Kandırıldım mı

Ben sevmediklerini düşünmüyorum. Seni güçlü anaç herşeyi idare eder diye görmüşler. Ama çizgi çekmen iyi olmuş. Çünkü enerji harcaman gereken iki evladın var. Hepsini, hak etmeyen ailen için harcaman yanlış olurdu. Boş yere üzme kendini. Onlar oğullarına acıyorlardır bir baltaya sap olamadı diye. Seni güçlü becerikli hayatını kurtardı olarak görüyorlardır.

Eski konunuzu da okudum, ben de aileden muzdarip bir insanım kısmi benzerliklerimiz de var. Ama sizin hikaye benimkini 8e falan katlar. İlin bu insanları, çok sevgili oğulları baksın. Eşiniz 100bin dolar dolandırıldığında çıkarmalıydınız hayatınızdan. Çok fazla ve gereksiz sabretmişsiniz. Şema terapi çalışan bir uzman bulup tedavi olmanızı öneririm, bilinç altınızdaki bağı kesmenin en sağlıklı yolu bu, bende çok işe yaradı

İnsan naparsa yapsın nekadar iyi şartlarda olursa olsun anne baba sevgisini hep istiyormuş ben bunu anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…