Beta HCG?

Hahaha yok illa evham yapacağız 😀 siz ne zaman gideceksiniz kese için
Malesef canım kadın olmak çok zor 🙄 valla ben dün kan sonucum 151 çıktı sanmıyorum daha görünmez cuma günü bir daha kan vericem eğer 1000 lerin üstünde çıkarsa giderim doktorum oncekinde 2000 lerde falan gel demişti o zaman keseyi yolk kesesini falan görmüştük

Malesef canım kadın olmak çok zor 🙄 valla ben dün kan sonucum 151 çıktı sanmıyorum daha görünmez cuma günü bir daha kan vericem eğer 1000 lerin üstünde çıkarsa giderim doktorum oncekinde 2000 lerde falan gel demişti o zaman keseyi yolk kesesini falan görmüştük
banada 12 sinde gel dedi bakalım inşallah görürüz keseyi 🙏🏼🥰

Yok canım hani iki katından fazla olunca ben bir anormallik mi var acaba dedim ama genelde herkes gayet iyi olduğunu soyledi. Doktoruma da sordum iyice ilerliyor dedi. Hani ben bütün ihtimalleri düşünüyorum doktorun iyi dediyse iyidir ona güven ve kendini hiç strese sokma 🥰
Canım benim beta cuma 69.04 ile öğrendim dün tekrar kan vermiştim ama 184 olmuş yarın bat günüm sence yükselir mi yoksa kimyasal mı🥺

Merhaba ben de 19 la öğrendim hamileliğimi 2 gün sonra 63 oldu bugün de 137 ama yumurtalığımda 3cm kist ve batında serbest sıvı var keseyi görene kadar riskimiz var dedi doktor diğer gebeliklerimde 4-5 katı arttı betahcg değerim bunda yine 2.5 kat ama işte insan korkuyor

Merhaba ben de 19 la öğrendim hamileliğimi 2 gün sonra 63 oldu bugün de 137 ama yumurtalığımda 3cm kist ve batında serbest sıvı var keseyi görene kadar riskimiz var dedi doktor diğer gebeliklerimde 4-5 katı arttı betahcg değerim bunda yine 2.5 kat ama işte insan korkuyor
Diğer gebeliklerin nasıl sonuçlandı peki canım

İkisi de sağlıklılar Allah a şükür kızım 2.5 oğlum 3.5 yaşında 😍 ama her gebelik farklı oluyormuş bilemiyorum ki yaşayıp göreceğim ben de inşallah bu da sağlıklı ilerler
Ayy maşallah Rabbim hayırlı uzun ömürler versin inşallah 🙏😍 benimki de cuma akşam 32 pazartesi sabah 151 çıktı 5 katı artmis ya korkmuştum ama sizi duyunca rahatladım 😍

Kızlar bende 28 53 130 ve bugün 280 i gördüm doktora gittik keseyi göremedi daha önce kimyasal geçirdiğim için kokuyorum. Dış gebelik için bi bakalım dedi ama sorun yok dedi haftaya gideceğim böyle ilerleyip sağlıklı gebelik geçiren var mı

Ayy maşallah Rabbim hayırlı uzun ömürler versin inşallah 🙏😍 benimki de cuma akşam 32 pazartesi sabah 151 çıktı 5 katı artmis ya korkmuştum ama sizi duyunca rahatladım 😍
Amin inşallah 🙏 2 kattan fazla artınca ikiz gebelik düşünülüyormuş ama genelde öyle olmuyormuş göreceğiz bakalım neler olacak ☺️

X