Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

kızlar duamızı yaptım allah kabul ederse bildiğim bilmediğim bütün duaları okudum inş. rabbim dualarımızı kabul etsin inş. rabbim hamile kalmak isteyenlere tez zamanda sağlıklı sahatli, hamile olanların sağlıklı sahatli bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin rabbim...

allah kabul etsun agzina saglik tugcecim.

kızlar ihlası nezaman okudunuz benim niye haberim yok.fatihayla karıştırmış olmayasınız.

var oyle benim manyak bi hafizam.dua listesindekileri nick ve gercek isimleriyleriyle hafizamda hala:)ama buna ragmen fatihayla ihlas suresinin isimlerini hep karistiriyorum:)tabiki fatiha okuduk:)))
insallah yaptirabilirsin tetkikini.ordaki dr a dr um istedi yaptirmami desen belki ikna olur.kolay gelsin sana...

Son düzenleme:
iyi olurdu valla gelebilsem ama tatil yok bu sene bize.bu sene onlemleri hat safhada tutmaya calisiyoruz.seneye insallah...
size iyi bulusmalar.dedigin gibi belki de ezgi sare kizimizla da resim cekinirsin:)ayy ne guzel olur yaa:)

canım sizin başımın üstünde yeri var ama bilirim insan başkasının yanında rahat edemez eğer istersen burada çok güzel yerler var ayarlayabilirim eşinle 3 gün güzel bir tatil yaparsınız çok güzel koylar var oh mis gibi birde tekne turu harika olur derim.düşünürsen ayaralarız harika koyları var...denizi de mükemmel

canım denize girdim doktorum izin verdi hatta deniz iyidir dedi deniz istediğin kadar serbest güneş yasak.sabah 10 a kadar akşam 6dan sonra....girdim ben çok yüzme bilmiyorum kıyıda makarna/sosis arada kollukla yüzüyorum.benim bütün hazırlıklar oooo haziranın sonu temmuz başından beri hazır.sadece kızımın yatagının üstüne cibinliik eksik o kadar....sen ne yaptın hazırlıklar tamam mı?

iyi olurdu valla gelebilsem ama tatil yok bu sene bize.bu sene onlemleri hat safhada tutmaya calisiyoruz.seneye insallah...
size iyi bulusmalar.dedigin gibi belki de ezgi sare kizimizla da resim cekinirsin:)ayy ne guzel olur yaa:)
sen gelme otur oturduğun yerde...seneye dogsun bebeğin o zaman gelirsin....

Sağol canım sen bizi düşünme, eşimin nezaman geleceği belli olmaz, ben hayal kuruyorum şimdilik...Sağolasın teklifin için:)

merhaba kızlar nasılsınız ben yeni geldim kv lerden. pazar da nasip olursa tatile gidicez. 6 sında kontrolüm vardı iyi geçti çok şükür. bir sonraki kontrolüm 26 sında. umarım herkes iyidir. jhepinize hayırlı cumalar

eminecim bu arada ikili test sonucun nasıl geldi. ben test yaptırmayı düşünmüyorum şimdilik

Hoşgeldin canım, tatile mi gideceksin yine dikkat et çok gezinme bu ara uzaklara daha yeni hamileliğin biz bu sene tatil planlarını tamamen yok ettik sırf hamilelikten dolayı. Sende dikkat et. Ümit hoca ikili test için sana fikrini sormayacaktır eminim, çünkü bana bugün ikili test zamanı dedi ve hemen ense ölçümünü felan aldı sonra da kana gönderdi, cuma verdim p.teside hemen sonuçları öğrenmiş aradı. Ama üçlü testi istemiyor ikili test normalse bana üçlü testten hiç bahsetmedi 16. haftada dörtlü testide yaparız dedi. Sanırım üçlüyü istemeyecek, benimde kontrolüm p.tesi bakalım.. inşallah herşey yolundadır..

sağol canım dikkat ediyorum çok şükür. ümit hocayla konuştuk ikili testi ben istemediğimi söyledim o da saygı duyacağını söyledi ultrasonda ense kalınlığına bakıcaz dedi. inşallah herşey yolundadır konttrolün iyi geçer inşallah.

selvı sekerım bende senı sordum kızlara merak ettım gormeyınce.ıyı olmana sevındım.tatılde kendını fazla yorma

elıfım masallah canım hazırlıklar bıtmıs.ben daha yenı yenı baslıyorum.odası yapılıyor.baska hıcbıseyımız yokalısverıse baslıcam yarın ınsallah.bayramda 3 gunlugune yakın bı yerlere gıttık bız karadenız tarafı.havuza ayagımı bı kere soktum.denız kalabalıktır dıye hıc gıtmedım bıle.tabı senın ayagının altında ama gunese dıkkat et kuzum.hatta gırme artık bosver.annem der kı sız kendınızın doktoru olun.onların da her dedıgıne ınanmayın

Merhaba arkadaşlar..
Aranızda yeniyim, birşey sormak istiyorum. bilen cevaplarsa çok sevinirim
Haziranda düşük yaptım. daha önceden de 2 kere kimyasal gebelik yaşadığımı düşünüyorum, bu yüzden genetik testler yaptılar.

Homosistein, protein c ve s normal değerlerde çıktı. Eşimle bana kromozom testleri yapıldı, onlar da normal çıktı.
Ama daha faktor V nin sonucu çıkmadı. doktor onun sonucun da çok önemli olduğunu, pıhtılaşma olup olmadığını belirlediğini söyledi.

Merak ettiğim diğer sonuçlar gayet iyiyken faktor V de iyi çıkmaz mı? birbirleriyle ilişkililer midir? :44:

Allah aramızdaki hamilelere kolay doğumlar, isteyenlere de hayırlısıyla hamile kalmayı nasip etsin inşallah.
Şimdiden teşekkürler

ağzına sağlık cnm.Allahım kabul etsin.

öyle yapcam zaten.doktorum yaptırmamı istedi dicem.huhaha yaşasın kötülük:)

geçmiş olsun cnm.hemen hemen bütün testleri yaptırmışsın.faktor v de önemli bir test.inşallah oda normal çıkar.bir dahaki hamileliğinde hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini inşallah.

Son düzenleme:
geçmiş olsun cnm.hemen hemen bütün testleri yaptırmışsın.faktor v de önemli bir test.inşallah oda normal çıkar.bir dahaki hamileliğinde hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini inşallah.

Çok teşekkür ederim.
Amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.

bir de bu rahatsızlık genetik ya, illa ailenizden birinde var mı?

diğer testin sonucu çıkana kadar hevesleneyim mi, endişeleneyim mi bilmiyorum. bıktım bu streslerden

sakin ol cnm.test sonucunu bekle.ona göre planlı bir şekilde hamileliği düşünürsün.

sakin ol cnm.test sonucunu bekle.ona göre planlı bir şekilde hamileliği düşünürsün.

zaman su gibi geçer inşallah.. forumu biraz okudum. Allah en kısa zamanda sana da hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.
cevapların için çok teşekkür ederim

cnm görünce gözlerim fal taşı gibi açıldı.çook sevindim.bende heves ettim birden.hayırlısıylada doğurmak nasip etsin.gözün aydııın.

cnm çok tatlısın Rabbim inşallah tez zamanda sanada nasip etsin hayırlı ve sağlıklı bir evlat.
herkese iyi dilekleri için çok taşekkürler hamileler bebeğini sağlıkla kucağına alsın hamile olmayan arkadaşlarda bian önce hamile kalsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…