özel sektörü çok iyi biliyorum. kızıma hamileyken radyoloji uzmanının yanında çalışıyordum. ve normal bir tempoda çalışmıyordum. resmen koşarak çalışıyordum.hastayı içeri alıp yatırıp hazırlayıp hemen pc başına koşturup dr un dediklerini yazıyordum. koşarak yapıyordum hep bunları. karnıma ağrılar giriyordu. hatta bir keserinde dr a adet olacak gibi karnım ağrıyor dediğim halde yat da bir bakıyım demedi ve bir kaç saat sonra şiddetli kanamam oldu ve ambulansla kadın doğum hastanesine zor yetiştirdiler. ben de sonrasında ücretsiz izin almıştım üç ay işten.
ben de yaşadıklarımdan sonra evde olmanın en iyisi olduğunu anladım. rapor için 200 tl veriyorum ama olsun. başka şeylerden kısıp rapora para ayırıyorum. ve benim yaş 34 oldu. bu bebeğe de bişey olursa Allahım esirgesin benim bir daha deneyecek gücüm de yok zamanım da param da. o yüzden tüm önlemlerimi alıyorum. kimsenin yaşadığı kolay değil.
kontrolüm iki hafta sonra cnm.
allah korusun canım hıc kotu bısey dusunme.sag salım kucagımıza alıcaz buyuduklerı bızım anane babane oldugumuz gunlerı e gorucez ınsallah.hadı artık cınsıyetını ogren
rabbım hayırlısını versın