Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

ben bugün tekrar verdim kan 1500 çıktı karından baktığında göremedi alttan muayenede minicik bişi gözüktü pazartesi tekrar gidicem o zaman kesin görünür dedi

döllenmenin o gebelik ihtimali olan bir hafta içinde ne zaman gerçekleştiğini bilemeyiz
hcg testinizi yenileyip düzenli arttığını görmedeb telaş etmeyin
anormal bir durum olsa zaten dr bilgi verir

mesela 14. gün döllendiyse bata kadar daha yüksek
20. gün döllendiyse bata kadar daha düşük çıkabilir hcg

Kızlar, dün adetime 2 gün vardı ve beta-hcg yaptırdım, 135 çıktı değerim, yarın adet günüm bir daha test yaptırıcam 2 katına çıkacak mı diye. Hayırlısı olsun bakalım

Merhaba kızlar banada yardımcı olur musunuz benim hikayem çok uzun Ocak ayında 8 aylık bebeğimi kaybettim Mart Nisan ayında kimyasal gebelik yaşadım . Kan pıhtılaşması var bende . Şuanda adetime 10 gün var dayanamayıp kan testi yaptırdım bugün betaHCG 2 çıktı biliyorum çok erken ama tekrar anne olmayı çok istiyorum . Yükselirmi acaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

kızlar dün bhcg yaptırdım adetime 2 gün vardı değer 0,527 çıktı doktor varda diyemem yok da diyemem 2 gün sonra testi tekrarla büyük ihtmalle yok ama bazen süprizler olabiliyor dedi benim bildiğim 5 ve üzeri hamilelik var oluyor böyle bir şey yaşayıp sonradan yükselen oldu mu ?

çok erken yaptırmışsın canım adetin geçerse yine yaptır bence değerin iyi yükselme ihtimali var

Canım değerin çok düşük yükseleceğıni zannetmiyorum dediğin gibi 5 ve üzeri olması gerekiyor seninki 0 altında. Hakkında hayırlısı olsun insallah

Canım değerin çok düşük yükseleceğıni zannetmiyorum dediğin gibi 5 ve üzeri olması gerekiyor seninki 0 altında. Hakkında hayırlısı olsun insallah
Canım merhaba nasılsın?
Ben de hamileyim Allahın izniye. 5. haftadayım şu an. Senin nasıl gidiyor hamileliğin? Var mı bulantın, halsizliğin filan?

Selamlar kızlar benim bhcg değerlerim
10. Gün 288.5
12. Gün 630.7
14. Gün 1019
3. Test maalesef 2 ye katlanmamış kızlar moralim bozuk Dr hala dönmedi sonuçla ilgili arkadaşlar sağolsun biraz rahatlattılar ama içim tuhaf size de yazmak istedim. 2 tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti. Dünden beri de adet ağrım falan hiç kalmadı şişliğim de indi

Canım merhaba nasılsın?
Ben de hamileyim Allahın izniye. 5. haftadayım şu an. Senin nasıl gidiyor hamileliğin? Var mı bulantın, halsizliğin filan?

Aaa çok sevindim canım gözün aydın Allah sağlikli şekilde kucağına almayı nasip etsin insalllah. Bu aralar midem cok bulaniyor ve halsizim uyuyorum hep. Sen nasılsın?

Aaa çok sevindim canım gözün aydın Allah sağlikli şekilde kucağına almayı nasip etsin insalllah. Bu aralar midem cok bulaniyor ve halsizim uyuyorum hep. Sen nasılsın?
Çok sağol canım, ben de henüz bi belirti yok beni rahatsız eden. Bakalım. Allah ikimize de sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

arkadaşlar beta hcg 2.0 çıktı adetime 8 gün var. ilişki üzerindede 7 gün geçti. yumurtalama dönemim 15 haziranda dı 14 ile 16 sı degerlednirebilmistim tek yorumlarınızı bekliyorum eksik etmeyin

arkadaşlar beta hcg 2.0 çıktı adetime 8 gün var. ilişki üzerindede 7 gün geçti. yumurtalama dönemim 15 haziranda dı 14 ile 16 sı degerlednirebilmistim tek yorumlarınızı bekliyorum eksik etmeyin
Canım benim de yumurtlama günüm 7si idi, ben 5 ve 7 yi değerlendirdim. Adetime 5 gün kala çook silik çıktı idrar testinde. Çok erken yaptırmışsın testi. Adetine kadar sürekli 2 günde bir yaptırmak zorunda kalırsın, bana kalırsa idrar testi yap ve kan tahlili için adetini bekle bence.

Canımmm senin durumla benim durum çok aynı :)
Benimde yumurtlama günüm 15 hazırlandı bizdede 14 haziran ve 16 haziran sabah birliktelik oldu . Bende dün dayanamadım ilişki üzerinden 6 gün geçince test yaptım değerim 2.0 çıktı . Bugün tekrar yaptım yani bugünde ilişki üzerinden 7 gün geçti bugünkü değerimde 2.1 çıktı .adetime 8 gün var benimde . Aynı sorunun cevabını bende günlerdir arıyorum yazıyorum her yere . Belirsizlik çok kötü birşey . Yarın tekrar kan vereceğim bakalım yükselecek mi .sende bir gelişme olursa yaz mutlaka :)

Çok sağol canım, ben de henüz bi belirti yok beni rahatsız eden. Bakalım. Allah ikimize de sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Şuan senin normal canım bende de bişey yoktu kalp atışını duyduktan sonra basladi belirtiler amin insallah o günleri görmeyi nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…