- 31 Ocak 2013
- 207
- 0
-
- Konu Sahibi melodysilk
- #1.881
Amin canım benim yüreğine sağlık. Şenay adına ve kendim adına teşekkür etmek istedim.:))
Elifcim aman Allah korusun seni ve bebişini. Görüşemeyecekmiyiz haftaya. Ben pazar geliyorum 3 hafta ordayım. Olmadı 31inde ayarlayalım ne dersin. Ama 30 ağustosta tatil ya belki bi yerlere giderim diyodum.
Buluşmaların vazgeçilşmez elemanı Vildan:)))
arkadaşlar çok şükür bende hamileyim keseyi görmeden emin olamamıştım şükürler olsun ki kesemizi gördük rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bir şekilda kucağımıza alırız
tuğçe bu arada duamızdan 100 tane okuyabildim
arkadaşlar çok şükür bende hamileyim keseyi görmeden emin olamamıştım şükürler olsun ki kesemizi gördük rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bir şekilda kucağımıza alırız
tuğçe bu arada duamızdan 100 tane okuyabildim
Kusura bakma cnm ya tahim filmini soyledim ben sana o konuda bilgim yok valla cnm . Ama baska konularda yardimci olmak isterim bildgm kadariyla her zmn
hakkında hayırlısı olsun canım. orası olmazsa da başka yer olur inşallah. önemli olan huzurlu mutlu olabilmek iş yerinde. sabahtan akşama kadar orada geçiyor vaktimiz. sein için en hayırlısı neyse o olsun.
benim dün bira ağrı oldu. ben de bugün usg ye girdim rahatladım çok şükür herşey yolundaymış. stres rüyama bile yansıyor. kotü kotü şeyler görüyorum rüyamda.çok şükür bebiş iyiymiş. kızım da ikinci kez gördü kardeşini mutlu oldu.
ağzına yüreine sağlık sağlık. ne güzel ne kadar birbirimizi görmesek de kilometrelerce uzaklarda olsak da hep birbirimize dualar ediyoruz. Alah kabul etsin.
özel sektörü çok iyi biliyorum. kızıma hamileyken radyoloji uzmanının yanında çalışıyordum. ve normal bir tempoda çalışmıyordum. resmen koşarak çalışıyordum.hastayı içeri alıp yatırıp hazırlayıp hemen pc başına koşturup dr un dediklerini yazıyordum. koşarak yapıyordum hep bunları. karnıma ağrılar giriyordu. hatta bir keserinde dr a adet olacak gibi karnım ağrıyor dediğim halde yat da bir bakıyım demedi ve bir kaç saat sonra şiddetli kanamam oldu ve ambulansla kadın doğum hastanesine zor yetiştirdiler. ben de sonrasında ücretsiz izin almıştım üç ay işten.
ben de yaşadıklarımdan sonra evde olmanın en iyisi olduğunu anladım. rapor için 200 tl veriyorum ama olsun. başka şeylerden kısıp rapora para ayırıyorum. ve benim yaş 34 oldu. bu bebeğe de bişey olursa Allahım esirgesin benim bir daha deneyecek gücüm de yok zamanım da param da. o yüzden tüm önlemlerimi alıyorum. kimsenin yaşadığı kolay değil.
kontrolüm iki hafta sonra cnm.
dediğin gibi canım hepimizin zaman zaman imtihan dönemi oluyor sonrasında Allahım feraha çıkartıyor. sabretmek inanmak ve güçlü olabilmek lazım. Allahım daha zor imtihanlarla sınamasın bizleri de herkesi de...
100 tane okudum cnm gercı aralardfa hep okudum ama onlaın sayısını bılmıyorum valla.yeni duamız yıme bıldıgımız ve kolay okunabılen bısey olsun kevser bıle olabılır yada subhaneke sız bılırsınız tabı yınede...
ben ne yaptım şekerim herşeyi sen yaptın.
darısı burda hamile olmayı bekleyen bir kaç arkadaşa.bir kaç diyorum çünkü hamile olmayanların sayısı gittikçe azalıyor. burdaki herkes doğuracak canı gönülden inanıyorum buna.
evet canım 3 müz yakınız benim erken doğum riskide var bakalım hayırlısı plesanta öndeymiş...benim oğluşum olacak senin....
evet bilemiyoruz tabi allah yazdiysa olacak insallah bebislerimiz.biz elimizden geldigibce yapmamiz gerekenleri yapacaz dr dr gezcez istenilen tahlilleri yaptircaz duamizi da ediyoruz gerisi allaha kalmis.layik gorurse verecek insallah.zaten burda cogumuzun yasi da cok kucuk degil.rabbim sana da nasip eder insallah en kisa zamanda hamilelik.tahlillerini yaptir bakalim ne cikcak.bence yapisiklik carsa da acilacak zaten.aynı şeyleri düşünüyoruz cnm.40a merdiven dayadım.36yaşındayım.4kere hamile kaldım olmadı.doktorlara baksaydım şuan gene hamileydim.yaşın geçiyo bekleme diyolar.histeroskopide önermediler ama ben önlemimi almak istiyorum.rikse atmak istemiyorum.iyi bir doktor bulup öyle hamile kalmak istiyorum.bu seferde olmazsa Allah nasip etmicek diye düşünürüm.vardır bir bildiği derim.
evet cnm.çoğu arkadaş hamile.benim gibi hamile olmayan az.kötü haberde almadık şimdiye kadar Allahıma bin şükür.hatırladığım kadarıyla bir arkadaş kürtaj olmuştu.bende hafıza sıfır unuttum.o arkadaş giriyomu daha.kimdi.napıyo acaba?iyidir inşallah.sizleri görünce öyle umutlandımki.moral oluyosunuz bana.
canım iyi olmanıza çok sevindim.şimdi tam kaç haftalıksın adet tarihine göre...benimde yan duruyormuş sezaryan olacak zaten dedi.inşallah sağ salim kucaklarımıza alırız canım benim öpüyorum seni...
belkı sana oyle gelmıstır canım uzun zaman kımse gırmeyınce ayrı kaldık ya ondandır
masallah kuzunun ıyı olmasına sevındım.ınsallah sag salım kucagına alırsın.bence benımkı de yan duruyor.ama bu haftalarda boyle olur herhalde.ayy elıf cok az kaldı canım yaa
Amin canım benim yüreğine sağlık. Şenay adına ve kendim adına teşekkür etmek istedim.:))
Elifcim aman Allah korusun seni ve bebişini. Görüşemeyecekmiyiz haftaya. Ben pazar geliyorum 3 hafta ordayım. Olmadı 31inde ayarlayalım ne dersin. Ama 30 ağustosta tatil ya belki bi yerlere giderim diyodum.
Buluşmaların vazgeçilşmez elemanı Vildan:)))
oğluşunu yesinler.
ben de diycektim vildan adrasana gelsin.beraber denize falan girersiniz:)karismasam olmaz:)ayy ne guzel yaa cok seviniyirum adiniza kizlar bulusun muhakkak:))kiskandim yaa ben de istiyorum.atlayip gelsemmiki ben de:) benim.gorumce de orda.kalacak yerim var:)canım bugün 33+2yim.az kaldı eşimle demin onu konusuyordum 1 ayımız kaldı ibi diyorum içimden bir se eylül başı gibi doğacak diyor.
evet canım ya az kaldı dünki kontrole tam takım gittim uzaga gidiyoruz diye cantalarımızı hazırlıklarımızı alıp gttik.bundan sonrakilere de öyle gidicez....
3 erkeğe benim tek prenses.....şeçip beğenir bakalım... içimden bir ses eminenin de oğlu olacak gibi geliyor.
bu ay aslıdan da alsak güzel haberler....onun gibi sarısın bomba bir kız haberi gelse:_))))
canım aslında 20siydi ama işte benim içim rahat etmedi hareketleri cansız olunca ani itmek zorunda kaldım sanada bu gece mesaj atacaktım.inşallah 31 inde buluşuruz aslında doktor 3 hafta sonra gel dedi yani 4 eylül oluyorda malum okullar açılacak onun için 31inde gideriz dedik eşimle o zaman mutlaka buluşalım ama 31ine kadar hafta sonu bizim buraya kaçış yapabilirsin kumluca /adrasan denize filanda girersin denizi çok güzel buranın...bakarsın 31inden önce biz gelirsek haberleşiriz.ama görüşelim mutlaka bakarsın sen bebek görmeye hastaneye gelirsin haa...6 eylüle kadar antalyadasın galiba demi....
Beni de dua halkanıza alırmısınız?ihlas okunuyor galibavay sonuna kadar.isimleri ne zaman sayıyoruz?
evet bilemiyoruz tabi allah yazdiysa olacak insallah bebislerimiz.biz elimizden geldigibce yapmamiz gerekenleri yapacaz dr dr gezcez istenilen tahlilleri yaptircaz duamizi da ediyoruz gerisi allaha kalmis.layik gorurse verecek insallah.zaten burda cogumuzun yasi da cok kucuk degil.rabbim sana da nasip eder insallah en kisa zamanda hamilelik.tahlillerini yaptir bakalim ne cikcak.bence yapisiklik carsa da acilacak zaten.
evet pamugum du.bur daha girmedi.keske girse de genetik sonucunu ogrensek.insallah o da toparlanir doner aramiza...
ben de diycektim vildan adrasana gelsin.beraber denize falan girersiniz:)karismasam olmaz:)ayy ne guzel yaa cok seviniyirum adiniza kizlar bulusun muhakkak:))kiskandim yaa ben de istiyorum.atlayip gelsemmiki ben de:) benim.gorumce de orda.kalacak yerim var:)
ihlasi bugun bitirdik cnm.tugce yani adalet 1990 topluyor duayi.onceki sayfada dua listemiz var.ikinci listedeki duayi okuycaz huvallahul halikul...diye basliyor dua onu okuycaksin.altta kac okudugumuzu soyleyecegimuz gun ve saati yazili. o zamana kadar okuycaz.tugceye soyle ekler seni de...
Canım benim ya, orda bile buluşma ayarlamışsın, süpersin sen.. Buluşmaların ve bizim vazgeçilmezimizsin iyiki varsın... Özledim bende valla işe başlıyacağım Allah izin verirse buluşalım yine sen dönde..
Canım çok sevindim. Allahım sağlıkla, mutlulukla, bebişinle tamamına erdirsin inşallah. Darısıda bu ay ve önümüzdeki aylarda en kısa zaman dilimi içinde inşallah Vildanıma, şenaya, tuğçeye ve adını şu an sayamadığım tüm isteyen arkadaşlarıma inşallah...
canım valla süpersin yaaa. herkesle tanışıyorsun. bizlerden de çok selam söylersin artık. ben inşallah bebeklerimiz olduğunda onlarla hep birlikte bir buluşmanın hayalini kuruyorum inş.
kizlar bulusunca resim cekin lutfen biz de gorelum sizi bir arada.yoksa hayatta inanmam bulystugunuza:)))
Gel tabi:))) Tatil planların varsa eğer tam zamanı, hep beraber gireriz denize sonrada Elifi doğuma yollarız inşallah.ben de diycektim vildan adrasana gelsin.beraber denize falan girersiniz:)karismasam olmaz:)ayy ne guzel yaa cok seviniyirum adiniza kizlar bulusun muhakkak:))kiskandim yaa ben de istiyorum.atlayip gelsemmiki ben de:) benim.gorumce de orda.kalacak yerim var:)
canım aslında 20siydi ama işte benim içim rahat etmedi hareketleri cansız olunca ani itmek zorunda kaldım sanada bu gece mesaj atacaktım.inşallah 31 inde buluşuruz aslında doktor 3 hafta sonra gel dedi yani 4 eylül oluyorda malum okullar açılacak onun için 31inde gideriz dedik eşimle o zaman mutlaka buluşalım ama 31ine kadar hafta sonu bizim buraya kaçış yapabilirsin kumluca /adrasan denize filanda girersin denizi çok güzel buranın...bakarsın 31inden önce biz gelirsek haberleşiriz.ama görüşelim mutlaka bakarsın sen bebek görmeye hastaneye gelirsin haa...6 eylüle kadar antalyadasın galiba demi....
canım bugün 33+2yim.az kaldı eşimle demin onu konusuyordum 1 ayımız kaldı ibi diyorum içimden bir se eylül başı gibi doğacak diyor.
evet canım ya az kaldı dünki kontrole tam takım gittim uzaga gidiyoruz diye cantalarımızı hazırlıklarımızı alıp gttik.bundan sonrakilere de öyle gidicez....
3 erkeğe benim tek prenses.....şeçip beğenir bakalım... içimden bir ses eminenin de oğlu olacak gibi geliyor.
bu ay aslıdan da alsak güzel haberler....onun gibi sarısın bomba bir kız haberi gelse:_))))