Anladim evet kese gorundu 5 gun sonra bebek gorunur mu acabaMaşallah baya yuksekmiş. Kese görünmüşse sıkıntı yok demekktir. Erken döllenme olms olabilir.
Olabilir değerin yuksekAnladim evet kese gorundu 5 gun sonra bebek gorunur mu acaba
İkiz veya çoğul gebeliklerde de yüksek çıkabiliyor değer, sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallahBayanlar benim kan testimi en son ayin 5inde sonucu almistim 1765 cikmisti. Dun kahverengi lekelenmem oldu bugun gittim ozele kese gorundu tekrar kan verdim dr. 3 bin cikmasi lazim dedi benimdegerimbugun 8965 cikti. Adetim 1 hafta gecti. Degerim normal mi cok mu yuksek?
Tek kese gorundu ama yinede ikiz fln olma olasiligi olabilir mi bebek gorunmedi daha cunkuİkiz veya çoğul gebeliklerde de yüksek çıkabiliyor değer, sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallah
Olabilirr tek kesede iki bebiş:)Tek kese gorundu ama yinede ikiz fln olma olasiligi olabilir mi bebek gorunmedi daha cunku
Test yaptınız mı acaba merak ettimOvülasyon testimte pik iki çizgi kıpkırmızı 28 mayısta oldu, 29 mayısta silikleşti.
Bugün 9 haziran yumurtlamadan sonraki 12. Günüm adet döngümün 28. Günü.
Ortalama 32 günde 1 oluyorum. En erken 30. Gün en geç 34. Gün adet olurum.
Sabah uyanınca test yapsam çıkar mı dersiniz?? Çok heyecanlıyım
Yaptım sabah ama ilk idrarla değil 2. İdrarla. Maalesef tek çizgi..Test yaptınız mı acaba merak ettim
Bence de daha erken burdaki bir çok topikten takip ettiğim kadarıyla genelde günü geçince pozitifi gördüler inşallah senin de öyle olurYaptım sabah ama ilk idrarla değil 2. İdrarla. Maalesef tek çizgi..
4 gün var adete. Olsa çıkardı gibi geliyor bana Ama arkadaşlarım hep adet geçmesini bekle diyor.
Sabır isteyen bir süreç adet gecikmesini bekleyin bence benim gecikmenin 4.gunu pozitifti öncesinde yapmadım. Hemen öğrenmek istiyoruz ama test negatif çıkınca da moral bozuluyor olsa da olmasa da Allah'tan.Acele etmeyin inşallah pozitifi görürsünüzYaptım sabah ama ilk idrarla değil 2. İdrarla. Maalesef tek çizgi..
4 gün var adete. Olsa çıkardı gibi geliyor bana Ama arkadaşlarım hep adet geçmesini bekle diyor.
Sanırım idrar testleri çıkması için ilişkiden sonra 15 gün gerekliymiş. Benim bugün 12. Günüm yumurtlamadan sonraki.. diğer aylar hep yumurtlamadan 16 gün sonra regl olmuşum ortalama.
Çok normal :) çok guzel tebrik ederim :) ❤Ben pcoluyum en son 5 Nisanda adet oldum. 26 mayısta adet olmadım diye doktora gittiğimde yumurtamın çatladığını söyledi ve ilişki önerdi bir gün arayla. Şuan ilişkinin üstünden 15 gün geçti test yaptık 189 çıktı çok şükür. Muhtemelen 2 haftalık. Normal mi bu değer? Çarşamba tekrar yapıcaz
Normal canım :) hayırlı olsn ❤Arkadaşlar çarşamba günü beta hgc 259 du cuma günü 971 çıktı bu normal mi sizce böyle artış yaşan oldumu?
Ğ inşallah tatlım en umutsuz anında olsun
canım eski forumları okuyorum senin yazdığını görünce belki bana yazarsın diye düşündüm. Ben adet günümden 2 gün önce çubuk test yaptım 3 tane hepsinde silik ikinci çizgi çıktı. Sonrasında ertesi gün tekrar yaptım siliklik derecesi azalmıştı. adet günümdeki de negatif çıktı. adet günümde gidip kan testi yaptırdım. 14,66 çıktı değerim. bana doktorun asistanı kimyasal gebelik sanırım. düşecek dedi. Yumurtalama günümüde doktora gittiğim için biliyorum. yumurtam çatlamak üzereydi. geç döllenme olmaması lazım. sence şansım varmı? Bebeğim tutnabilir mi? artık idrarda çıkmıyor? Bu ne demek?canım sen de benim gibi olmuşsun herhalde.gecikmeden 5 gün sonra beta değerim 1.9 çıktı. doktor gebelik yok.adet olursun dedi.ama olmadım. hafif mide bulantılarım ve halsizlik vardı. gecikmeden 15 gün geçti olmadım kan verdim bu sefer de 1200 çıktı betam.geç döllenme de yok. yarın 7 haftalık oluyor bebişim. tekrar yapılan test de görürsün inşallah sonucunu :))) Allah herşeyin hayırlısını versin.
Canım benimde adet günümde 14,66 çıktı. Sonrasında en oldu. Değer arttımı? Gebelik oluştumu?canım ben adetime 4gün kala yaptırdım 1.20 çıktı 2gün sonra yaptırdım çok garip tekrar 1.20 çıktı bu arada ben 26 günde bi adet olurum dün akşam kasık agrısıyla hastaneye gittik 11. 70 çıktı canım dün adet günümdü umarım yardımcı olmuşumdur canım