Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

DUA
OKUNUŞU : Bismillāhirahmānirahīm Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Errahmânir'rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în, İhdinessırâtel müstakîm. Sırâtellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn. Amin
ANLAMI : Hamd, âlemlerin Rabbi, merhametli olan, merhamet eden ve Din Günü'nün sahibi olan Allah'a mahsustur. (Allahım!) Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz. Bizi doğru yola, nimete erdirdiğin kimselerin, gazaba uğramayanların, sapmayanların yoluna eriştir.

NICK GERÇEK İSİM
elif5507 - Elif:
*01as- Aslı:
*senay079- Şenay:
*slvy1987- Selvi:
*eoe- Emine: 300
serap06_06- Serap: 100
rengarenk00 - Serpil: 60
*nazka86 - Nazife:
umud40- Vildan: 400
*muco509- Emel:
*Eylül06- Berna: 120
Slmeng- selma : 160
*AzraNur68- Gül:
*06 kelebek- Neşe: 100
Mayd- Aycan:
Atis- Senem: 199
Adalet 1990 tuğçe 136
Gül_neva- İrem:
Cbdefne- Canan:
Ayşe_23 Ayşe:
aslibarlikli aslı
67elif elif 600
TOPLAM 2175
DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ: 01/08/2013
DUA BİTİŞ TARİHİ : 15/08/2013

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

Canım benim ya, orda bile buluşma ayarlamışsın, süpersin sen.. Buluşmaların ve bizim vazgeçilmezimizsin iyiki varsın... Özledim bende valla işe başlıyacağım Allah izin verirse buluşalım yine sen dönde..

Canım çok sevindim. Allahım sağlıkla, mutlulukla, bebişinle tamamına erdirsin inşallah. Darısıda bu ay ve önümüzdeki aylarda en kısa zaman dilimi içinde inşallah Vildanıma, şenaya, tuğçeye ve adını şu an sayamadığım tüm isteyen arkadaşlarıma inşallah...

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

DUA
OKUNUŞU : Huvallâhul hâlikul bâriûl musavviru lehul esmâul husnâ, yusebbihu lehu mâ fîs semâvâti vel ard(ardı) ve huvel azîzul hakîm(hakîmu).
ANLAMI : O, yaratan, yoktan var eden, şekil veren Allah’tır. Güzel isimler O’nundur. Göklerdeki ve yerdeki her şey O’nu tesbih eder. O, mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir.

NICK GERÇEK İSİM
elif5507 - Elif:
*01as- Aslı:
*senay079- Şenay:
*slvy1987- Selvi:
*eoe- Emine:
serap06_06- Serap:
rengarenk00 - Serpil:
*nazka86 - Nazife:
umud40- Vildan:
*muco509- Emel:
*Eylül06- Berna:
Slmeng- selma :
*AzraNur68- Gül:
*06 kelebek- Neşe:
Mayd- Aycan:
Atis- Senem:
Adalet 1990 tuğçe
Gül_neva- İrem:
Cbdefne- Canan:
Ayşe_23 Ayşe:
aslibarlikli aslı
67elif elif
TOPLAM
DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ: 15/08/2013
DUA TOPLAMA TARİHİ: 29/08/2013
SAAT 12:00 ve 15:00 arası

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

cnm görünce gözlerim fal taşı gibi açıldı.çook sevindim.bende heves ettim birden.hayırlısıylada doğurmak nasip etsin.gözün aydııın.

Kusura bakma cnm ya tahim filmini soyledim ben sana o konuda bilgim yok valla cnm . Ama baska konularda yardimci olmak isterim bildgm kadariyla her zmn

cnm benim kader arkadaşlarım.sizi seviyorummm.bende sizin gibi hamile kalıp kocaman göbeğim olsun istiyorum.8haftalığı geçemedim.burası bana uğur getirirde olur inşallah.

aynı şeyleri düşünüyoruz cnm.40a merdiven dayadım.36yaşındayım.4kere hamile kaldım olmadı.doktorlara baksaydım şuan gene hamileydim.yaşın geçiyo bekleme diyolar.histeroskopide önermediler ama ben önlemimi almak istiyorum.rikse atmak istemiyorum.iyi bir doktor bulup öyle hamile kalmak istiyorum.bu seferde olmazsa Allah nasip etmicek diye düşünürüm.vardır bir bildiği derim.

nazifeye katılıyorum.bildiğimiz kolay dualar olursa daha çok okuyabiliriz.bilmediğim duaları kağıda yazıyorum.ordan okuyorum zor oluyo.görenlerde bu ne diyolar.çocuk için dua diyorum.beni bildikleri için Allah kabul etsin diyolar:) ihlası hiç okumadık.çok değerli bir dua.oda olabilir.

Son düzenleme:

evet cnm.çoğu arkadaş hamile.benim gibi hamile olmayan az.kötü haberde almadık şimdiye kadar Allahıma bin şükür.hatırladığım kadarıyla bir arkadaş kürtaj olmuştu.bende hafıza sıfır unuttum.o arkadaş giriyomu daha.kimdi.napıyo acaba?iyidir inşallah.sizleri görünce öyle umutlandımki.moral oluyosunuz bana.

Son düzenleme:
evet bilemiyoruz tabi allah yazdiysa olacak insallah bebislerimiz.biz elimizden geldigibce yapmamiz gerekenleri yapacaz dr dr gezcez istenilen tahlilleri yaptircaz duamizi da ediyoruz gerisi allaha kalmis.layik gorurse verecek insallah.zaten burda cogumuzun yasi da cok kucuk degil.rabbim sana da nasip eder insallah en kisa zamanda hamilelik.tahlillerini yaptir bakalim ne cikcak.bence yapisiklik carsa da acilacak zaten.

evet pamugum du.bur daha girmedi.keske girse de genetik sonucunu ogrensek.insallah o da toparlanir doner aramiza...

canım bugün 33+2yim.az kaldı eşimle demin onu konusuyordum 1 ayımız kaldı ibi diyorum içimden bir se eylül başı gibi doğacak diyor.

evet canım ya az kaldı dünki kontrole tam takım gittim uzaga gidiyoruz diye cantalarımızı hazırlıklarımızı alıp gttik.bundan sonrakilere de öyle gidicez....

3 erkeğe benim tek prenses.....şeçip beğenir bakalım... içimden bir ses eminenin de oğlu olacak gibi geliyor.

bu ay aslıdan da alsak güzel haberler....onun gibi sarısın bomba bir kız haberi gelse:_))))

canım aslında 20siydi ama işte benim içim rahat etmedi hareketleri cansız olunca ani itmek zorunda kaldım sanada bu gece mesaj atacaktım.inşallah 31 inde buluşuruz aslında doktor 3 hafta sonra gel dedi yani 4 eylül oluyorda malum okullar açılacak onun için 31inde gideriz dedik eşimle o zaman mutlaka buluşalım ama 31ine kadar hafta sonu bizim buraya kaçış yapabilirsin kumluca /adrasan denize filanda girersin denizi çok güzel buranın...bakarsın 31inden önce biz gelirsek haberleşiriz.ama görüşelim mutlaka bakarsın sen bebek görmeye hastaneye gelirsin haa...6 eylüle kadar antalyadasın galiba demi....

ben de diycektim vildan adrasana gelsin.beraber denize falan girersiniz:)karismasam olmaz:)ayy ne guzel yaa cok seviniyirum adiniza kizlar bulusun muhakkak:))kiskandim yaa ben de istiyorum.atlayip gelsemmiki ben de:) benim.gorumce de orda.kalacak yerim var:)
Beni de dua halkanıza alırmısınız?ihlas okunuyor galibavay sonuna kadar.isimleri ne zaman sayıyoruz?

ihlasi bugun bitirdik cnm.tugce yani adalet 1990 topluyor duayi.onceki sayfada dua listemiz var.ikinci listedeki duayi okuycaz huvallahul halikul...diye basliyor dua onu okuycaksin.altta kac okudugumuzu soyleyecegimuz gun ve saati yazili. o zamana kadar okuycaz.tugceye soyle ekler seni de...

Son düzenleme:

maşallah hafızan zehir gibi kız:) histeroskopi için bir devlet hastanesi buldum.p.tesi gitcem.bakalım yaparlarmı.devlet hastanesinde istediğini yaptıramıyosun ki.özele ver parayı al hizmeti. bakalım inşallah olur.

kızlar ihlası nezaman okudunuz benim niye haberim yok.fatihayla karıştırmış olmayasınız.

Ben gecen haftakı duadan 100 adet okumustum ama yazmayı unuttun sanırım neyse sroun degıl allah kabul etsın hepımızınkını

Ağzı dualı gönlü temiz canım arkadaşım. Allah razı olsun hepinizden, gönülden dileyenlerden, sizlerin dualarıyla sevdiklerimizin dualarıyla Allahım tez zamanda bizede nasip eder inşallah hayırlısıyla:)) Seen hep yanımdasın canım hep görüşeceğiz artık:))

canım valla süpersin yaaa. herkesle tanışıyorsun. bizlerden de çok selam söylersin artık. ben inşallah bebeklerimiz olduğunda onlarla hep birlikte bir buluşmanın hayalini kuruyorum inş.

İnşallah Şenaycım o da olur tabi. Söylerim selamlarınızı.İyi olmana çok sevindim bu arada. Sesinde iyi geliyodu zaten. Allahın izniyle herşey yoluna girer. İnşallah. Amin

kizlar bulusunca resim cekin lutfen biz de gorelum sizi bir arada.yoksa hayatta inanmam bulystugunuza:)))

Tabi canım. Fotoğrafta çekeriz:)) Bİ buluşalımda. Belki de Elifin dediği gibi bebiş doğmuş olur kızımızın bile fotoğrafını çekerim inşallah:))) Bak resmini göstersene Elifin diyodum sana şimdi kendisini bebişini bile görebilirim:)))
Gel tabi:))) Tatil planların varsa eğer tam zamanı, hep beraber gireriz denize sonrada Elifi doğuma yollarız inşallah.

Canım 6 eylülde döneceğim inşallah çünkü yeğenim doğacak o hafta. Bebişler yolda:)) Eşim 29unda yanıma gelecek bende biyerlere gidelim diyodum dediğin gibi belki biz geliriz oralara:)) Haberleşiriz canım ama bebeğini görürsem daha da sevinirim:))) Hadi bakalım hayırlısı...

elıfım senın prensesıne talıbım:)bana da emınenın oglu olacak gıbıme gelıyor.1 kız 1 erkek evlat cok guzel olur.tabı haklarında hayırlısı.sen denıze gırdın mı bu sene.ben hıc cesaret edemedım canım.ınsallah seneye yıgıt cınar la gırerız.amınnnn
bundan sonra her an sana dogum ıcın yatıs verebılırler canım haklısın.ınsallah hayırlısıyla kucagımıza alalım.senın butun hazırlıkların tamam mı

Son düzenleme:
kızlar bu geçtiğimiz hafta fatiha suresini okumuştuk bu hafta şenaycım bi dua söylemişti onu okuyalım dedik çünki yaz döneminde 2 hafta yaptık süre uzun daha iyi olur diye bundan sonra yani eylülden itibaren artık yine 1 hafta indirelim diyorum hem öyle olunca daha iyi daha çok dua etmiş oluyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…