Canım benim daha önceki hamileliğimde hiç belirtim olmamıştı adet gecikmesi dışında kimileri aynen adet belirtisi gibi belirtiler yaşıyor ondan sonra anlıyor adet oldugunu umarım sen hamişsindirArkadaslar merhaba benim bat bugun. Normalde 3 4 gun once kahverengi akintim olurdu sonra adet olurdum. Sadece kasiklarim ve karnim agriylr. Acaba hamile kaldigimizdada adet belirtileri yasarmiyiz.yoksa kendimi mi kandiriyorum
Son adet tarihine göre hesaplıyorsunKizlar bugun hamile oldugumu ogrendim 348 gibi bi rakam cikti adetim 3 gun gecikti sizce kac haftaliktir
11 mayisSon adet tarihine göre hesaplıyorsun
5 hafta 6 günlük çıkıyor ama dr bir hafta sonrasını baz alıyor 4 haftaliksinizdir ben de adet hesabima gore 6 haftalıkken gittim dr a 5+2 demişti bir hafta sonrasını baz aliyor11 mayis
Bu şekilde hamileliğini öğrenen çok sanırım hamilesinizArkadaslar yumurtlamagunum 26 mayisti. Ona gore bat 2 gun gecmis oluyor. Evde gebelik testim yoktu
Oculaston testi yaptim. Sizce hamilelik varmi
Insallah canim hayirlisiylaBu şekilde hamileliğini öğrenen çok sanırım hamilesiniz
Hadi bakalım hayırlısı ile güzel haberinizi bekliyoruzInsallah canim hayirlisiyla
Tabi canim mutlaka haber veririmHadi bakalım hayırlısı ile güzel haberinizi bekliyoruz
Tabi canim mutlaka haber veririm
Hemen hemen benim gibisin bende geçen hafta salı günü kan verdiğimde 115 çıkmıştı çok yeniydi iki hatftalık dün bir daha kan verdim değerim 1100 çıkmıştı seninde inşallah yükselecektir bana yazmayı unutmaBen pcoluyum en son 5 Nisanda adet oldum. 26 mayısta adet olmadım diye doktora gittiğimde yumurtamın çatladığını söyledi ve ilişki önerdi bir gün arayla. Şuan ilişkinin üstünden 15 gün geçti test yaptık 189 çıktı çok şükür. Muhtemelen 2 haftalık. Normal mi bu değer? Çarşamba tekrar yapıcaz
Olabilir ama benim gibi geç adet olduğun için geç tutar ben adetimden 3 gün sonra yaptım çıkmadı anca 9 gün geçti öyle yaptım silik çıktı kanda öğrendim acele etme çünkü geç dönllenmen olacaktırOvülasyon testimte pik iki çizgi kıpkırmızı 28 mayısta oldu, 29 mayısta silikleşti.
Bugün 9 haziran yumurtlamadan sonraki 12. Günüm adet döngümün 28. Günü.
Ortalama 32 günde 1 oluyorum. En erken 30. Gün en geç 34. Gün adet olurum.
Sabah uyanınca test yapsam çıkar mı dersiniz?? Çok heyecanlıyım
Ben şuan hamileyim kesinlikle yaşıyorsun ben adet olacağım günümden beri ve şuan üstünden 15 geçmesine rağmen halada ara ara hissediyorum çok normalArkadaslar merhaba benim bat bugun. Normalde 3 4 gun once kahverengi akintim olurdu sonra adet olurdum. Sadece kasiklarim ve karnim agriylr. Acaba hamile kaldigimizdada adet belirtileri yasarmiyiz.yoksa kendimi mi kandiriyorum
yukselir ins canim kafani rahat tutmaya bak bende 2 gun gecince 40 la ogrendim erken ogrendigin icin sana oyle geliyodur 2 gunde bi tekrar et ins seninki guzel artarKızlar kan testim 20.22 çıkmış. Evde dün pozitif çıkmıştı. BAT'a daha 2 gün var. Yerleşme ayın 8'inde oldu biliyorum ama 20.22 düşük geldi bana. Bugün 22yse dün nasıl testte çıktı o zaman? Referans 5.8 - 71.2 yazıyor hastanenin kağıdında ama internette ortalama 40larda.
İnşaAllah canım sağol. Sevinemedim bile.yukselir ins canim kafani rahat tutmaya bak bende 2 gun gecince 40 la ogrendim erken ogrendigin icin sana oyle geliyodur 2 gunde bi tekrar et ins seninki guzel artar
Adet günü 40 ı geçer.Belki geç döllenme 2 3 gün.Kızlar kan testim 20.22 çıkmış. Evde dün pozitif çıkmıştı. BAT'a daha 2 gün var. Yerleşme ayın 8'inde oldu biliyorum ama 20.22 düşük geldi bana. Bugün 22yse dün nasıl testte çıktı o zaman? Referans 5.8 - 71.2 yazıyor hastanenin kağıdında ama internette ortalama 40larda.