Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Amin canım cümlemizi inşallah ben Hatay'da yaşıyorum 2014 doğumlu kızım 2018 doğumlu oğlum var ama depremde kızımı kaybettim ilk anne diyenimi Cennete yolladım bu bebek bana mucize oldu çok ağır tedaviler gördüm akıl Hastanesi'ne kapattılar beni aklımı kaybettim nerdeyse ama elhamdülillah veren de o alan da verirken şükür alırken de şükür etmek lazım geç de olsa anladım Şimdi hayatıma kızımın hayalleri oğlumun varlığı ile devam ederken bebek mujdesi verdi rabbim
Aglattiniz beni.. Rabbim size sabir versin.. Evlat acisi cok zordur eminim. Insallah hamileliginiz saglikla ilerler ve bebeginizi kucaginiza alirsiniz kalbinizin yarasina bir nebze de olsa sifa olur bu bebek.
Selamlar kızlar, bende henüz yeni hamilelik haberini alanlardanım. İnşallah sağlık sıhhatle atlatırız hepimiz. Kan değerlerim 3 Kasım 35 6 Kasım 175 10 Kasım ise 1195 çıktı artış normal mi sizce