Çaresiz kaldım

ben kendimi yanlış ifade etmişim sanırım demek istediğim yani iş buldum olmadı işten çıktım veya çıkarıldım en azından maddi kaygım yok ben tabiiki çalışıp sosyal hayata katılmak istiyorum ki bu yüzden 4 aydır sınava hazırlanıyorum cumartesi de sınavım var beni korkutan maddiyat değil sosyal olaylar demek istedim :)
Allah gecinden versin de, sağlıklı bildiğimiz insanlar bile aniden göçüyor. Adama şu an bişey olsa ne yapacaksanız aynısını yapacaksınız. Sizinki cesaretsizlik, kendinizi çürütmek istemezsiniz herhalde.

Şu an oturduğunuz ev, eşinizle evlilik birliği içinde alınmış ev mi ? Adamın size evin tamamını bırakmasını mı istiyorsunuz ?
Evet evlilik birliği içerisinde evli olduğumuz süre boyunca 2 ev 1 araba birde yazlık aldık ama asla yarı yarıya paylaşmaya yanaşmaz ben çalışırken bu evi aldık benim 8 senelik emeğim olan tazmınatımla da araba aldık 5 senedir de çalışmıyorum o süre de 1 ev 1 yazlık aldık ama onları ben aldım senin hakkın mı var diyo ha bakıldığında mahkeme ile uğraşsam söke söke alırım da senerce uğraşmaya gücüm yok gözümde yok herşey onun olsun benim başımı sokacak 1 ev yeter bana

Maddi açıdan soruyorsanız maddi olarak zorlanacağım bir durum yok ama tek yapabilirmiyim bilmiyorum
Önemli olan maddiyat , maddiyatın varsa bir dakika bile durma, yalnız olmak güzeldir en azından huzurlu olursun , eşin isterse çocuğuyla görüşür ve ihtiyaçlarını da essek gibi karşılar ama sen ayrı bir hayat kur , kurtul ...

Back
X