İYİLEŞEMEMEK

Çok geçmiş olsun. Sakın kendine haksızlık etme. Tırnağın ağrısa canın orda oluyor. Tabiki ahlayıp oflayacaksın. Hastalık bu. Geldiği geçer inş. Öncelikle bir diyetisyen yardımı almayı deneyebilirsin. Hastalığına uygun sağlıklı bir liste verir. Hem kilo verip hem bağışıklığı güçlendirmiş olursun. Günlük uyanma ve yatış saatlerini de ayarla mutlaka. Saat 16 da kahvaltı yapılmaz. Sabaha karşı uyusan bile 8-9 da kalk mutlaka. 1-2 gün sonra rutinin oluşur. Yaşını eğitimini işini bilmiyorum ama evden de birçok aktivite yapılabilir. Şifa diliyorum

Çok geçmiş olsun. Hastalığınızı küçümsemeyin kanser değil ama süreci insana ağır gelen her şey zordur. Rabbim çaresini ve şifasını versin.
Hayat listeler yapmak için bazen uygun koşulları vermiyor bize. Kendinizi zorlamayın yapamıyorum diye kendinize eziyet etmeyin. Tedavi süreci de uzunmuş o yüzden online terapi almanız iyi olur aslında.
Ben gebeliğimde 6 hafta kadar hastanede yattım her sabah ölebilirsin bebek seni öldürebilir şöyle böyle cümleleri duyardım sabahın 8inde. Ama 8 i 1 geçe o cümleleri yok sayar hep bu günler geçecek ben burdan çıkacağım diyip hayaller kurardım. Hayal kurun ulaşılabilir hayaller. Haftada belli günlerde gidip deniz havası alma imkanınız varsa yakınlarınızdan rica edin. O halde nasıl çıkacağım nasıl görüneceğim diye düşünmeyin. Sizi arabayla bir saat gezdirseler bile size çok iyi gelebilir.
Burda sanırım arkadaşlık da kurmuşsunuz bol bol konuşun eğlenceli konulara dahil olun profil mesajları kısmı daha eğlenceli mesela. Ben de hastanede tanıştım bu forumla sorunlarımı yazarken bir sürü insanla tanıştım bana arkadaşımın vermediği desteği burda adını sanını bilmediğim insanlar verdi :)
Umutsuz olmayın iyileşeceksiniz ben size inanıyorum :)
Çok teşekkür ederim güzel mesajınız için online terapi çok iyi fikirmiş bakacağım mutlaka.. Evet gerçekten burası çok iyi geliyor bana. Enazndan içime atmıyorum yazınca çok rahatlıyorum🌸

iyi yapmışsın.
Yeniden gelmene de çok sevindim.
O vücudundaki titreme, soğuk soğuk terleme hali bir süre mi oluyor yoksa bütün gün mü öyle? Mesela bacaklarını uzatarak kendini hem iyi hissettirecek hem de yatırım yapabileceğin bişeyler bul. Doktorlar hareket konusunda ne diyorlar? Yürümeni tavsiye etmiyorlar mı?
Sağol canım evet burası çok iyi geliyor bana o yüzden yeni üyelik aldım içimi dökmek çok iyi geliyor...Aslında düşününce bu kadar dertle bu bünyenin böyle olması normal dimi...Maalesef bütün gün böyle canım, bağışıklık çökmüş kemik üzerine baya tedavi uygulandı iyi de geldi kemiklerime ama bünye kaldırmadı yürümem de sakıncalı şuan ama bi arkadas üstteki yorumlarda online terapi tavsiye etmiş çok mantıklı aslında

Çok geçmiş olsun. Sakın kendine haksızlık etme. Tırnağın ağrısa canın orda oluyor. Tabiki ahlayıp oflayacaksın. Hastalık bu. Geldiği geçer inş. Öncelikle bir diyetisyen yardımı almayı deneyebilirsin. Hastalığına uygun sağlıklı bir liste verir. Hem kilo verip hem bağışıklığı güçlendirmiş olursun. Günlük uyanma ve yatış saatlerini de ayarla mutlaka. Saat 16 da kahvaltı yapılmaz. Sabaha karşı uyusan bile 8-9 da kalk mutlaka. 1-2 gün sonra rutinin oluşur. Yaşını eğitimini işini bilmiyorum ama evden de birçok aktivite yapılabilir. Şifa diliyorum
Sağolun dün 6da uyuyabildim şuan kalktım bugün erken yatarım inşaallah. Aslnda böyle çok denediğim oldu 8-9da kalkmayı başardım ama gün içinde o halsizlikle dayanamayıp tekrar uyuduğum için gece otomatikmen yine uykusuz kalıp başa sarıyorum... Bugün kendimi tutmaya çalışcam inşaallah gün içinde uyumazsam bugün eeken yatabilirim🤲🏻 geçen yıl evden çalışıyordum evet evden yapılabilecek çok şey var ama yatağın içindeyim sürekli beni üzen şey de bu titremeler, halsizlik,üşüme baş dönmesi bulantı meselâ şuan böyleyim uyandım yüzümü yıkamaya gidemedim daha nasıl kalkcam onun hesabını yapıyorum yine de şükretmem lazım biliyorum ama zorlanıyorum işte elimde değil

Çok geçmiş olsun. Bu sürecin geçici olduğunu düşünüp, bu süreçte sadece iyileşmeye ve dinlenmeye odaklanın. Daha çok uyuyabilirsiniz, ilaçların yan etkileri olabilir. Bunları kafaya takmayın. Siz çok güçlüsünüz, bu süreç de geçecek ve şifa bulacaksınız inşallah. Bağışıklık güçlendirmek için herhangi bir şey önerdi mi doktorlar?

Çok geçmiş olsun. Bu sürecin geçici olduğunu düşünüp, bu süreçte sadece iyileşmeye ve dinlenmeye odaklanın. Daha çok uyuyabilirsiniz, ilaçların yan etkileri olabilir. Bunları kafaya takmayın. Siz çok güçlüsünüz, bu süreç de geçecek ve şifa bulacaksınız inşallah. Bağışıklık güçlendirmek için herhangi bir şey önerdi mi doktorlar?
Çok sağolun birara yazın bağışıklık çökmüş dediler glutatyon,cvit fln serum şeklinde haftada 2kez yapıldı baya toparlanmıştım ama demek ki şu sıralar yine düştü.. Yakın zamanda tekrar yaparlar diye tahmin ediyorum

Tabi her zaman şükredin ama rahatsızlığınız da küçümsemeyin. Allah şifa versin tez zamanda hayırlısıyla iyileşirsiniz inşaallah

Back