- Konu Sahibi minnnikburun
Merhaba kızlar gebeliğinizi adetten sonra test yaparak mı ögrendiniz yoksa adet öncesi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aglattiniz beni.. Rabbim size sabir versin.. Evlat acisi cok zordur eminim. Insallah hamileliginiz saglikla ilerler ve bebeginizi kucaginiza alirsiniz kalbinizin yarasina bir nebze de olsa sifa olur bu bebek.Amin canım cümlemizi inşallah ben Hatay'da yaşıyorum 2014 doğumlu kızım 2018 doğumlu oğlum var ama depremde kızımı kaybettim ilk anne diyenimi Cennete yolladım bu bebek bana mucize oldu çok ağır tedaviler gördüm akıl Hastanesi'ne kapattılar beni aklımı kaybettim nerdeyse ama elhamdülillah veren de o alan da verirken şükür alırken de şükür etmek lazım geç de olsa anladım Şimdi hayatıma kızımın hayalleri oğlumun varlığı ile devam ederken bebek mujdesi verdi rabbim
Adet gününüz geçmiş miydiSelamlar kızlar, bende henüz yeni hamilelik haberini alanlardanım. İnşallah sağlık sıhhatle atlatırız hepimiz. Kan değerlerim 3 Kasım 35 6 Kasım 175 10 Kasım ise 1195 çıktı artış normal mi sizce
Adetten sonra mı oğrendinizAllahın izniyle bişey olmaz inşallah dua eder misin lütfen
Evet 2 gün geçmişti öğrendiğimdeAdetten sonra mı oğrendiniz
Bende 6sinda yumurtlama gördüm bugün beta baktırdım adete 8 gün var 1.20 çıktı olsaydı çıkar miydiEvet 2 gün geçmişti öğrendiğimde
Şimdi bile test yapsan çıkar ama belki geç döllenme olabilir ben bugün kan verdim 2.0 çıktı adetime iki gün var bilmiorum yukselirmi yukselmezmi ama sanmıyorum yukselceni genede siz kan verin en iyisiMerhaba kızlar benimde beklenen adet tarihim bugündü henüz olmadım bel ve sırt agrım var ayaklarıma vuruyor ara ara kasık agrım oluyor üç gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatif çıktı yarın kan testi versem belli olurmu bebiş olup olmadıgı gecikmenin ikinci günü olmuş olacak