Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

eminecim çok teşekkürler yardımların ve yönlendirmelerin için tolga hocanın asistanı olsan yeri valla :)

ben ne yaptım şekerim herşeyi sen yaptın.
darısı burda hamile olmayı bekleyen bir kaç arkadaşa.bir kaç diyorum çünkü hamile olmayanların sayısı gittikçe azalıyor. burdaki herkes doğuracak canı gönülden inanıyorum buna.

Tuğçe ben sabah yazmıştım belki görmemişsindir diye tekrar yazıyorum.
Toplam 400 tane okudum . Allah kabul etsin

gözün aydın canım rabbim tamamına erdirsin inşallah...

aynen öyle canım bana da öyle geliyo sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olsun inşallah hele birde hareketlerini hissetmeye başladım ya çok tuhaf çok hoş bişey iki kayıptan sonra bunları yaşamak çok güzel bazen uykudan uyanıdığımda hamile olduğum sonradan aklıma geliyo tuhaf bi heyecan sarıyo içimi inanmakta zorlanıyorum bazen de korkuyorum o yönünü düşünmemeye çalışıyorum rabbim kimseyi mahrum bırakmasın evlat hasretini yaşatmasin...

selam canım sende benim gibi raporla geçircen herhalde aman boşver işi evde daha rahat oluyo iyi olmanıza sevindim progestana devammı..

yan ters duz bosver canım sag salım dursun saglıcakla dogsun bıze yeter.nazıfe sen ben cok yakın tarıhlerımız.senın kız mıydı erkek mıydı canım

evet canım 3 müz yakınız benim erken doğum riskide var bakalım hayırlısı plesanta öndeymiş...benim oğluşum olacak senin....

canim Allah tamamina erdirsin dualarimizi kabul ediyor Rabbim cok sukur.Allaha emanet olun bebeginle insaallah.amin.

ne guzel ifade etmissin cnm dimi uyaninca guzel oluyo hamile oldugunu hatirlamak.ne guzel hissediyosun artik.ben de bir hissetsem kipirtilari iyi olcak:)
selam canım sende benim gibi raporla geçircen herhalde aman boşver işi evde daha rahat oluyo iyi olmanıza sevindim progestana devammı..

bu rapor bitince baslarim sanirim artik.kizim da okula basliycak.ben de ise sanirim:)
progestani biraktim iki hafta once folbiolu de biraktim ve kalsiyuma basladim.
bu arada benim de plesenta ondeymis.erken doguma mi neden oluyormus bilmiyordum.

direk olmuyormuşta erken doğum riski olabilir dedi bende magnezyuma başladım.

inşallah canım en yakın zamanda hissetmeye başlarsın insan biraz daha rahat oluyo en azından iyi oldunu biliyosun bu seferde biraz fazla zaman geçince niye hareket yok diyosun yarın burdaki doktora gidicem hem iğnem bitti hem de kızımı bi göreyim diyorum. sen kaçıncı haftadasın takvim yapmadın takip edemiyorum.

canım çok teşekkür ederim. sen de sonunda yavrucuğuna kavuşuyorsun inş. rabbim sonuna kadar hep yüzünü güldürsün inş.

Kızlar dualamayı bugün yapıyoruz. sıra bendeydi akşam dualamayı inş ben yapıcam saat 4 e kadarda duaları topluycam inş.
kızlar hakkınızı helal edin ben bu duamızdan okuyamadım. haftaya da evde yokum yine nete giremem. duamız belli olsun yarın okur yazarım inş. yeni duamızdan.

canım çok sevindim bu ayın talihlisi sensin. arayı çok uzatmadan bizler de sizlere yetişiriz inş.
canım valla süpersin yaaa. herkesle tanışıyorsun. bizlerden de çok selam söylersin artık. ben inşallah bebeklerimiz olduğunda onlarla hep birlikte bir buluşmanın hayalini kuruyorum inş.

sağolun valla sizlerin duaları sayesinde kendimi daha çabuk toprladım. buranın gücü dualarımız.
sağolasın bitanem ben uzun zamandız düzelecek umuduyla bekledim. hiçbirşey beklediğim gibi olmadı ama hayırlısı mukakkak bu yaşadıklarımda var bir hayır. amin canım rabbim hepimizie huzur mutluluk sağlık versin.
aynen canım herşeyin en güzelini en iyisini rabbim bilir. rabbim hepimizin dualarını kabul etsin canım. hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum dualarınız desteklerinşz için. gerçekten benim için vazgeçilmezsiniz. en zor anımda bile buraya girip kızlar nasılmış diye baktım çok enteresan gerekten birbirini hiç görmeden bu derece bağlanmak:)

Duamızdan 100 tane eklermisin bana. Bugün dualama yapılacak sanırım dimi, yanlış hatırlamıyorum.. eskiyede bakmadım şimdi yazılanlara.

sana da masallah canim ordan ankaraya geliyirsun zar zor.allah yardim etsin.sana senaya ve selviye saygi duyuyorum.bu konuda.dr un sehirler arasi yolculuk yapiyorsunuz.allah emeklerinizi bosa cikarmasin insallah.
evet yaa takvim yapmadim.belki bir kac hafta sonra yaparim.15 haftayi atlatiyim da.
suan 14+2 yim selmacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…