Kanserin hayatı bitirmesi

Çok geçmiş olsun.İnsallah atlatır babanız.Sizin durumunuz bence psikolojik.Babamda kalp rahatsızlığı vardı ve aniden kalbi durdu ve öldü.Onun ölümünden sonra defalarca acile kalbimde bir sorun var diye gittim.Şukur bir şey yok ama psikolojim iyi durumda değildi.Tum kontrolleri yaptırin inşallah bir şey yoktur ardından psikiloga görünün.Kolay şeyler yaşamıyorsunuz tabi her durum normal.
İnşallah ama gece mide yanmasi ile uyanmak
Şu an korkudan bayilabilirim

Bu derece kontrolsüzce vurması normal mi
Allahimmm yardım et
Sakin olun lutfen. Bu kadar panik, stress sizi daha kotu yapar.
Mide yanmasi cok normal, bir cok insanda var. Benim de oluyor cayir cayir yaniyor bogazima sirtima hatta iki yan bosluguma bile vuruyor. Yediginiz yiyeceklerden, yasadiginiz strese kadar bir cok sey mideyi etkiliyor.

Siz yine de icinizi rahatlatmak icin doktora gidin. Gittiginizde helicobacter pylori mikrobu icin test isteyin. Bu mikrop ilerleyen zamanlarda kansere sebebiyet verebiliyor. Varsa antibiyotik tedavisi ile geciyor. Onlem almakta faysa var.

Babam, amcam, halam, babannem ve dedem kanser nedeniyle vefat etti. Ama yillar once. Simdi daha gelismis tedaviler var.
Siz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz? Ben de en ufak rahatsizlik, agri vs yasasam acaba kansermiyim diye dusunuyorum. Ama ardindan hemen kendimi ve dusuncelerimi toparliyorum. Diyorum ki kuzenlerimde yok, kardeslerimde yok neden bende olsun? Kotuyu cagirma diyorum. Sakinlesiyorum.

Korku panik gibi duygularinizi kontrol edemiyorsunuz uzman destegi almanizi tavsiye ederim. Inanin iyi gelecek.

Sakin olun lutfen. Bu kadar panik, stress sizi daha kotu yapar.
Mide yanmasi cok normal, bir cok insanda var. Benim de oluyor cayir cayir yaniyor bogazima sirtima hatta iki yan bosluguma bile vuruyor. Yediginiz yiyeceklerden, yasadiginiz strese kadar bir cok sey mideyi etkiliyor.

Siz yine de icinizi rahatlatmak icin doktora gidin. Gittiginizde helicobacter pylori mikrobu icin test isteyin. Bu mikrop ilerleyen zamanlarda kansere sebebiyet verebiliyor. Varsa antibiyotik tedavisi ile geciyor. Onlem almakta faysa var.

Babam, amcam, halam, babannem ve dedem kanser nedeniyle vefat etti. Ama yillar once. Simdi daha gelismis tedaviler var.
Siz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz? Ben de en ufak rahatsizlik, agri vs yasasam acaba kansermiyim diye dusunuyorum. Ama ardindan hemen kendimi ve dusuncelerimi toparliyorum. Diyorum ki kuzenlerimde yok, kardeslerimde yok neden bende olsun? Kotuyu cagirma diyorum. Sakinlesiyorum.

Korku panik gibi duygularinizi kontrol edemiyorsunuz uzman destegi almanizi tavsiye ederim. Inanin iyi gelecek.
Başınız sagolsun
Amacım sizleri üzmek değil hicbirzaman
Ama gece yarısı bunun yaşanması evhamlandirdi
Daha sonra geçiyormu yanma
Doktora gideceğim
O korku ile şimdi yaşadığım korku katlanarak artıyor
Anksiyeteyim sanırım

Benim annemde mide ağrıları, iştahsızlık, ne yese dokunma, şişkinlik gibi şikayetler vardı hatta ağrıları o kadar şiddetliydi ki morfin içeren ağrı kesici iğneler vuruluyordu acillere gidip. Biz de kesin kanser diye düşünürken sonuç ülser çıktı bu sefer basite aldık ama hata yapmışız mide kanaması geçirdi. Doktorunun söylediği şey şu oldu bir şeyleri takıntı eden, üzülen çoğu insanda ülser oluşabiliyormuş ülser stresli insanların hastalığıdır çünkü bünye her türlü sıkıntıyı ilk mideye yansıtır demişti. Sizde de ülser vardır demiyorum ancak stres öyle bir şey ki hiç bir şeyiniz yoksa dahi midenizde kıvrandıran ağrılara sebep verebilir. Sadece stres değiş her duygumuzu ilk midede hissetmez miyiz heyecanlanınca, mutlu olunca? O yüzden kendinizi yiyip bitirmeyin ben de hasta oldum diye ancak içinizin rahat etmesi açısından gerekli tetkikleri yaptırabilirsiniz.

Babanıza gelince çok geçmiş oldun. Ama şunu söyleyeyim tıp çok ilerledi ve babanızın evresinin 2-3 arasında olması, diğer organlara sıçramamış olması büyük şans. Kanserin en sıkıntılı kısmı bir çok insanda 4. evreye gelene ve diğer organlara yayılana kadar fark edilmemiş olması inanın siz gerçekten şanslı kesimdensiniz ki erkenden ortaya çıkmış. Erken teşhis ile hayatı kurtulan hasta çok çok fazla bu yüzden içinizi ferah tutun kendinizi de üzmeyin 🙏🏻

Benim annemde mide ağrıları, iştahsızlık, ne yese dokunma, şişkinlik gibi şikayetler vardı hatta ağrıları o kadar şiddetliydi ki morfin içeren ağrı kesici iğneler vuruluyordu acillere gidip. Biz de kesin kanser diye düşünürken sonuç ülser çıktı bu sefer basite aldık ama hata yapmışız mide kanaması geçirdi. Doktorunun söylediği şey şu oldu bir şeyleri takıntı eden, üzülen çoğu insanda ülser oluşabiliyormuş ülser stresli insanların hastalığıdır çünkü bünye her türlü sıkıntıyı ilk mideye yansıtır demişti. Sizde de ülser vardır demiyorum ancak stres öyle bir şey ki hiç bir şeyiniz yoksa dahi midenizde kıvrandıran ağrılara sebep verebilir. Sadece stres değiş her duygumuzu ilk midede hissetmez miyiz heyecanlanınca, mutlu olunca? O yüzden kendinizi yiyip bitirmeyin ben de hasta oldum diye ancak içinizin rahat etmesi açısından gerekli tetkikleri yaptırabilirsiniz.

Babanıza gelince çok geçmiş oldun. Ama şunu söyleyeyim tıp çok ilerledi ve babanızın evresinin 2-3 arasında olması, diğer organlara sıçramamış olması büyük şans. Kanserin en sıkıntılı kısmı bir çok insanda 4. evreye gelene ve diğer organlara yayılana kadar fark edilmemiş olması inanın siz gerçekten şanslı kesimdensiniz ki erkenden ortaya çıkmış. Erken teşhis ile hayatı kurtulan hasta çok çok fazla bu yüzden içinizi ferah tutun kendinizi de üzmeyin 🙏🏻
Teşekkür ederim
Randevum haftaya o zamana kadar nolurum bilmem
Midemde ara sıra sirta vuran yanma oluyor
Kotu birsey varsa senaryosu beni mahvetti

Başınız sagolsun
Amacım sizleri üzmek değil hicbirzaman
Ama gece yarısı bunun yaşanması evhamlandirdi
Daha sonra geçiyormu yanma
Doktora gideceğim
O korku ile şimdi yaşadığım korku katlanarak artıyor
Anksiyeteyim sanırım
Tesekkur ederim.
Evham yapmayin bu cok sık karsilasilan bir sey.. Yoldan 10 kisiyi cevirseniz en az 3-4 unde zmaan zaman mide yanmasi durumu oluyordur.. Akliniza hemen en kotusunu getirmeyin. Reflü, gastrit, ülser, stres Bunlarin hepsi yanmaya sebep olur.

Bazem mide ilaci kullaniyorum geciyor. Bazen yediklerime dikkat ediyorum ve ilac kullanmadan geciyor. Ama yediklerime dikkat etmezsem yanma geri geliyor. Bugun vardi mesela.
Babaniza acil sifalar diliyorum. Biyopsi yapildi mi? Turu ile ilgili bilgi verdiler mi size

Artık çok şükür bir çok kanserin çaresi var. Çok geçmiş olsun inşallah babanız da şifasını bulur. Hayatta yaşadığımız herşeyde görmemiş gereken dersler olduğuna inanırım. Siz de bu açıdan bakmaya çalışın bol bol dua edin. Kendinizde de dert bulmaya çalışmayın. Muhtemelen psikolojik. Çünkü mide bağırsak psikolojiden çok etkilenir. Şifa diliyorum Allah'tan
Evet kökten çaresi var fakat bunu bilerek yapmıyorlar.Çünkü ilaç firmaları,daha birçok firmalar para kazanamayacak..😔 Allah yardımcıları olsun inşallah.Ben de annemi.kaybettim bu lanet hastalık yüzünden hersey çok hizli gelişip bitti.😔 Allah dermansız dert vermesin kimseye.🤲

Herkese merhaba
Hani derler ya derdim dağlardan büyük diye
Babama 1 ay önce mide kanseri teşhisi kondu ve kemoterapi süreci başladı. Hersey yolunda giderse ameliyat olacak. Kemoterapiden hep korkardım ama başka çare yokmuş
Bu arada tüm bu yaşananlar hiç beklenmedik anda mutlu mesut yaşarken gelişti. Hayat bitti. Gecemiz gündüzüm belli değil.
Benim bütün vücut sistemim çöktü. Yaşamıyorum sadece nefes alıyorum
Hata onu da yapamıyorum. Şimdi de kendime kanser tanısı koydum. Çünkü 1 haftadır mide ve bağırsaklarda tuhaflık var.Kac gündür olan mide yannasi sırtıma vurmaya başladı. Sürekli kilomu olcuyorum zayıfladım mi diye. Biraz kilom eksik çıkınca panik oldum. Doktor randevusu aldım korktuğum basima gelirse ailecek akıl hastanesine gideriz. Kanser olanlar olur. Bunları düşünüyorum.
Kendim iyi olsam babacığımı motivasyon edilemez yapamıyorum. Çevrenizde mide kanseri olup atlatan var mi, bir umut Allah'm
Dua edin nolur
Seni şuanda çok iyi anlıyorum.Annemi kaybettim ben de bu lanet hastalik yuzunden.Onun da ilikle alakalıydi.Bu süreçte cok zorlandım.Insanin sevdiğinin yaşadığı sıkıntılar ve sonrasında onu kaybetmek.Allah'ım kimseye yaşatmasın.Bir evde anne olmayınca o ev yarım kalıyor malesef.Neyse babanız inşallah iyi olacak.Allah dermansiz dert vermesin.🤲Lütfen siz de kendinizle ilgili böyle kötü düşünceleri aklınızdan çıkarın.Muhtemelen size stres ve üzüntüden olmuş.Stres bize en büyük düşman diyebilirim.Bağışıklık etkileniyor direk.Bağırsak, mide özellikle.Bağırsak ikinci beyin derler.Kendimden bildiğim için söylüyorum.Bağirsak florasi bir bozuldu mi gelsin alerjik rahatsızlıklar, sindirim bozuklukları.Sizinkinde psikolojik bence. Stresten o gür saçlarim elime geliyor.Egzema cikti daha da gitmedi.O kadar lanet bir durum stres, uzuntu.Sonuclariniz güzel cikacak bence.🙏🌹

Herkese merhaba
Hani derler ya derdim dağlardan büyük diye
Babama 1 ay önce mide kanseri teşhisi kondu ve kemoterapi süreci başladı. Hersey yolunda giderse ameliyat olacak. Kemoterapiden hep korkardım ama başka çare yokmuş
Bu arada tüm bu yaşananlar hiç beklenmedik anda mutlu mesut yaşarken gelişti. Hayat bitti. Gecemiz gündüzüm belli değil.
Benim bütün vücut sistemim çöktü. Yaşamıyorum sadece nefes alıyorum
Hata onu da yapamıyorum. Şimdi de kendime kanser tanısı koydum. Çünkü 1 haftadır mide ve bağırsaklarda tuhaflık var.Kac gündür olan mide yannasi sırtıma vurmaya başladı. Sürekli kilomu olcuyorum zayıfladım mi diye. Biraz kilom eksik çıkınca panik oldum. Doktor randevusu aldım korktuğum basima gelirse ailecek akıl hastanesine gideriz. Kanser olanlar olur. Bunları düşünüyorum.
Kendim iyi olsam babacığımı motivasyon edilemez yapamıyorum. Çevrenizde mide kanseri olup atlatan var mi, bir umut Allah'm
Dua edin nolur
Öncelikle acil şifalar diliyorum.🌸
Amcam mide kanseri atlattı.Ben ve kardeşlerim atlattıktan sonra duyduk.(Annem,babam biliyordu.) Nedeni ise insanlarin ona acıyan yada normal zaman diliminden farklı davranmamasını istememesi akıştaki hayatının bozulmamasıymış. Şuan bakınca çok mantıklı bir hareket yaptığını anlıyorum. Kendisini "sorun yok" moddosunda tutmuş adam. Tek farkı düzenli tedavisine gidip, midesine zarar veren yiyecekler asit/yağlı/baharat tarzı şeylerden uzak durmak olmuş. Bunları iyileşince anlattı tabi bana. Evhamlı olup etrafında fır dönmemiz onu endişelendirebilirmis bunu tercih etmiş.

Gecemiz gündüzümüz belli değil yazmışsınız. Böyle bir dönemde her zaman ki beslenme tarzınız ile aynı değildir şuan beslenmeniz bundan kaynaklı mide ve bağırsak sorunu yaşıyor olabilir misiniz?

Kanser dünyanın sonu değil artık kolaylıkla atlatılabiliyor. Yine de içinizin daha rahat olması için Dr. gidin iyi gelir.

X