- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
-
- Konu Sahibi melodysilk
- #1.861
eminecim çok teşekkürler yardımların ve yönlendirmelerin için tolga hocanın asistanı olsan yeri valla :)
arkadaşlar çok şükür bende hamileyim keseyi görmeden emin olamamıştım şükürler olsun ki kesemizi gördük rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bir şekilda kucağımıza alırız
tuğçe bu arada duamızdan 100 tane okuyabildim
ben ne yaptım şekerim herşeyi sen yaptın.
darısı burda hamile olmayı bekleyen bir kaç arkadaşa.bir kaç diyorum çünkü hamile olmayanların sayısı gittikçe azalıyor. burdaki herkes doğuracak canı gönülden inanıyorum buna.
ben ne yaptım şekerim herşeyi sen yaptın.
darısı burda hamile olmayı bekleyen bir kaç arkadaşa.bir kaç diyorum çünkü hamile olmayanların sayısı gittikçe azalıyor. burdaki herkes doğuracak canı gönülden inanıyorum buna.
yan ters duz bosver canım sag salım dursun saglıcakla dogsun bıze yeter.nazıfe sen ben cok yakın tarıhlerımız.senın kız mıydı erkek mıydı canım
arkadaşlar çok şükür bende hamileyim keseyi görmeden emin olamamıştım şükürler olsun ki kesemizi gördük rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bir şekilda kucağımıza alırız
evet canım 3 müz yakınız benim erken doğum riskide var bakalım hayırlısı plesanta öndeymiş...benim oğluşum olacak senin....
ne guzel ifade etmissin cnm dimi uyaninca guzel oluyo hamile oldugunu hatirlamak.ne guzel hissediyosun artik.ben de bir hissetsem kipirtilari iyi olcak:)aynen öyle canım bana da öyle geliyo sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olsun inşallah hele birde hareketlerini hissetmeye başladım ya çok tuhaf çok hoş bişey iki kayıptan sonra bunları yaşamak çok güzel bazen uykudan uyanıdığımda hamile olduğum sonradan aklıma geliyo tuhaf bi heyecan sarıyo içimi inanmakta zorlanıyorum bazen de korkuyorum o yönünü düşünmemeye çalışıyorum rabbim kimseyi mahrum bırakmasın evlat hasretini yaşatmasin...
selam canım sende benim gibi raporla geçircen herhalde aman boşver işi evde daha rahat oluyo iyi olmanıza sevindim progestana devammı..
özel sektörü çok iyi biliyorum. kızıma hamileyken radyoloji uzmanının yanında çalışıyordum. ve normal bir tempoda çalışmıyordum. resmen koşarak çalışıyordum.hastayı içeri alıp yatırıp hazırlayıp hemen pc başına koşturup dr un dediklerini yazıyordum. koşarak yapıyordum hep bunları. karnıma ağrılar giriyordu. hatta bir keserinde dr a adet olacak gibi karnım ağrıyor dediğim halde yat da bir bakıyım demedi ve bir kaç saat sonra şiddetli kanamam oldu ve ambulansla kadın doğum hastanesine zor yetiştirdiler. ben de sonrasında ücretsiz izin almıştım üç ay işten.
ben de yaşadıklarımdan sonra evde olmanın en iyisi olduğunu anladım. rapor için 200 tl veriyorum ama olsun. başka şeylerden kısıp rapora para ayırıyorum. ve benim yaş 34 oldu. bu bebeğe de bişey olursa Allahım esirgesin benim bir daha deneyecek gücüm de yok zamanım da param da. o yüzden tüm önlemlerimi alıyorum. kimsenin yaşadığı kolay değil.
kontrolüm iki hafta sonra cnm.
allah korusun canım hıc kotu bısey dusunme.sag salım kucagımıza alıcaz buyuduklerı bızım anane babane oldugumuz gunlerı e gorucez ınsallah.hadı artık cınsıyetını ogrenrabbım hayırlısını versın
ne guzel ifade etmissin cnm dimi uyaninca guzel oluyo hamile oldugunu hatirlamak.ne guzel hissediyosun artik.ben de bir hissetsem kipirtilari iyi olcak:)
bu rapor bitince baslarim sanirim artik.kizim da okula basliycak.ben de ise sanirim:)
progestani biraktim iki hafta once folbiolu de biraktim ve kalsiyuma basladim.
bu arada benim de plesenta ondeymis.erken doguma mi neden oluyormus bilmiyordum.
kullanıcılara bakın kızlar ben emıne nazıfe senay bı elıf yok su anda.eskı kadro gerı geldı
ne guzel ifade etmissin cnm dimi uyaninca guzel oluyo hamile oldugunu hatirlamak.ne guzel hissediyosun artik.ben de bir hissetsem kipirtilari iyi olcak:)
bu rapor bitince baslarim sanirim artik.kizim da okula basliycak.ben de ise sanirim:)
progestani biraktim iki hafta once folbiolu de biraktim ve kalsiyuma basladim.
bu arada benim de plesenta ondeymis.erken doguma mi neden oluyormus bilmiyordum.
canım çok teşekkür ederim. sen de sonunda yavrucuğuna kavuşuyorsun inş. rabbim sonuna kadar hep yüzünü güldürsün inş.canım iyi olmana cok sevindim.
bu arada topik çaktırmadan birbirine laf sokmalar başladı gibi geliyor bana ya belki ben yanlış anlamışımdır.
kızla dün doktora gittim erken gitmek zorunda kaldım hareketleri cansızdı prensesisimin.nstye bağlandık suyumuza bakıldı her sey yolunda şükür.doktor ne zaman olacağını sölemedi ama büyük ihtimalle sezeryan olacaksın dedi.benim bebek yan duruyormuş.ama sancın başlar bbek kanal iyi girmiştir normal doğum için her şey çok güzeldir o zaman normal olabilir dedi.
kont. 31 ağustosta ama ters giden bişey olursa hemen haberleşiyoruz dedi.eylül 15 i bulmayacak gibi geliyor bana kızıma kavusmam Rabbimin izniyle
kızlar hakkınızı helal edin ben bu duamızdan okuyamadım. haftaya da evde yokum yine nete giremem. duamız belli olsun yarın okur yazarım inş. yeni duamızdan.Kızlar dualamayı bugün yapıyoruz. sıra bendeydi akşam dualamayı inş ben yapıcam saat 4 e kadarda duaları topluycam inş.
canım çok sevindim bu ayın talihlisi sensin. arayı çok uzatmadan bizler de sizlere yetişiriz inş.arkadaşlar çok şükür bende hamileyim keseyi görmeden emin olamamıştım şükürler olsun ki kesemizi gördük rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bir şekilda kucağımıza alırız
canım valla süpersin yaaa. herkesle tanışıyorsun. bizlerden de çok selam söylersin artık. ben inşallah bebeklerimiz olduğunda onlarla hep birlikte bir buluşmanın hayalini kuruyorum inş.Oh oh maşallah canım aşılamamı yaptı Tolga hoca yoksa sadece yumurtamı büyütmüştü??
Ay sorma Emine Ankarada bitti şimdi Antalyada buluşma ayarlıyorum:))) Ama Elifi çok merak ediyodum biliyosun. Çok görmek istiyorum o yüzden.
sağolun valla sizlerin duaları sayesinde kendimi daha çabuk toprladım. buranın gücü dualarımız.hakkında hayırlısı olsun canım. orası olmazsa da başka yer olur inşallah. önemli olan huzurlu mutlu olabilmek iş yerinde. sabahtan akşama kadar orada geçiyor vaktimiz. sein için en hayırlısı neyse o olsun.
benim dün bira ağrı oldu. ben de bugün usg ye girdim rahatladım çok şükür herşey yolundaymış. stres rüyama bile yansıyor. kotü kotü şeyler görüyorum rüyamda.çok şükür bebiş iyiymiş. kızım da ikinci kez gördü kardeşini mutlu oldu.
ağzına yüreine sağlık sağlık. ne güzel ne kadar birbirimizi görmesek de kilometrelerce uzaklarda olsak da hep birbirimize dualar ediyoruz. Alah kabul etsin.
özel sektörü çok iyi biliyorum. kızıma hamileyken radyoloji uzmanının yanında çalışıyordum. ve normal bir tempoda çalışmıyordum. resmen koşarak çalışıyordum.hastayı içeri alıp yatırıp hazırlayıp hemen pc başına koşturup dr un dediklerini yazıyordum. koşarak yapıyordum hep bunları. karnıma ağrılar giriyordu. hatta bir keserinde dr a adet olacak gibi karnım ağrıyor dediğim halde yat da bir bakıyım demedi ve bir kaç saat sonra şiddetli kanamam oldu ve ambulansla kadın doğum hastanesine zor yetiştirdiler. ben de sonrasında ücretsiz izin almıştım üç ay işten.
ben de yaşadıklarımdan sonra evde olmanın en iyisi olduğunu anladım. rapor için 200 tl veriyorum ama olsun. başka şeylerden kısıp rapora para ayırıyorum. ve benim yaş 34 oldu. bu bebeğe de bişey olursa Allahım esirgesin benim bir daha deneyecek gücüm de yok zamanım da param da. o yüzden tüm önlemlerimi alıyorum. kimsenin yaşadığı kolay değil.
kontrolüm iki hafta sonra cnm.
dediğin gibi canım hepimizin zaman zaman imtihan dönemi oluyor sonrasında Allahım feraha çıkartıyor. sabretmek inanmak ve güçlü olabilmek lazım. Allahım daha zor imtihanlarla sınamasın bizleri de herkesi de...
sağolasın bitanem ben uzun zamandız düzelecek umuduyla bekledim. hiçbirşey beklediğim gibi olmadı ama hayırlısı mukakkak bu yaşadıklarımda var bir hayır. amin canım rabbim hepimizie huzur mutluluk sağlık versin.iyi olmana sevindim canım rabbim o güzel derdi en çabuk ve en hayırlı zamanda sana da versin inşallah bebeğin sana kısmetiyle gelsin buna inan gerçekten oluyo.
şöyle bi örnek veriyim. geçen sene bizim için biraz zor geçti benim 8 ay arayla iki kürtajım oldu abim evliliği istemesine rağmen karşısına çıkanlar çok uygun kısmetler olmadı ve yolunda gitmeyen bitakım şeyler vardı eşimin ailesiyle ilgili sorunlar falan bitmez yani annem bunlardan çok etkileniyodu hatta bigün ağzından şöyle bişey çıktı istemeden de olsa hiç mi bişeyden gülmiycez diye ben ona hep şunu söyledim merak etme herşey yoluna giricek benim çocuğum olucak abim evlenicek herşey yoluna giricek bunlar ard arda olucak diye ve çok şükür şuan hamileyim rabbim kucağıma almayı nasip etsin abim daha çok yeni ama biriyle görüşüyo bişeyler yoluna giriyo şükürler olsun.
yani inşallah senin işlerin böyle olsun birer birer yoluna girsin o sıkıntıların yerini huzur mutluluk alsın inşallah...
aynen canım herşeyin en güzelini en iyisini rabbim bilir. rabbim hepimizin dualarını kabul etsin canım. hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum dualarınız desteklerinşz için. gerçekten benim için vazgeçilmezsiniz. en zor anımda bile buraya girip kızlar nasılmış diye baktım çok enteresan gerekten birbirini hiç görmeden bu derece bağlanmak:)Şenaycım canım özledik seni. Kafanı dağıtmana sevindim. Rabbim çok büyük çok daha iyi ve güzel kapılarını açacaktır inanıyorum ben ve herşeyde kesinlikle bir hayır vardır bunu çok kez yaşamışızdır hepimiz.. Dualarını da Rabbim kabul eylesin, ağzına yüreğine sağlık... Rabbim sağ salim, en kısa zamanda hayırlısıyla evlatlarını nasip etsin inşallahhhhhhhhh...
inşallah canım en yakın zamanda hissetmeye başlarsın insan biraz daha rahat oluyo en azından iyi oldunu biliyosun bu seferde biraz fazla zaman geçince niye hareket yok diyosun yarın burdaki doktora gidicem hem iğnem bitti hem de kızımı bi göreyim diyorum. sen kaçıncı haftadasın takvim yapmadın takip edemiyorum.