Kanserin hayatı bitirmesi

Mide yanmasi sorunu yaşayanlar yardımcı olursa sevinirim
Stres kaynaklı yaşadım çok.
Midemi çamaşır sıkılıyormuş gibi hissettiğim de çok oldu.
Sırtıma ağrısının vurduğu da çok oldu.
Stres yaptığım şey çözülünce gitti arada kahveyi çok kaçırdığım zaman hala olur.

Tesekkur ederim.
Evham yapmayin bu cok sık karsilasilan bir sey.. Yoldan 10 kisiyi cevirseniz en az 3-4 unde zmaan zaman mide yanmasi durumu oluyordur.. Akliniza hemen en kotusunu getirmeyin. Reflü, gastrit, ülser, stres Bunlarin hepsi yanmaya sebep olur.
Bazem mide ilaci kullaniyorum geciyor. Bazen yediklerime dikkat ediyorum ve ilac kullanmadan geciyor. Ama yediklerime dikkat etmezsem yanma geri geliyor. Bugun vardi mesela.
Babaniza acil sifalar diliyorum. Biyopsi yapildi mi? Turu ile ilgili bilgi verdiler mi size
[/QUOTE
Sagolun
Gece yarısı korkudan tir tir titriyorum

Evet kökten çaresi var fakat bunu bilerek yapmıyorlar.Çünkü ilaç firmaları,daha birçok firmalar para kazanamayacak..😔 Allah yardımcıları olsun inşallah.Ben de annemi.kaybettim bu lanet hastalık yüzünden hersey çok hizli gelişip bitti.😔 Allah dermansız dert vermesin kimseye.🤲
Başınız sagolsun
Sizdede benim gibi sorunlar oldu mu

Seni şuanda çok iyi anlıyorum.Annemi kaybettim ben de bu lanet hastalik yuzunden.Onun da ilikle alakalıydi.Bu süreçte cok zorlandım.Insanin sevdiğinin yaşadığı sıkıntılar ve sonrasında onu kaybetmek.Allah'ım kimseye yaşatmasın.Bir evde anne olmayınca o ev yarım kalıyor malesef.Neyse babanız inşallah iyi olacak.Allah dermansiz dert vermesin.🤲Lütfen siz de kendinizle ilgili böyle kötü düşünceleri aklınızdan çıkarın.Muhtemelen size stres ve üzüntüden olmuş.Stres bize en büyük düşman diyebilirim.Bağışıklık etkileniyor direk.Bağırsak, mide özellikle.Bağırsak ikinci beyin derler.Kendimden bildiğim için söylüyorum.Bağirsak florasi bir bozuldu mi gelsin alerjik rahatsızlıklar, sindirim bozuklukları.Sizinkinde psikolojik bence. Stresten o gür saçlarim elime geliyor.Egzema cikti daha da gitmedi.O kadar lanet bir durum stres, uzuntu.Sonuclariniz güzel cikacak bence.🙏🌹
Çok üzgünüm yaşadıklarınıza
Kederdeyim
Dua edin inşallah iyi olsun hersey
Ama anksiyete bozukluğu başladı
Siz nasılsınız simdi

Öncelikle acil şifalar diliyorum.🌸
Amcam mide kanseri atlattı.Ben ve kardeşlerim atlattıktan sonra duyduk.(Annem,babam biliyordu.) Nedeni ise insanlarin ona acıyan yada normal zaman diliminden farklı davranmamasını istememesi akıştaki hayatının bozulmamasıymış. Şuan bakınca çok mantıklı bir hareket yaptığını anlıyorum. Kendisini "sorun yok" moddosunda tutmuş adam. Tek farkı düzenli tedavisine gidip, midesine zarar veren yiyecekler asit/yağlı/baharat tarzı şeylerden uzak durmak olmuş. Bunları iyileşince anlattı tabi bana. Evhamlı olup etrafında fır dönmemiz onu endişelendirebilirmis bunu tercih etmiş.

Gecemiz gündüzümüz belli değil yazmışsınız. Böyle bir dönemde her zaman ki beslenme tarzınız ile aynı değildir şuan beslenmeniz bundan kaynaklı mide ve bağırsak sorunu yaşıyor olabilir misiniz?

Kanser dünyanın sonu değil artık kolaylıkla atlatılabiliyor. Yine de içinizin daha rahat olması için Dr. gidin iyi gelir.
Tedavi görmemiş mi amcanız
Çok geçmiş olsun
Allah kimseye yasatmasin

Göğüs boşluğuma bir yangın oluyor sonra sırtıma kollarıma yayılıyor sizinde öylemi oluyor
Öyleydi evet ve çok şükür sağlıklıyım.
Sakin olun yüzde 99 sizde stres kaynaklı sorun yaşıyorsunuz. Biraz daha fazla su içip tükettiklerinize de dikkat edin bir kaç güne gecer. Dr gitmek isterseniz elbette gidin.

Tedavi görmemiş mi amcanız
Çok geçmiş olsun
Allah kimseye yasatmasin
Elbette gördü sadece süreci kendisi en normal şekilde yaşamak istemiş bunun için gizlemiş. Yıllar geçti şükür Allah asırlık ömür göstersin gayet sağlıklı o da şuan maasallah .
Amin tekrardan acil şifalar

Hiç merak etmeyin lütfen sizi avutmak için söylemiyorum inanın tamamen aynı şeyleri yaladım sizinle. Mide ağrısı, mide yanması. İnanın bana stres kaynaklı yaşadıklarınız stres hemen mideye vuran bir şey ve stres reflüsü diye bir şey var yaşadığnızın bu olduğunu düşünüyorum benim tanımda buydu. Ve en iyi gelen şey sabah akşam bir kaşık tahin yemek gerçekten beni iyileştiren bu oldu diyebilirim. Ve ne zaman panikletseniz nefes egzersizi yaparak kendinizi rahatlatın nasıl yapacağınıza internetten bakabilirsiniz mide ağrısına özel egzersizler de var bu sizi rahatlatır. Stres oldukça mideniz ağrır mideniz ağrıdıkça stres olursunuz bu kısır döngüden kurtarın kendinizi farklı şeylere odaklanın ve lütfen psikologla görüşün. Aklınıza takılan her şeyi sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.

Hiç merak etmeyin lütfen sizi avutmak için söylemiyorum inanın tamamen aynı şeyleri yaladım sizinle. Mide ağrısı, mide yanması. İnanın bana stres kaynaklı yaşadıklarınız stres hemen mideye vuran bir şey ve stres reflüsü diye bir şey var yaşadığnızın bu olduğunu düşünüyorum benim tanımda buydu. Ve en iyi gelen şey sabah akşam bir kaşık tahin yemek gerçekten beni iyileştiren bu oldu diyebilirim. Ve ne zaman panikletseniz nefes egzersizi yaparak kendinizi rahatlatın nasıl yapacağınıza internetten bakabilirsiniz mide ağrısına özel egzersizler de var bu sizi rahatlatır. Stres oldukça mideniz ağrır mideniz ağrıdıkça stres olursunuz bu kısır döngüden kurtarın kendinizi farklı şeylere odaklanın ve lütfen psikologla görüşün. Aklınıza takılan her şeyi sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.
Allah razı olsun

Cipralex kullanan oldu mu?
Bakın kanser sürecinden geçmiş bir hasta yakını olarak suan keşke yapsaydım dediğim şeyi size önereceğim lütfen psikologdan yardım isteyin destek alın. Bu siteye topiğe yardım yazarak inanın gerekli yardımı bulamazsınız hani demem o ki profesyonel bir destek alın o size ilaç kullanıp kullanmamanız hakkında bilgi verir zaten. Geçmiş olsun …

X