Beta HCG?

Merhaba herkese, ben de sizlerden fikir almak istiyorum. Daha önce bir kimyasal gebelik bir de boş gebelik geçirdim. Bu ay yine pozitif çıktı, umarım sağlıklı devam eder :KK43:. Bugün gecikmemin 4.günü ama ilk kan testini adetime 2 gün kala vermiştim ve ilk 188 değeriyle öğrenmiştim. Sonra artışı takip etmek için 2 günde bir yaptırıyorum ve değerler şu şekilde. Bugün tam 2 katı artmayınca biraz moralim bozuldu geçmiş tecrübeler dolayısıyla da korkuyorum. Erkenden doktora gitmek de istemiyorum. Sizce nasıl değerler? Şimdiden bilgi veren herkese teşekkür ederim.
Adete 2 gün kala -188
Beklenen Adet günü - 330
Gecikme 2.gün - 895
Gecikme 4.gün(bugün) - 1731

Merhaba herkese, ben de sizlerden fikir almak istiyorum. Daha önce bir kimyasal gebelik bir de boş gebelik geçirdim. Bu ay yine pozitif çıktı, umarım sağlıklı devam eder :KK43:. Bugün gecikmemin 4.günü ama ilk kan testini adetime 2 gün kala vermiştim ve ilk 188 değeriyle öğrenmiştim. Sonra artışı takip etmek için 2 günde bir yaptırıyorum ve değerler şu şekilde. Bugün tam 2 katı artmayınca biraz moralim bozuldu geçmiş tecrübeler dolayısıyla da korkuyorum. Erkenden doktora gitmek de istemiyorum. Sizce nasıl değerler? Şimdiden bilgi veren herkese teşekkür ederim.
Adete 2 gün kala -188
Beklenen Adet günü - 330
Gecikme 2.gün - 895
Yorum yapabilecek olan yok mudur :KK43:

Adete 2 gün kala -188
Beklenen Adet günü - 330
Gecikme 2.gün - 895
Tam 2 katı değil beklenilen artış %66 oranında olmalı sizinde gayet iyi artışınız 🌸🥰

Benimde Bat 22 ekim di bende 21 ekimde kan verdim 22 Ekim'de sonucu aldım 50 çıktı aynı gün doktora gittim 83 çıktı canım 3 gün sonra verdim 279 çıktı geç döllenme dedi doktorum ve bende test yaptığım da silik bir çizgi vardı için rahat olsun lütfen
Merhaba tekrar kan verdiniz mi beta için ?

Dün gittim ultırasyon ile baktı çok erken kese için dedi beta istedi 150 çıktı tabi ben sonuca bakınca hızlı arttığını düşündüm yarın görüşeceğiz bakalım .
Yarın güzel haberlerini bekliyoruz o zaman 😚ben 14 de gidecem inş hem 7 haftalık olmuş oluyoruz o zaman ama iki gündür aşırı öksürük var ne yapacam bilmiyorum ciğerlerim dökülecek sanki korkuyorum acaba birşey olur mu diye😑

Yarın güzel haberlerini bekliyoruz o zaman 😚ben 14 de gidecem inş hem 7 haftalık olmuş oluyoruz o zaman ama iki gündür aşırı öksürük var ne yapacam bilmiyorum ciğerlerim dökülecek sanki korkuyorum acaba birşey olur mu diye😑
İnşallah yazarım tabi ☺️ öksürükten bişi olmaz heralde diye düşünüyorum ama çokta bilgili değilim

Arkadaslar 2-3 Kasım'da adet olmam gerekiyordu olmadım bugün gidip beta testi verdim 157 ckti diktor pozitif dedi sizce. Nedir test vermeye yarın mi gitmem lazım yoksa 2 gu gecsinmi

Dün doktor ile görüştüm normal olduğunu söyledi tekrar kan verdim sonuç henüz çıkmadı ama bu artış için güzel falan dedi haftaya ulturasyon için gideceğim kese görünmeden rahatlamayacağım erken öğrenmek gerçekten çok sıkıntılıymış 😀
Çok sevindim canım Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🙏🥰 Benim de Perşembe sabah 10 çıktı cuma akşam 32 pazartesi sabah 151 ben de korkuyodum dış gebelik falan olur diye. İnşallah bir sıkıntı yoktur. Ama cuma gününe kadar kan falan vermicem çok stres oluyorum ya yoksa

Çok sevindim canım Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🙏🥰 Benim de Perşembe sabah 10 çıktı cuma akşam 32 pazartesi sabah 151 ben de korkuyodum dış gebelik falan olur diye. İnşallah bir sıkıntı yoktur. Ama cuma gününe kadar kan falan vermicem çok stres oluyorum ya yoksa
Dış gebelikte çok mı artarmış beta ?

Dış gebelikte çok mı artarmış beta ?
Yok canım hani iki katından fazla olunca ben bir anormallik mi var acaba dedim ama genelde herkes gayet iyi olduğunu soyledi. Doktoruma da sordum iyice ilerliyor dedi. Hani ben bütün ihtimalleri düşünüyorum doktorun iyi dediyse iyidir ona güven ve kendini hiç strese sokma 🥰

Yok canım hani iki katından fazla olunca ben bir anormallik mi var acaba dedim ama genelde herkes gayet iyi olduğunu soyledi. Doktoruma da sordum iyice ilerliyor dedi. Hani ben bütün ihtimalleri düşünüyorum doktorun iyi dediyse iyidir ona güven ve kendini hiç strese sokma 🥰
Hahaha yok illa evham yapacağız 😀 siz ne zaman gideceksiniz kese için

X