Kanserin hayatı bitirmesi

Eşim kanser ameliyatından yatarken karşımızda yatan dedeye yıllar önce mide kanseri teşhisi konmuş karısına çok yaşamaz hazırlıklı ol demişler. 30 yıl geçmiş üstünden. Ben eşimin ameliyattan çıkmasını beklerken bi adam yanıma gelmişti aşırı gergindim herhalde ki noldu dedi anlattım. O da mide kanseriymiş atlatmış
Psikolojik destek alın. Aynı yollardan geçen biri olarak söylüyorum. Yaşadıklarınız normal. Geçti geçiyor geçecek. Emin olun. Mide kanserini atlatmış sağlıklı 2 3 insan tanıyorum. Her kanser aynı değil herkeste aynı seyretmiyor. Herkes farklı yaşıyor bunu. Adı çok üzücü kabul ediyorum. Ömür boyu eli yüreğinde oluyor biraz insanın o kadar.
Ben eşim teşhis aldığında biri emzikli 2 çocuğum vardı. Yerlerde yuvarlandım. Benim için de hayat bitmiş gibiydi. Üstelik elimde 2 çocuk. Dünyanın en yalnız en çaresiz insanı benim sandım.
Geçecek lütfen biraz sabret. Herşey eski rutinine dönecek.
Sizin gibi moral veren insanlar sagolsun varolsun
Keşke bu hastalık ta artık diger hastalıklar gibi korkutmasa
Aslında gripten kalpten felcten olende çok insan var. Bu hastalıkta öyle. Atlatanlar çok fazla.
Sizin eşinizin hastalığı neydi. Çok geçmiş olsun
Allah tüm hastalara şifa versin

Herkese merhaba
Hani derler ya derdim dağlardan büyük diye
Babama 1 ay önce mide kanseri teşhisi kondu ve kemoterapi süreci başladı. Hersey yolunda giderse ameliyat olacak. Kemoterapiden hep korkardım ama başka çare yokmuş
Bu arada tüm bu yaşananlar hiç beklenmedik anda mutlu mesut yaşarken gelişti. Hayat bitti. Gecemiz gündüzüm belli değil.
Benim bütün vücut sistemim çöktü. Yaşamıyorum sadece nefes alıyorum
Hata onu da yapamıyorum. Şimdi de kendime kanser tanısı koydum. Çünkü 1 haftadır mide ve bağırsaklarda tuhaflık var.Kac gündür olan mide yannasi sırtıma vurmaya başladı. Sürekli kilomu olcuyorum zayıfladım mi diye. Biraz kilom eksik çıkınca panik oldum. Doktor randevusu aldım korktuğum basima gelirse ailecek akıl hastanesine gideriz. Kanser olanlar olur. Bunları düşünüyorum.
Kendim iyi olsam babacığımı motivasyon edilemez yapamıyorum. Çevrenizde mide kanseri olup atlatan var mi, bir umut Allah'm
Dua edin nolur
hastalık hastası olabilirsiniz kaygılarınızdan ötürü haklı olarak Allah şifa versin babacığınıza kim nerde varsa hepsine

Allah razı olsun çok sagolun
Bitkisel araştırıyoruz ama o konuda da herkes farklı şeyler söylüyor
İşe yarasa kanser vakası kalmaz gibi
Denemekten zarar gelmez diyoruz
Bakalım
Ben kendime bir gelsem
iksir gibi 1 hafta kullandım geçti denilecek bişey değil tabiki böyle şeyler düzen ve istikrar olunca işe yarıyor

Herkese merhaba
Babama 1 ay önce mide kanseri teşhisi kondu ve kemoterapi süreci başladı. Hersey yolunda giderse ameliyat olacak. Kemoterapiden hep korkardım ama başka çare yokmuş
Bu arada tüm bu yaşananlar hiç beklenmedik anda mutlu mesut yaşarken gelişti. Hayat bitti. Gecemiz gündüzüm belli değil.
Hata onu da yapamıyorum. Şimdi de kendime kanser tanısı koydum. Çünkü 1 haftadır mide ve bağırsaklarda tuhaflık var.Kac gündür olan mide yannasi sırtıma vurmaya başladı. Sürekli kilomu olcuyorum zayıfladım mi diye. Biraz kilom eksik çıkınca panik oldum. Doktor randevusu aldım korktuğum basima gelirse ailecek akıl hastanesine gideriz. Kanser olanlar olur. Bunları düşünüyorum.
Kendim iyi olsam babacığımı motivasyon edilemez yapamıyorum. Çevrenizde mide kanseri olup atlatan var mi, bir umut Allah'm
Dua edin nolur
Öncelikle geçmiş olsun. Size birkaç örnek verebilirim, babamı kanserden kaybettim, ancak babam psikolojik olarak vazgeçmişti. Aynı hastalıga arkadasımın abisi aynı dönd de yakalandı, ona yaşamaz dediler, 7 sene geçti aslan gibi, cünkü psikolojik olarak daha iyiydi ve yaşamak istiyordu. Diyeceğim o ki bu hastalıkta psikoloji önemli, evet insan kahroluyor ama herşey insanlar için. Mide ve bağırsak yanmasından kanser olma teshisi konamaz, en basitinden stres mide ve bağırsakları bozar . Kontrole gidiniz, korkunun ecele faydası yok.

Herkese merhaba
Dua edin nolur
Öncelikle babanıza geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah. Tabiki kontrollerinizi olun, yalnız mide gerçekten sıkıntıdan stresten ilk etkilenen organ bunu mutlaka aklınızda bulundurun. Kendiniz için korktuğunuza uğrayacağınızı sanmıyorum bununla birlikte yoğun kaygı ve stresin insan psikolojisini vücudunda sıkıntı varmışçasına etkilediğini yaşayarak deneyimledim. Tahlilleriniz sonrasında psikolojik destek, gerekirse ilaçla destek almanızda fayda var zira kemoterapi çok yorucu bir süreç, babanız gibi sizi de ister istemez yıpratacak. Ve biz kemoterapi görenlerin yakınları bir şekilde sağlam durmak durumundayız.

Sizede çok geçmiş olsun
Hangi kanseri atlattı acaba. Tedavisi nasıl oldu.
Şu an ne yesem zehir geliyor. Dizlerimin bağı çözülüyor. Kendi içim rahatlasa toparlanacagım
Çok zor cokk
Psikiyatriden de randevu alın. Bu kaygıyla bağışıklığınız düşer.

Öncelikle geçmiş olsun. Size birkaç örnek verebilirim, babamı kanserden kaybettim, ancak babam psikolojik olarak vazgeçmişti. Aynı hastalıga arkadasımın abisi aynı dönd de yakalandı, ona yaşamaz dediler, 7 sene geçti aslan gibi, cünkü psikolojik olarak daha iyiydi ve yaşamak istiyordu. Diyeceğim o ki bu hastalıkta psikoloji önemli, evet insan kahroluyor ama herşey insanlar için. Mide ve bağırsak yanmasından kanser olma teshisi konamaz, en basitinden stres mide ve bağırsakları bozar . Kontrole gidiniz, korkunun ecele faydası yok.
Başınız sagolsun 😞 Allah cennetinde buluştursun sizi
Evet kendim içinde inşallah korktuğum olmaz. Zaten babamda bu durum çıkmasaydı kanser hiç aklıma gelmezdi
Bakalım bekleyip gorecegiz
Babam içinde cabalayacagim

Anneannem 2 defa kanser atlatti biri lenfoma idi ikincisinde yumusak doku ya da ilik kanseri olması lazım o kadar hakim degilim yeni dogum yapmistim o dönem ama kendi iliginden kök hücre üretip nakil yaptilar nakil basarıli oldu Allaha sükür iyi su an ilac dahi kullanmiyor.Babaniza da cok gecmis olsun teknoloji gelisti kanserin adi korkunc biliyorum dedemi ve teyzemi kanserden kaybettim ama ömrü olana bir sey olmuyor kanser olsa da her sey vakti saatine mahkum ne hastalar biliyorum hala yaşayan.Sizin mide yanmalariniz strestendir biraz da duygusal bir insansaniz ne yazik ki mideye vuruyor

Öncelikle babanıza geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah. Tabiki kontrollerinizi olun, yalnız mide gerçekten sıkıntıdan stresten ilk etkilenen organ bunu mutlaka aklınızda bulundurun. Kendiniz için korktuğunuza uğrayacağınızı sanmıyorum bununla birlikte yoğun kaygı ve stresin insan psikolojisini vücudunda sıkıntı varmışçasına etkilediğini yaşayarak deneyimledim. Tahlilleriniz sonrasında psikolojik destek, gerekirse ilaçla destek almanızda fayda var zira kemoterapi çok yorucu bir süreç, babanız gibi sizi de ister istemez yıpratacak. Ve biz kemoterapi görenlerin yakınları bir şekilde sağlam durmak durumundayız.
Sizindemi hastanız var. Acil şifalar dilerim
Allah bize yardım etsin

Anneannem 2 defa kanser atlatti biri lenfoma idi ikincisinde yumusak doku ya da ilik kanseri olması lazım o kadar hakim degilim yeni dogum yapmistim o dönem ama kendi iliginden kök hücre üretip nakil yaptilar nakil basarıli oldu Allaha sükür iyi su an ilac dahi kullanmiyor.Babaniza da cok gecmis olsun teknoloji gelisti kanserin adi korkunc biliyorum dedemi ve teyzemi kanserden kaybettim ama ömrü olana bir sey olmuyor kanser olsa da her sey vakti saatine mahkum ne hastalar biliyorum hala yaşayan.Sizin mide yanmalariniz strestendir biraz da duygusal bir insansaniz ne yazik ki mideye vuruyor
Evet aşırı duygusalım ve hayatımda hiç bu kadar ağır birsey yasamamistim
Zaten bendede öyle birsey çıkarsa perisaniz demektir ailecek
Evet bende bazen ecel gelmeden bisey olmaz diyorum ama şu an söz geçiremiyorum kendime. Sinirlerim komple bosaldı.

Sizindemi hastanız var. Acil şifalar dilerim
Allah bize yardım etsin
Aminn canım, tüm şifa bekleyenlere inşallah. Benim kayınpederim rahatsız, benim için çok kıymetli. Kemoterapiyi atlatırsak daha iyi olacak inşallah.

Süreç ne kadar olacak onuda bilmiyorum
4 defa ameliyattan once 4 defa ameliyattan sonra kemo dediler
Peki sonra?
Ameliyat oldu benim kayınpederim. 4 kür kemoterapi dedi onkoloğu, 2 kürünü aldı. Baya da sarstı, son 2 kür korkutuyo beni, kıyamıyo insan cidden. Ben kemoterapiden sonra iyi olacağına baya odakladım kendimi, iyi olacak inşallah. İyi düşünün iyi olsun. Kaygılarınız panik atak halini almadan mutlaka destek alın. Şifa Allahtan, bu süreç doktorlar, ilaçlar vesile oluyor. Bol bol dua edin, insana iyi geliyor.

Ameliyat oldu benim kayınpederim. 4 kür kemoterapi dedi onkoloğu, 2 kürünü aldı. Baya da sarstı, son 2 kür korkutuyo beni, kıyamıyo insan cidden. Ben kemoterapiden sonra iyi olacağına baya odakladım kendimi, iyi olacak inşallah. İyi düşünün iyi olsun. Kaygılarınız panik atak halini almadan mutlaka destek alın. Şifa Allahtan, bu süreç doktorlar, ilaçlar vesile oluyor. Bol bol dua edin, insana iyi geliyor.
Sonra toparlarlar dimi
İnsan iyi şeyler duymak istiyor
Sizede çok geçmiş olsun tüm kalbimle dualarım bizim gibi olanlara

X