Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar ovu testimi yorumlarmısınız?

Eklentiler

• 0674B4F6-77C7-4D11-A3A7-89A6B7E03442.jpeg
    34,7 KB · Görüntüleme: 88
SELAMlar arkadaşlar bende tüp bebek ile gebe kaldım 5.denememdi 2 tane blast transfer oldu.
Transferin 10.günü bhcg 288
2 gün arayla
630
1019
1990
Sizce değerler nasıl. Konu açtım saolsun arkadaşlar destek oldu normal olduğu konusunda yorumlar. Benim ilk deneyimim ve düzenli artış olmadı gibi geldi üçüncüde %61 artış en son testte de %95 artış var ama nedense 2 ye katlanmadı 3. ve 4. testte

Tekrardan kan verdiniz mi belirtileriniz varmı benim tek bir bekirtim dahi yok yarin bende kan vereceğim ortaya çıkar ne olduğu en azından

Tekrardan kan verdiniz mi belirtileriniz varmı benim tek bir bekirtim dahi yok yarin bende kan vereceğim ortaya çıkar ne olduğu en azından
Kuzum belirti olarak sol kasığım ağrıyor birde basım dönüyor ara sıra . Pskolojikmi bilmiyorum anlıyacağız yakında. Banada mutlaka haber ver kuzum yarınki sonuçlarını olurmu :) inşallah meleğin sesinledir .

Kızlar bu başlığı arıyordum buldum..
Ben battan bir gün önce kanda değerim 100.7 çıktı.
İki gün sonra 416.7 çıktı..
Daha fazla artan varmış o zaman benimki normal değil mi?

Üye
Yeni
Kizlar gebelik varmi ovulasyon testı yaptim şimdi 10 gün var adete

Eklentiler

• 20180625_144728.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 81
  • 20180625_144709.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 62
Benimde sonuc 2 lerde hanimlar sizin kan sonuclariniz ne oldu yukselme var mi?

İdrar testi yaptım silik çizgi çıktı. Kanda baktırdım 46,78 çıktı sizce hamilelik var mı ?2 gün sonra tekrar gel dedi ama çok merak ediyorum

İdrar testi yaptım silik çizgi çıktı. Kanda baktırdım 46,78 çıktı sizce hamilelik var mı ?2 gün sonra tekrar gel dedi ama çok merak ediyorum
Var canım hayırlı olsun tebrik ederim bende 42 çıkmıştı şimdi 7 haftamız bitti kalp atışlarını bile duyduk çok şükür :)

Slm kizlar 3 tane gebelik testi bir erken ve 5 ovulasyon testinde pozitif gördüm özel. Labratuvara gittim kan 0 cikti böyle yaşayıp sonra hamile olduğunu öğrenen varmi aranızda ve bat 8 gün var daha belkidr 11 gün tam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…