Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Şuan senin normal canım bende de bişey yoktu kalp atışını duyduktan sonra basladi belirtiler amin insallah o günleri görmeyi nasip etsin rabbim
Kalp atışını ne zaman duydun ve keseyi ne zaman gördün black? Ona göre doktora gidicem

5 haftalıkken keseyi gördüm p.tesi günu de kalp atısını duyduk yani 7+3 ken rabbim sanada nasip etsin insallah sende görur duyarsin bu arada ismim melis :)
Benim de gözde, çok memnun oldum. 30 hazirana randevu aldım, 6.5 haftalık olcak o zaman. İnşallah ben de duyarım. Sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah.

Yok canım, değer önemli değil, artış oranı önemli. 2 gün sonra yaptığında %60 ve fazlası arttıysa sağlıklı gebelik olduğu anlaşılıyor.
Pazar günü acilde yaptırıcam inşallah canım..
Yine de az çok yakın zamanda yaptıranların değerini merak etmiştim..

Canımmm senin durumla benim durum çok aynı :)
Benimde yumurtlama günüm 15 hazırlandı bizdede 14 haziran ve 16 haziran sabah birliktelik oldu . Bende dün dayanamadım ilişki üzerinden 6 gün geçince test yaptım değerim 2.0 çıktı . Bugün tekrar yaptım yani bugünde ilişki üzerinden 7 gün geçti bugünkü değerimde 2.1 çıktı .adetime 8 gün var benimde . Aynı sorunun cevabını bende günlerdir arıyorum yazıyorum her yere . Belirsizlik çok kötü birşey . Yarın tekrar kan vereceğim bakalım yükselecek mi .sende bir gelişme olursa yaz mutlaka :)
:) aynı şeyleri yasamısız ben tekrar kan vermeyi düşünmüuorum memlekete gidecegim arttık kurban oldugum rannim inşşlalah yüzümüzü güldürür sende bana haber ver mutlaka ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERsin inşallah

19610, member: 794757"]Canım benim de yumurtlama günüm 7si idi, ben 5 ve 7 yi değerlendirdim. Adetime 5 gün kala çook silik çıktı idrar testinde. Çok erken yaptırmışsın testi. Adetine kadar sürekli 2 günde bir yaptırmak zorunda kalırsın, bana kalırsa idrar testi yap ve kan tahlili için adetini bekle bence.[/QUOTE]

Canımmm senin durumla benim durum çok aynı :)
Benimde yumurtlama günüm 15 hazırlandı bizdede 14 haziran ve 16 haziran sabah birliktelik oldu . Bende dün dayanamadım ilişki üzerinden 6 gün geçince test yaptım değerim 2.0 çıktı . Bugün tekrar yaptım yani bugünde ilişki üzerinden 7 gün geçti bugünkü değerimde 2.1 çıktı .adetime 8 gün var benimde . Aynı sorunun cevabını bende günlerdir arıyorum yazıyorum her yere . Belirsizlik çok kötü birşey . Yarın tekrar kan vereceğim bakalım yükselecek mi .sende bir gelişme olursa yaz mutlaka :)

:) aynı şeyleri yasamısız ben tekrar kan vermeyi düşünmüuorum memlekete gidecegim arttık kurban oldugum rannim inşşlalah yüzümüzü güldürür sende bana haber ver mutlaka ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERsin inşallah
Kuzum ben bugün tekrar kan verdim 2 çıktı yine betaHCG :KK43: belirsizlik çok kötü birşey beklemekden başka birşey gelmiyor elimden . Sende bana mutlaka haber ver olurmu :)

Benim cuma günü belli olur ne olacağım ama sanmıyorum olcak 2 normal bir insanda da çıkarmış hemşire arkadaşım sıradan bir sonuç beklemene bile gerek yok dedi açıkçası

Senin adet günün ne zaman belli olacak muhtemelen bende verseydin seninle aynı olvakti kan sonucum
Kuzum benim cumartesi adet günüm . İçim tuaf bilmiyorum sanki hala bişyler hissediyor gibiyim on deger artacak gibime geliyor . İnşallah sanada banada isteyen herkese de rabbim nasip eder kuzum .

Merhaba kızlar banada yardımcı olur musunuz benim hikayem çok uzun Ocak ayında 8 aylık bebeğimi kaybettim Mart Nisan ayında kimyasal gebelik yaşadım . Kan pıhtılaşması var bende . Şuanda adetime 10 gün var dayanamayıp kan testi yaptırdım bugün betaHCG 2 çıktı biliyorum çok erken ama tekrar anne olmayı çok istiyorum . Yükselirmi acaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
henüz yükselmeye başladı ise gebelik habercisi olabilir canım
şahsen benim hep 0 küsürlerde çıkar

X