- 21 Mayıs 2011
- 420
- 1
-
- Konu Sahibi melodysilk
- #1.801
kimse girmeyince benim canim da girmek istemiyo artik :))
giriyorum bakiyorum kimse birsey yazmamis geri cikiyorum napiyim.
ıste geldım burdayım:)
elıfcım bılmıyorsum canım kusura bakma
ıgnelerı oldum ben cok sukur onu atlattım.kesın 34 degıl.o haftada suyuna durumuna bakıcaz karar verıcez dedı.1 hafta once 2 hafta gec cok sorun degıl aslında benım ıcın.onemlı olan saglıkla dunyamıza gelmesı.sen ıgne oldun mu canım
kizlar aslinda moralim cok bozuk.bayramdan iki gun once daireden bir erkek arkadasimiz trafik kazasi gecirmis.arabada esi ve uc cocucu varmis.kazada iki cocuk hemen olmus ve arife gunu defnetmisler.kendisi esi diger cocuk da hepsinin durumu kotu.cocugu uyutuyorlar diyorlardi.hepsi hastanedeydi.dun de diger cocuk vefat etmis.onu defnetmisler.arkadas bunu duyunca agirlasmis hemen ameliyata almislar kaybetmisler.bugun de onu defnedeceklermis.bir tek esi kalmis suan ve onun dA akli gelip gidiyo dediler.gunlerdir soktayim.cok iyi biriydi.cok inancli.cocuklari 3,7 12 yaslarindaydi.cok uzuldum.nasil bir sinav bu rabbim dedim.ne zaman neolacagimiz belli degil.allaha emanetiz.
kizlar aslinda moralim cok bozuk.bayramdan iki gun once daireden bir erkek arkadasimiz trafik kazasi gecirmis.arabada esi ve uc cocucu varmis.kazada iki cocuk hemen olmus ve arife gunu defnetmisler.kendisi esi diger cocuk da hepsinin durumu kotu.cocugu uyutuyorlar diyorlardi.hepsi hastanedeydi.dun de diger cocuk vefat etmis.onu defnetmisler.arkadas bunu duyunca agirlasmis hemen ameliyata almislar kaybetmisler.bugun de onu defnedeceklermis.bir tek esi kalmis suan ve onun dA akli gelip gidiyo dediler.gunlerdir soktayim.cok iyi biriydi.cok inancli.cocuklari 3,7 12 yaslarindaydi.cok uzuldum.nasil bir sinav bu rabbim dedim.ne zaman neolacagimiz belli degil.allaha emanetiz.
topiğimiz sessiz kaldı herkes hamile kaldı ve yaprak dökümü gibi dağıldık... hiç kimse girmiyor artık. bizlerde yani hamile kalamayan arkadaşlarlar olarak sizlere güzel haberler veremiyoruz... bizlerde sizlere güzel haberler versek biraz daha topiğimiz güzelleşecek...
bide yaz dönemi herkes tatile falan ağustostan sonra inş daha da güzelleşir kalabalıklaşırız....
Haklisin eminecim kndi kndimize yaziyomus gibi oluyoruz
Ne zmna kdr raporun devam ediyo cnm?
önümüzdeki hafta görümcemin düğünü var çok kilo almadığım için açık olmamak şartıyla elbise alabilirim diye düşündüm dün alışverişe gittik elbiseyi giydim kabinden çıktım ordan bi müşteri göbeğiniz fırladı dedi görümcem de o bebek dedi kadın da o aklıma gelmedi bu zayıflıkta bu göbek ne alaka diye düşünmüştüm dedi komik de oldu.
önümüzdeki hafta görümcemin düğünü var çok kilo almadığım için açık olmamak şartıyla elbise alabilirim diye düşündüm dün alışverişe gittik elbiseyi giydim kabinden çıktım ordan bi müşteri göbeğiniz fırladı dedi görümcem de o bebek dedi kadın da o aklıma gelmedi bu zayıflıkta bu göbek ne alaka diye düşünmüştüm dedi komik de oldu.
okurken güldüm.sana zayıfta olsan bebişini gizleyecek elbise lazım.yoksa seni hamile değil göbekli sancaklar:)
okurken güldüm.sana zayıfta olsan bebişini gizleyecek elbise lazım.yoksa seni hamile değil göbekli sancaklar:)
selmacim ben de guldum okurken.ben de kizima 7aylik hamileyken gorumcemin dugunu icin abiye aramistim.zor oluyo hamileyken abiye bakmak.ben de o zaman gogus altindan bollasan abiyelere bakmistim da neticede altima beyaz bir pantolon ustume de yavru agzi guzel bir sey almistim.o gunkeri hatirladim seni okurken:)
elife katiliyorum dugune herkes gelcek seni ve hamileligini bilmeyenker de olcak.gobekli oldugunu dusuncekler:)
bence de karnini gizleyecek birsey al.kimsenin nazari degmesin.
topiğimiz sessiz kaldı herkes hamile kaldı ve yaprak dökümü gibi dağıldık... hiç kimse girmiyor artık. bizlerde yani hamile kalamayan arkadaşlarlar olarak sizlere güzel haberler veremiyoruz... bizlerde sizlere güzel haberler versek biraz daha topiğimiz güzelleşecek...
bide yaz dönemi herkes tatile falan ağustostan sonra inş daha da güzelleşir kalabalıklaşırız....
siz gülün bana bakalım :)) ya aslında bende göğüs altından bollaşan bişey düşünmüştüm ama o tarz bişey bulamadım çok alternatif de yoktu zaman da kısıtlı böyle oldu zaten beni gören daha yeni hamile zannediyo 5. ayımdayım deyince şaşırıyolar nazar olmasın başka bişey istemiyorum. eşim ayrı bi alem hiç istemiyodu abiye giymemi kıyafetlerim terzide olduğu için daha görmedi sürekli ben biliyorum sen beni kesin üzüceksin diyo kayınvalidem gayet şık olmamı istiyo herkes ayrı alem yani.
bizde hersey yolunda cok sukur rabbime. teyzoslar...3lu tarama sonucumuzda cok sukur rabbime normal cikti. 4.ayimizi bitirdik masallah kasik,kalca ve bel agrisi degisken olarak basladi.(bunlara da sukur bizler herseye razi olan hamileleriz dimi kizlar:))bizden haberler bukadar.hamileler ve olmak isteyenler dualarimdasiniz duanizda olayim lutfen.
Allahım böyle acılar kimseye yaşatmasın. Rabbim böyle imtihanlar vermesin. Çok zor ve çok kötü bir durum. o eşe Allahım sabırlar versin üç evlat, eş.. çok zor çok. RAbbim yardımcısı olsun.. Başınız sağolsun canım. Mekanları cennet olsun inşallah. Rabbim rahmetini esirgemesin.
Canım inşallah iyi haberlerinizi alacağız sizinde. Ben ramazan sonrası artık tek tek açılışların yapılacağına inanıyorum. Rabbim sağlıkla versin inşallah tüm hamilelikleri...
Aslında anladığım kadarıyla herkes benim gibi okuyup çıkıyor ama kimse bişi yazmayınca kimsede yazmıyor. Ben genelde telefondan giriyorum ordanda yazmak hiç zevkli bişi değil yanlış tuşa bas sonra sil sonra tekrar yaz felan o yüzden genelde okuyorum kim var kim yok bakalım neler olmuş diye.. Ama artık yazalım haberleşelim. burası bizim için çok ayrı bir yer, özletmeyelim birbirimizi... :)
emınecım arkadasına cok uzuldum rabbım gerıde kalanların yardımcısı olsun ınsallah.senın raporun ne kadar uzun surdu boyle.bır sorun yok ama dımı oylesıne evdesın canım
selvıcım yoksun kuzum ortalarda
topık buraya geldıkten sonra dagıldık sankı.hadı el bırlıgıyle toparlayalım.benım uzaklasma nedenım tamamen ıslerle ılgılı.bır de bısey yazıyorum ahh vahh dıye sesler cıktı.kendı moralımı bozup strese gırmek ıstemedım acıkcası.cunku hamıle bıle olsak hıc guzel seyler konusamıyoruz