Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Şuan senin normal canım bende de bişey yoktu kalp atışını duyduktan sonra basladi belirtiler amin insallah o günleri görmeyi nasip etsin rabbim
Kalp atışını ne zaman duydun ve keseyi ne zaman gördün black? Ona göre doktora gidicem

5 haftalıkken keseyi gördüm p.tesi günu de kalp atısını duyduk yani 7+3 ken rabbim sanada nasip etsin insallah sende görur duyarsin bu arada ismim melis :)
Benim de gözde, çok memnun oldum. 30 hazirana randevu aldım, 6.5 haftalık olcak o zaman. İnşallah ben de duyarım. Sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah.

Yok canım, değer önemli değil, artış oranı önemli. 2 gün sonra yaptığında %60 ve fazlası arttıysa sağlıklı gebelik olduğu anlaşılıyor.
Pazar günü acilde yaptırıcam inşallah canım..
Yine de az çok yakın zamanda yaptıranların değerini merak etmiştim..

:) aynı şeyleri yasamısız ben tekrar kan vermeyi düşünmüuorum memlekete gidecegim arttık kurban oldugum rannim inşşlalah yüzümüzü güldürür sende bana haber ver mutlaka ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERsin inşallah

19610, member: 794757"]Canım benim de yumurtlama günüm 7si idi, ben 5 ve 7 yi değerlendirdim. Adetime 5 gün kala çook silik çıktı idrar testinde. Çok erken yaptırmışsın testi. Adetine kadar sürekli 2 günde bir yaptırmak zorunda kalırsın, bana kalırsa idrar testi yap ve kan tahlili için adetini bekle bence.[/QUOTE]

Kuzum ben bugün tekrar kan verdim 2 çıktı yine betaHCG belirsizlik çok kötü birşey beklemekden başka birşey gelmiyor elimden . Sende bana mutlaka haber ver olurmu :)

Benim cuma günü belli olur ne olacağım ama sanmıyorum olcak 2 normal bir insanda da çıkarmış hemşire arkadaşım sıradan bir sonuç beklemene bile gerek yok dedi açıkçası

Senin adet günün ne zaman belli olacak muhtemelen bende verseydin seninle aynı olvakti kan sonucum
Kuzum benim cumartesi adet günüm . İçim tuaf bilmiyorum sanki hala bişyler hissediyor gibiyim on deger artacak gibime geliyor . İnşallah sanada banada isteyen herkese de rabbim nasip eder kuzum .

henüz yükselmeye başladı ise gebelik habercisi olabilir canım
şahsen benim hep 0 küsürlerde çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…