eden, üzülen çoğu insanda ülser oluşabiliyormuş ülser stresli insanların hastalığıdır çünkü bünye her türlü sıkıntıyı ilk mideye yansıtır demişti. Sizde de ülser vardır demiyorum ancak stres öyle bir şey ki hiç bir şeyiniz yoksa dahi midenizde kıvrandıran ağrılara sebep verebilir. Sadece stres değiş her duygumuzu ilk midede hissetmez miyiz heyecanlanınca, mutlu olunca? O yüzden kendinizi yiyip bitirmeyin ben de hasta oldum diye ancak içinizin rahat etmesi açısından gerekli tetkikleri yaptırabilirsiniz.
Babanıza gelince çok geçmiş oldun. Ama şunu söyleyeyim tıp çok ilerledi ve babanızın evresinin 2-3 arasında olması, diğer organlara sıçramamış olması büyük şans. Kanserin en sıkıntılı kısmı bir çok insanda 4. evreye gelene ve diğer organlara yayılana kadar fark edilmemiş olması inanın siz gerçekten şanslı kesimdensiniz ki erkenden ortaya çıkmış. Erken teşhis ile hayatı kurtulan hasta çok çok fazla bu yüzden içinizi ferah tutun kendinizi de üzmeyin