-
- Konu Sahibi melodysilk
- #1.821
canım ilaç gibi geldi. çok şükür kendimi toparladım daha iyi hissediyorum. çok dua ediyorum işlerim yoluna girsin diye ama eskisi kadar üzülmüyorum. hatta bazen kurtuldum bile diyorum. gerçekten orada resmen çile çekiyormuşum şimdi daha iyi anladım. şu ara benim doktora bittikten sonra tekrar burada başlamam konuşuluyor başlarsın diyorlar ama artık ben istemiyorum gibi birşey oldu. inşallah benim için hayırlısı neresi ise orası olur.hosgeldin cnm.nasil gecti bayram, gezmeler...topik seni ozledi.oksuz kaldi:)
senin göbişini yesinler. ne güzel bir dert. allah hepimize böyle güzel bir dert versin inş.ay hamileyim göbeğim çıktı bişey olmuyorsiz gülün bana bakalım :)) ya aslında bende göğüs altından bollaşan bişey düşünmüştüm ama o tarz bişey bulamadım çok alternatif de yoktu zaman da kısıtlı böyle oldu zaten beni gören daha yeni hamile zannediyo 5. ayımdayım deyince şaşırıyolar nazar olmasın başka bişey istemiyorum. eşim ayrı bi alem hiç istemiyodu abiye giymemi kıyafetlerim terzide olduğu için daha görmedi sürekli ben biliyorum sen beni kesin üzüceksin diyo kayınvalidem gayet şık olmamı istiyo herkes ayrı alem yani.
Allahım böyle acılar kimseye yaşatmasın. Rabbim böyle imtihanlar vermesin. Çok zor ve çok kötü bir durum. o eşe Allahım sabırlar versin üç evlat, eş.. çok zor çok. RAbbim yardımcısı olsun.. Başınız sağolsun canım. Mekanları cennet olsun inşallah. Rabbim rahmetini esirgemesin.
Canım inşallah iyi haberlerinizi alacağız sizinde. Ben ramazan sonrası artık tek tek açılışların yapılacağına inanıyorum. Rabbim sağlıkla versin inşallah tüm hamilelikleri...
Aslında anladığım kadarıyla herkes benim gibi okuyup çıkıyor ama kimse bişi yazmayınca kimsede yazmıyor. Ben genelde telefondan giriyorum ordanda yazmak hiç zevkli bişi değil yanlış tuşa bas sonra sil sonra tekrar yaz felan o yüzden genelde okuyorum kim var kim yok bakalım neler olmuş diye.. Ama artık yazalım haberleşelim. burası bizim için çok ayrı bir yer, özletmeyelim birbirimizi... :)
kızlar kendi adıma şöyle bir açıklama yapayım. canım sıkkın olduğundan uzun zamandır birşeyler yazmak içimden gelmiyordu. ama sizi takipten geri kalmadım.hepinizden iyi haberler almak beni mutlu ediyordu. o yüzden çoğu zaman okuyup çıktım. neyse allahım bozmasın şu ara kendimi iyi hissediyorum. gerçi okula gidince yine moralim bozulmuyor değil. bugün canım biraz sıkıldı ama eskisi kadar etkilemiyor beni. burayı bırakmamamız lazım. birbirimize ettiğimiz dualar paylaşımşarımız çok güzel. bazen boş konuşuyormuşuz hep aynı şeylerden bahsediyormuşuz gibi gelse de öyle değil. çok şeyler öğrendik burada o yüzden devam kızlar. hepinizi öpüyorum.
bu arada darendede somuncu baba türbesine gittim. hepimize dua ettim. ismi aklıma gelene ismiyle ettim. gelmeyen de hakkını helal etsin ama bütün kan pıhtılı arkadaşlarıma diye de genelleme yaptım. bu arada belirtmeden geçemeyeceğim darende insanlarını çok sevdim. gerçekten çok içten sıcak kanlı insanlar. sanırım anadolumuzun bozulmamış has insanlarındanlar. inanılmaz misafirperverler.
serpilcim 30 ar 30 ar aliyorum.rapor.bir sorun yok gibi ama benim is yerim eve servisle 1 saatten fazla suruyo.hergun git gel 2,5 saat suruyo.bir de iste sinirlenegim.seyler oluyor.o yuzden o ortama ve kosturmacaya girmeyi hic istemiyirum.bir de 15. haftami bi atlatmak.istiyorum.suan bile cok rahat degilim aslina bakarsan biraz yoruluyum karnima agri giriyo.haftasonu haliyle disari cikiyorum ve yorgunluktan bitiyorum.allah sana yardim etsin.sen birvde yogun calisiyorsun.
selvi esinin memleketine gitcekti ayin altisina bu haftasonu evine doncekti sanirim.interneti yok onyuzden
senin göbişini yesinler. ne güzel bir dert. allah hepimize böyle güzel bir dert versin inş.ay hamileyim göbeğim çıktı bişey olmuyor:)
Gunaydin kizlar geceleri cok uyaniyorum artik ya karnimda kipir kipir durmuyo yaramazbazende sirtini falan yasliyo heralde canimi cidden acıtıyo ama herseyine raziyiz dimi, yeterki saglikli olsun rabbim hepimize kucagimiza almayi nasip etsin insallh.
Bu arada dun guzel bir haber aldim bizim sokakta bir kadin var kimseyle konusmaz suratsiz bisey yasida fazladir heralde cocugu olmuyomus yillardir ben kimseyle konusmasada hep dua ediyodum onada onunda olsun kimsenin gozune,kucagina bakmasin diye duydumki 3.5 aylik hamileymis cok sevindim darisi herkesin basina canlar...
kızlar kendi adıma şöyle bir açıklama yapayım. canım sıkkın olduğundan uzun zamandır birşeyler yazmak içimden gelmiyordu. ama sizi takipten geri kalmadım.hepinizden iyi haberler almak beni mutlu ediyordu. o yüzden çoğu zaman okuyup çıktım. neyse allahım bozmasın şu ara kendimi iyi hissediyorum. gerçi okula gidince yine moralim bozulmuyor değil. bugün canım biraz sıkıldı ama eskisi kadar etkilemiyor beni. burayı bırakmamamız lazım. birbirimize ettiğimiz dualar paylaşımşarımız çok güzel. bazen boş konuşuyormuşuz hep aynı şeylerden bahsediyormuşuz gibi gelse de öyle değil. çok şeyler öğrendik burada o yüzden devam kızlar. hepinizi öpüyorum.
bu arada darendede somuncu baba türbesine gittim. hepimize dua ettim. ismi aklıma gelene ismiyle ettim. gelmeyen de hakkını helal etsin ama bütün kan pıhtılı arkadaşlarıma diye de genelleme yaptım. bu arada belirtmeden geçemeyeceğim darende insanlarını çok sevdim. gerçekten çok içten sıcak kanlı insanlar. sanırım anadolumuzun bozulmamış has insanlarındanlar. inanılmaz misafirperverler.
canım benım yaa ne kadar ıyı kalplısın.burada dogru ınsanlarla tanısmısım gercekten:)uyku bana da cok zor nazıfecım.ınan gece susasam bıle ıcmıyorum.cunku zaten 3-4 kere wc ye kalkıyorum.bı de saga don olmuyor sola don olmuyor.esım bana dıyor kı sen uyumuyorsun kı debelenıyorsun:)gercekten de oyle
bugün dualama yapılcak galiba ama kimse bahsetmemiş.ben genede kaç tane okuduğmu söylim.
600 tane okudum.Allahım kabul etsin inşallah.
canım benım yaa ne kadar ıyı kalplısın.burada dogru ınsanlarla tanısmısım gercekten:)uyku bana da cok zor nazıfecım.ınan gece susasam bıle ıcmıyorum.cunku zaten 3-4 kere wc ye kalkıyorum.bı de saga don olmuyor sola don olmuyor.esım bana dıyor kı sen uyumuyorsun kı debelenıyorsun:)gercekten de oyle
elifcim sana özelden mesaj attım cnm haberin olsun...
yok cnm ıyı kalplı olmak degıl sadece ben ıyı olayım ıstemıyorum herkes ıyı olsun herkesın cocugu olsun ınsallh rabbım bu tatlı zorlukları hepımıze yaşamayı nasıp etsın serpılcım.
yatakta uyumuyoruz buna katılıyorum debelenıyoruz...wc ile yatak arasında mekik dokuyoruz...:)
canım iyi olmana cok sevindim.
bu arada topik çaktırmadan birbirine laf sokmalar başladı gibi geliyor bana ya belki ben yanlış anlamışımdır.
kızla dün doktora gittim erken gitmek zorunda kaldım hareketleri cansızdı prensesisimin.nstye bağlandık suyumuza bakıldı her sey yolunda şükür.doktor ne zaman olacağını sölemedi ama büyük ihtimalle sezeryan olacaksın dedi.benim bebek yan duruyormuş.ama sancın başlar bbek kanal iyi girmiştir normal doğum için her şey çok güzeldir o zaman normal olabilir dedi.
kont. 31 ağustosta ama ters giden bişey olursa hemen haberleşiyoruz dedi.eylül 15 i bulmayacak gibi geliyor bana kızıma kavusmam Rabbimin izniyle