Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

belkı sana oyle gelmıstır canım uzun zaman kımse gırmeyınce ayrı kaldık ya ondandır

masallah kuzunun ıyı olmasına sevındım.ınsallah sag salım kucagına alırsın.bence benımkı de yan duruyor.ama bu haftalarda boyle olur herhalde.ayy elıf cok az kaldı canım yaa

yan ters duz bosver canım sag salım dursun saglıcakla dogsun bıze yeter.nazıfe sen ben cok yakın tarıhlerımız.senın kız mıydı erkek mıydı canım

canım sanırım sen topluyordun dualarımızı.ben 60 tane okudum canım ekler mısın.allah kabul etsın ınsallah hepımızın duasını.rabbım tum hamıleler sag dalım kucagımıza almayı.bekleyen arkadaslarımıza ılk once saglıkla hamıle kalmayı nasıp etsın

Amin canım benim yüreğine sağlık. Şenay adına ve kendim adına teşekkür etmek istedim.:))

Elifcim aman Allah korusun seni ve bebişini. Görüşemeyecekmiyiz haftaya. Ben pazar geliyorum 3 hafta ordayım. Olmadı 31inde ayarlayalım ne dersin. Ama 30 ağustosta tatil ya belki bi yerlere giderim diyodum.

Buluşmaların vazgeçilşmez elemanı Vildan:)))

300 dua ekler misin canım.Allah kabul etsin.
yeni duamız ne olacak? Şenay bir dua söylemişti.

Son düzenleme:
arkadaşlar çok şükür bende hamileyim keseyi görmeden emin olamamıştım şükürler olsun ki kesemizi gördük rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bir şekilda kucağımıza alırız
tuğçe bu arada duamızdan 100 tane okuyabildim

hayırlı olsun canım. ALlahım tamamına erdirsin

cnm 350 demişin.ben 750den aşagı bulamadım.o dediğin rahim filmi olmasın.rahim filmi 350tl.histeroskopi daha pahalı.bazı özeller rahim filmiyle histeroskopiyi karıştırıyor.

Kusura bakma cnm ya tahim filmini soyledim ben sana o konuda bilgim yok valla cnm . Ama baska konularda yardimci olmak isterim bildgm kadariyla her zmn

Oh oh maşallah canım aşılamamı yaptı Tolga hoca yoksa sadece yumurtamı büyütmüştü??

süpersin valla. kesinlikle buluşmaların vazgeçilmezi oldun yavv)))kıskanıyorum ama)

Ay sorma Emine Ankarada bitti şimdi Antalyada buluşma ayarlıyorum:))) Ama Elifi çok merak ediyodum biliyosun. Çok görmek istiyorum o yüzden.

canımmm çooookkk sevindim benimde aklımdaydı sorucaktım ama çekindiğim için soramamıştım hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.... çok sevindim...

sağol cnm yumurta büyüttü tolga hoca tatile çıkınca bir dahaki aya ertelemiştik aşılamayı çok şükür gerek kalmadan kendi tutuverdi:)

hakkında hayırlısı olsun canım. orası olmazsa da başka yer olur inşallah. önemli olan huzurlu mutlu olabilmek iş yerinde. sabahtan akşama kadar orada geçiyor vaktimiz. sein için en hayırlısı neyse o olsun.
benim dün bira ağrı oldu. ben de bugün usg ye girdim rahatladım çok şükür herşey yolundaymış. stres rüyama bile yansıyor. kotü kotü şeyler görüyorum rüyamda.çok şükür bebiş iyiymiş. kızım da ikinci kez gördü kardeşini mutlu oldu.
ağzına yüreine sağlık sağlık. ne güzel ne kadar birbirimizi görmesek de kilometrelerce uzaklarda olsak da hep birbirimize dualar ediyoruz. Alah kabul etsin.
özel sektörü çok iyi biliyorum. kızıma hamileyken radyoloji uzmanının yanında çalışıyordum. ve normal bir tempoda çalışmıyordum. resmen koşarak çalışıyordum.hastayı içeri alıp yatırıp hazırlayıp hemen pc başına koşturup dr un dediklerini yazıyordum. koşarak yapıyordum hep bunları. karnıma ağrılar giriyordu. hatta bir keserinde dr a adet olacak gibi karnım ağrıyor dediğim halde yat da bir bakıyım demedi ve bir kaç saat sonra şiddetli kanamam oldu ve ambulansla kadın doğum hastanesine zor yetiştirdiler. ben de sonrasında ücretsiz izin almıştım üç ay işten.
ben de yaşadıklarımdan sonra evde olmanın en iyisi olduğunu anladım. rapor için 200 tl veriyorum ama olsun. başka şeylerden kısıp rapora para ayırıyorum. ve benim yaş 34 oldu. bu bebeğe de bişey olursa Allahım esirgesin benim bir daha deneyecek gücüm de yok zamanım da param da. o yüzden tüm önlemlerimi alıyorum. kimsenin yaşadığı kolay değil.
kontrolüm iki hafta sonra cnm.

dediğin gibi canım hepimizin zaman zaman imtihan dönemi oluyor sonrasında Allahım feraha çıkartıyor. sabretmek inanmak ve güçlü olabilmek lazım. Allahım daha zor imtihanlarla sınamasın bizleri de herkesi de...

100 tane okudum cnm gercı aralardfa hep okudum ama onlaın sayısını bılmıyorum valla.yeni duamız yıme bıldıgımız ve kolay okunabılen bısey olsun kevser bıle olabılır yada subhaneke sız bılırsınız tabı yınede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…