Beta HCG?

Amin canım cümlemizi inşallah ben Hatay'da yaşıyorum 2014 doğumlu kızım 2018 doğumlu oğlum var ama depremde kızımı kaybettim ilk anne diyenimi Cennete yolladım 😭😭😭bu bebek bana mucize oldu çok ağır tedaviler gördüm akıl Hastanesi'ne kapattılar beni aklımı kaybettim nerdeyse ama elhamdülillah veren de o alan da verirken şükür alırken de şükür etmek lazım geç de olsa anladım Şimdi hayatıma kızımın hayalleri oğlumun varlığı ile devam ederken bebek mujdesi verdi rabbim🤲😭😭😭
Aglattiniz beni.. Rabbim size sabir versin.. Evlat acisi cok zordur eminim. Insallah hamileliginiz saglikla ilerler ve bebeginizi kucaginiza alirsiniz kalbinizin yarasina bir nebze de olsa sifa olur bu bebek.

Kızlar merhaba iyi aksamlar uygulamada yeniyim bi sorum olucaktı beta hcg degerim 8 kasim 51 10 kasım 94 12 kasım 165 cıktı hepsi ayni hastanede aynı saatte sayılır bugun sabah tekrar kan verdim 44.saatte ama farklı bi hastanede degerim 240 cıktı kendi doktorum baştan beri artısları yeterli bulmuyo ve sürekli kimyasal gebelik olabilir diyip duruyo sizce cokmu sıkıntılı degerler.en son 2 gün once alttan muayenede rahim kalınlasmıs dedi ama sag overde de 13 mm kollabe folikül yazmıs epikrizime anlayamadim.

Merhaba kızlar benimde beklenen adet tarihim bugündü henüz olmadım bel ve sırt agrım var ayaklarıma vuruyor ara ara kasık agrım oluyor üç gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatif çıktı yarın kan testi versem belli olurmu bebiş olup olmadıgı gecikmenin ikinci günü olmuş olacak

Merhaba kızlar benimde beklenen adet tarihim bugündü henüz olmadım bel ve sırt agrım var ayaklarıma vuruyor ara ara kasık agrım oluyor üç gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatif çıktı yarın kan testi versem belli olurmu bebiş olup olmadıgı gecikmenin ikinci günü olmuş olacak
Şimdi bile test yapsan çıkar ama belki geç döllenme olabilir ben bugün kan verdim 2.0 çıktı adetime iki gün var bilmiorum yukselirmi yukselmezmi ama sanmıyorum yukselceni genede siz kan verin en iyisi

Sabah kaset test yapmıştım negatif çıktı şimdide peçeteye silince pembe leke gibi bişey geliyo ama devamı gelir mi bilemiyorum

X