- 25 Mart 2008
- 1.671
- 8
-
- Konu Sahibi melodysilk
- #1.841
canım iyi olmana cok sevindim.
bu arada topik çaktırmadan birbirine laf sokmalar başladı gibi geliyor bana ya belki ben yanlış anlamışımdır.
kızla dün doktora gittim erken gitmek zorunda kaldım hareketleri cansızdı prensesisimin.nstye bağlandık suyumuza bakıldı her sey yolunda şükür.doktor ne zaman olacağını sölemedi ama büyük ihtimalle sezeryan olacaksın dedi.benim bebek yan duruyormuş.ama sancın başlar bbek kanal iyi girmiştir normal doğum için her şey çok güzeldir o zaman normal olabilir dedi.
kont. 31 ağustosta ama ters giden bişey olursa hemen haberleşiyoruz dedi.eylül 15 i bulmayacak gibi geliyor bana kızıma kavusmam Rabbimin izniyle
canım iyi olmanıza çok sevindim.şimdi tam kaç haftalıksın adet tarihine göre...benimde yan duruyormuş sezaryan olacak zaten dedi.inşallah sağ salim kucaklarımıza alırız canım benim öpüyorum seni...
Şenaycım canım özledik seni. Kafanı dağıtmana sevindim. Rabbim çok büyük çok daha iyi ve güzel kapılarını açacaktır inanıyorum ben ve herşeyde kesinlikle bir hayır vardır bunu çok kez yaşamışızdır hepimiz.. Dualarını da Rabbim kabul eylesin, ağzına yüreğine sağlık... Rabbim sağ salim, en kısa zamanda hayırlısıyla evlatlarını nasip etsin inşallahhhhhhhhh...
canım iyi olmana cok sevindim.
bu arada topik çaktırmadan birbirine laf sokmalar başladı gibi geliyor bana ya belki ben yanlış anlamışımdır.
kızla dün doktora gittim erken gitmek zorunda kaldım hareketleri cansızdı prensesisimin.nstye bağlandık suyumuza bakıldı her sey yolunda şükür.doktor ne zaman olacağını sölemedi ama büyük ihtimalle sezeryan olacaksın dedi.benim bebek yan duruyormuş.ama sancın başlar bbek kanal iyi girmiştir normal doğum için her şey çok güzeldir o zaman normal olabilir dedi.
kont. 31 ağustosta ama ters giden bişey olursa hemen haberleşiyoruz dedi.eylül 15 i bulmayacak gibi geliyor bana kızıma kavusmam Rabbimin izniyle
300 dua ekler misin canım.Allah kabul etsin.
yeni duamız ne olacak? Şenay bir dua söylemişti.
arkadaşlar çok şükür bende hamileyim keseyi görmeden emin olamamıştım şükürler olsun ki kesemizi gördük rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bir şekilda kucağımıza alırız
tuğçe bu arada duamızdan 100 tane okuyabildim
cnm 350 demişin.ben 750den aşagı bulamadım.o dediğin rahim filmi olmasın.rahim filmi 350tl.histeroskopi daha pahalı.bazı özeller rahim filmiyle histeroskopiyi karıştırıyor.
arkadaşlar çok şükür bende hamileyim keseyi görmeden emin olamamıştım şükürler olsun ki kesemizi gördük rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bir şekilda kucağımıza alırız
süpersin valla. kesinlikle buluşmaların vazgeçilmezi oldun yavv)))kıskanıyorum ama )
Oh oh maşallah canım aşılamamı yaptı Tolga hoca yoksa sadece yumurtamı büyütmüştü??
Ay sorma Emine Ankarada bitti şimdi Antalyada buluşma ayarlıyorum:))) Ama Elifi çok merak ediyodum biliyosun. Çok görmek istiyorum o yüzden.
canımmm çooookkk sevindim benimde aklımdaydı sorucaktım ama çekindiğim için soramamıştım hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.... çok sevindim...
sağol cnm yumurta büyüttü tolga hoca tatile çıkınca bir dahaki aya ertelemiştik aşılamayı çok şükür gerek kalmadan kendi tutuverdi:)
hayırlı olsun canım. ALlahım tamamına erdirsin
hakkında hayırlısı olsun canım. orası olmazsa da başka yer olur inşallah. önemli olan huzurlu mutlu olabilmek iş yerinde. sabahtan akşama kadar orada geçiyor vaktimiz. sein için en hayırlısı neyse o olsun.canım ilaç gibi geldi. çok şükür kendimi toparladım daha iyi hissediyorum. çok dua ediyorum işlerim yoluna girsin diye ama eskisi kadar üzülmüyorum. hatta bazen kurtuldum bile diyorum. gerçekten orada resmen çile çekiyormuşum şimdi daha iyi anladım. şu ara benim doktora bittikten sonra tekrar burada başlamam konuşuluyor başlarsın diyorlar ama artık ben istemiyorum gibi birşey oldu. inşallah benim için hayırlısı neresi ise orası olur.
sen nasılsın bebişimiz iyi dimi. kendine iyi bak canım.
ağzına yüreine sağlık sağlık. ne güzel ne kadar birbirimizi görmesek de kilometrelerce uzaklarda olsak da hep birbirimize dualar ediyoruz. Alah kabul etsin.kızlar kendi adıma şöyle bir açıklama yapayım. canım sıkkın olduğundan uzun zamandır birşeyler yazmak içimden gelmiyordu. ama sizi takipten geri kalmadım.hepinizden iyi haberler almak beni mutlu ediyordu. o yüzden çoğu zaman okuyup çıktım. neyse allahım bozmasın şu ara kendimi iyi hissediyorum. gerçi okula gidince yine moralim bozulmuyor değil. bugün canım biraz sıkıldı ama eskisi kadar etkilemiyor beni. burayı bırakmamamız lazım. birbirimize ettiğimiz dualar paylaşımşarımız çok güzel. bazen boş konuşuyormuşuz hep aynı şeylerden bahsediyormuşuz gibi gelse de öyle değil. çok şeyler öğrendik burada o yüzden devam kızlar. hepinizi öpüyorum.
bu arada darendede somuncu baba türbesine gittim. hepimize dua ettim. ismi aklıma gelene ismiyle ettim. gelmeyen de hakkını helal etsin ama bütün kan pıhtılı arkadaşlarıma diye de genelleme yaptım. bu arada belirtmeden geçemeyeceğim darende insanlarını çok sevdim. gerçekten çok içten sıcak kanlı insanlar. sanırım anadolumuzun bozulmamış has insanlarındanlar. inanılmaz misafirperverler.
özel sektörü çok iyi biliyorum. kızıma hamileyken radyoloji uzmanının yanında çalışıyordum. ve normal bir tempoda çalışmıyordum. resmen koşarak çalışıyordum.hastayı içeri alıp yatırıp hazırlayıp hemen pc başına koşturup dr un dediklerini yazıyordum. koşarak yapıyordum hep bunları. karnıma ağrılar giriyordu. hatta bir keserinde dr a adet olacak gibi karnım ağrıyor dediğim halde yat da bir bakıyım demedi ve bir kaç saat sonra şiddetli kanamam oldu ve ambulansla kadın doğum hastanesine zor yetiştirdiler. ben de sonrasında ücretsiz izin almıştım üç ay işten.emınecım aman bısey olmasında da boyle raporla gecır bosver.benım bu aralar gercekten yogun ve streslı gecıyor canım.ama napalım calısmak gerekıyor.ozel sektorde gozunun yasına bakmazlar bılırsın.kontrolun ne zaman canım senın.ben haftaya gıdıcem ınsallah
iyi olmana sevindim canım rabbim o güzel derdi en çabuk ve en hayırlı zamanda sana da versin inşallah bebeğin sana kısmetiyle gelsin buna inan gerçekten oluyo.
şöyle bi örnek veriyim. geçen sene bizim için biraz zor geçti benim 8 ay arayla iki kürtajım oldu abim evliliği istemesine rağmen karşısına çıkanlar çok uygun kısmetler olmadı ve yolunda gitmeyen bitakım şeyler vardı eşimin ailesiyle ilgili sorunlar falan bitmez yani annem bunlardan çok etkileniyodu hatta bigün ağzından şöyle bişey çıktı istemeden de olsa hiç mi bişeyden gülmiycez diye ben ona hep şunu söyledim merak etme herşey yoluna giricek benim çocuğum olucak abim evlenicek herşey yoluna giricek bunlar ard arda olucak diye ve çok şükür şuan hamileyim rabbim kucağıma almayı nasip etsin abim daha çok yeni ama biriyle görüşüyo bişeyler yoluna giriyo şükürler olsun.
yani inşallah senin işlerin böyle olsun birer birer yoluna girsin o sıkıntıların yerini huzur mutluluk alsın inşallah...