Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Arkadaslar merhaba benim bat bugun. Normalde 3 4 gun once kahverengi akintim olurdu sonra adet olurdum. Sadece kasiklarim ve karnim agriylr. Acaba hamile kaldigimizdada adet belirtileri yasarmiyiz.yoksa kendimi mi kandiriyorum
Canım benim daha önceki hamileliğimde hiç belirtim olmamıştı adet gecikmesi dışında kimileri aynen adet belirtisi gibi belirtiler yaşıyor ondan sonra anlıyor adet oldugunu umarım sen hamişsindir

Kizlar bugun hamile oldugumu ogrendim 348 gibi bi rakam cikti adetim 3 gun gecikti sizce kac haftaliktir

Arkadaslarr yardim edermisiniz adete 2 gun var bugun beta hcg 11.51 cikti dusukmu sizce doktorda ne var ne yok diyebilirim dedi korkmaya basladm boyle olup sonradan yukselen varmi pko hastasiyim eger hamileysem tedavisiz bi mucize olmus olucak boyle olup sonradan yukselen varmi degeri

Arkadaslar yumurtlamagunum 26 mayisti. Ona gore bat 2 gun gecmis oluyor. Evde gebelik testim yoktu
Oculaston testi yaptim. Sizce hamilelik varmi

Eklentiler

• 20180611_182202-1.jpg
    20180611_182202-1.jpg
    12,1 KB · Görüntüleme: 65
Ben pcoluyum en son 5 Nisanda adet oldum. 26 mayısta adet olmadım diye doktora gittiğimde yumurtamın çatladığını söyledi ve ilişki önerdi bir gün arayla. Şuan ilişkinin üstünden 15 gün geçti test yaptık 189 çıktı çok şükür. Muhtemelen 2 haftalık. Normal mi bu değer? Çarşamba tekrar yapıcaz
Hemen hemen benim gibisin bende geçen hafta salı günü kan verdiğimde 115 çıkmıştı çok yeniydi iki hatftalık dün bir daha kan verdim değerim 1100 çıkmıştı seninde inşallah yükselecektir bana yazmayı unutma

Ovülasyon testimte pik iki çizgi kıpkırmızı 28 mayısta oldu, 29 mayısta silikleşti.

Bugün 9 haziran yumurtlamadan sonraki 12. Günüm adet döngümün 28. Günü.

Ortalama 32 günde 1 oluyorum. En erken 30. Gün en geç 34. Gün adet olurum.

Sabah uyanınca test yapsam çıkar mı dersiniz?? Çok heyecanlıyım
Olabilir ama benim gibi geç adet olduğun için geç tutar ben adetimden 3 gün sonra yaptım çıkmadı anca 9 gün geçti öyle yaptım silik çıktı kanda öğrendim acele etme çünkü geç dönllenmen olacaktır

Arkadaslar merhaba benim bat bugun. Normalde 3 4 gun once kahverengi akintim olurdu sonra adet olurdum. Sadece kasiklarim ve karnim agriylr. Acaba hamile kaldigimizdada adet belirtileri yasarmiyiz.yoksa kendimi mi kandiriyorum
Ben şuan hamileyim kesinlikle yaşıyorsun ben adet olacağım günümden beri ve şuan üstünden 15 geçmesine rağmen halada ara ara hissediyorum çok normal

mrb kizlar uzun zamandir yazamiyirum biraz canim sıkkın lutfen bize dua edin
31 MAYIS BETA HCG 40.25
2 HAZIRAN BETA HCG 58.36 17.81 artmis
4 HAZIRAN BETA HCG 106.40 48.04 artmis
6 HAZIRAN BETA HCG 155.8 49.40 artmis
8 HAZIRAN BETA HCG 209.20 53.4 artmis
10 HAZIRAN BETA HCG 348.10 138.9 artmis
12 HAZIRAN BETA HCG 510.10 162 artmis
dr bile sasti ne dis gebelik diyebikirin dio ne dusuk olur diyebilirim dio beta takibine devam dedi lutfen dua edin degerlerimiz normale donsun hic dusme yok degerlerde ama yüzde 60 da degil dr normal gebelige çevirebilir dedi gec dollenme olmustur dio dualariniza ihtiyacimiz var ve ilk gebeligim olcak 2 sene tedavi gormustuk ama kendiliginden oldu bi sefer lutfen dua edin bizede herkese sağlıklı hamilelik gecirmek nasip olsun ins

Kızlar kan testim 20.22 çıkmış. Evde dün pozitif çıkmıştı. BAT'a daha 2 gün var. Yerleşme ayın 8'inde oldu biliyorum ama 20.22 düşük geldi bana. Bugün 22yse dün nasıl testte çıktı o zaman? Referans 5.8 - 71.2 yazıyor hastanenin kağıdında ama internette ortalama 40larda.

Kızlar kan testim 20.22 çıkmış. Evde dün pozitif çıkmıştı. BAT'a daha 2 gün var. Yerleşme ayın 8'inde oldu biliyorum ama 20.22 düşük geldi bana. Bugün 22yse dün nasıl testte çıktı o zaman? Referans 5.8 - 71.2 yazıyor hastanenin kağıdında ama internette ortalama 40larda.
yukselir ins canim kafani rahat tutmaya bak bende 2 gun gecince 40 la ogrendim erken ogrendigin icin sana oyle geliyodur 2 gunde bi tekrar et ins seninki guzel artar

Adet günü 40 ı geçer.Belki geç döllenme 2 3 gün.

X