Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba. Sonuç gebelik lehine görünüyor önemli olan her 2 günde bir 2 katı artış olması. Adet gecikmeniz var mı?Merhaba benim beta 14.06 çıktı doktora gitmedim acilden yaptırdım be demek oluyor
Merhaba benim beta 14.06 çıktı doktora gitmedim acilden yaptırdım be demek oluyor
Merhaba 2.67 yazarken hata yapmadınız değil mi? Ben de tüo bebek tedavisi görüyorum. Transferden sonra 8 .gün bugün kan verdim sonucum aynı sizinki gibi çıktı. 2.67.negatid diye düşünürken sizin yazınızı gördüm umut oldu. Şimdi nasılsınız? Nasıl ilerliyor?Arkadaşlat merhaba hamileliğin bütün belirtileri vardı ve gidip 2 tane idrar testi yaptım pozitifti adetimde 13 gün gecikti bu arada 4 martta grbrlik testi yaptırdım beta hcg 2.67 çıktı ve bugün 18 mart gebelik testi yaptırdım bir de ne göreyim beta hcg 9516 doktor 6 7 haftalık hamilesin dedi ama önceki tahlile göre 15 günlük hamilelikte bu kadarçıkarmıı
Geç döllenme olabilir.degeri dusuk8 temmuz en son adet gördüğüm tarih 14 Ağustos hamile olduğumu öğrendim 8 gün ge geçmişti kaç haftalık hamileyim yarın kan vereceğim değerlerim artmış mi diye bakacağım
Benim bildigim döllenmeden 5-7 gun sonra kanda hcg hormonu salgilanmaya basliyor. Daha önce negatif ciktiginda yuksek ihtimal yeni döllenme olmus rahime yerlesmemisti daha. Yani geç yumurtlama olmus ve gec dollenme yasamissiniz. Insallah saglikla ilerler hamileliginiz.8 temmuz en son adet gördüğüm tarih 14 Ağustos hamile olduğumu öğrendim 8 gün ge geçmişti kaç haftalık hamileyim yarın kan vereceğim değerlerim artmış mi diye bakacağım
Asagi yukari siz 4-5 agustos gibi hamile kalmissiniz, iliskiniz o gunlere denk gelmis yuksek ihtimal yani 3 haftalik falan suan duzeltilmis tarih verir doktor. Son adet 8 temmuz degil de 24 temmuz diye duzeltir heralde.Benim bildigim döllenmeden 5-7 gun sonra kanda hcg hormonu salgilanmaya basliyor. Daha önce negatif ciktiginda yuksek ihtimal yeni döllenme olmus rahime yerlesmemisti daha. Yani geç yumurtlama olmus ve gec dollenme yasamissiniz. Insallah saglikla ilerler hamileliginiz.
Öylemi evet 8 temmmuz adet başladı bitti olmadım birdaha 7 temuzda evlendim ertes adet oldum .geç donlenme biraz kese gözükmesi için bekleyeceğim öyle gideceğim doktoraAsagi yukari siz 4-5 agustos gibi hamile kalmissiniz, iliskiniz o gunlere denk gelmis yuksek ihtimal yani 3 haftalik falan suan duzeltilmis tarih verir doktor. Son adet 8 temmuz degil de 24 temmuz diye duzeltir heralde.
Üç haftalik mi cidden Ağustos ta başladı ara ara miğde bulanti adet sancısı falan uyku uyumak hep .yane üç hafta lik hamile 69Asagi yukari siz 4-5 agustos gibi hamile kalmissiniz, iliskiniz o gunlere denk gelmis yuksek ihtimal yani 3 haftalik falan suan duzeltilmis tarih verir doktor. Son adet 8 temmuz degil de 24 temmuz diye duzeltir heralde.
Aslinda bakarsaniz 10 gunluk falan bebek ama adetin baslamasindan itibaren ilk 2 hafta da ekleniyor hesaplama yaparken o yuzden 3 haftalik sayiliyor. Sizinki kaymis ama gec yumurtlama oldugu icin temmuzun 24 ü civarini baz alin son adet olarak zaten doktor soyler onu. 69 cikmasi cok normal daha dusuk cikanlar bile var yeter ki 2 katina ciksin 2 gun sonra o onemli.Üç haftalik mi cidden Ağustos ta başladı ara ara miğde bulanti adet sancısı falan uyku uyumak hep .yane üç hafta lik hamile 69
9 cikmmasi doğru müdür beta
Yarın yapacam dayamiyorum kadın doğum gideceğim baksinn . dediğin çok güzel.ozele gelirmisinAslinda bakarsaniz 10 gunluk falan bebek ama adetin baslamasindan itibaren ilk 2 hafta da ekleniyor hesaplama yaparken o yuzden 3 haftalik sayiliyor. Sizinki kaymis ama gec yumurtlama oldugu icin temmuzun 24 ü civarini baz alin son adet olarak zaten doktor soyler onu. 69 cikmasi cok normal daha dusuk cikanlar bile var yeter ki 2 katina ciksin 2 gun sonra o onemli.
Ozel mesajiniz kilitli cevap veremiyorumYarın yapacam dayamiyorum kadın doğum gideceğim baksinn . dediğin çok güzel.ozele gelirmisin
merhaba adetim 2 gün gecikti 31 di 4.günde 55 8.gün 126 çıktı sizce normal mi artışıMerhaba kizlar adetim 5 gun gecikince once 2 tane idrar testi yaptim net bi sekilde pozitif gosterdi. Ardindan kan testi yaptirdim hcg 126 cikti, doktorum gayet normal 4 5 haftaliksin dedi ama burda yorumlari okuyunca gozume cok dusuk geldi degerlerim sizce bi sorun olabilirmi?