- 10 Ocak 2013
- 166
- 0
-
- Konu Sahibi melodysilk
- #1.761
Arkadaşım affına sığınarak soruyorum...0.2 lik kullanıcam demişsin..Sendeki sorun neydi?Süreklimi 0.2lik kullanacaksın.Genelde 0.4lük kullanıyor ya çoğunluk ondan soruyorum..Benimde mthfr c677t heterezigot..
gulnevanin.mutasyonunu bilmuliyorum ama ben cevqp vermek istedim.bizim hastaligin tedavisinin sabit bir sekli yok.ignenin gerekliligi de kanitlanmis degil.ama igneyle doguran.kisiler oldugu icin genel olarak kani sulandirma tedavisi kullaniliyor.bunda da her dr un tedavi sekli farkli oluyor.o arkadasn dr u da genelde 0.2 lik igne kullandiran cok unlu bir prof.genelde dedigin gibi 0,4 luk veriyor dr lar ama kim bilir belki de 0,2 lik igne en dogrusudur...
dun kontrolum vardi arkadaslar.hersey yolunda cok sukur.ikili tarama ve aptt icin kan verdim.kesenin.sekliyle ilgili de problem olmazmis.igne konusunda anlastik.bu arada dr umla.homisisteinim cok duser ve aptt degerim.cok yukselirse o zaman dusunwbilirix birakmayi dedi.ama simdilik igneye devam...
kan pihtilasmasindan bebeklerin kalbi duruyor.bildigim kadariyla kimyasal gebelige de neden oluyor ama erken dogum oldugunu hic duymadim.Arkadaşlar bir şeysorcam.bir arkadaş 3 aylıktı biraz biraz kanaması vardı ve bir anda suy geldi doğum yaptı.sizde kan pıhtılaşmasından kaynaklanabilir mi?
Eminecim çok sevindim senin adına. İnşallah sonuna kadar hep böyle gider..
Arkadaşlar bir şeysorcam.bir arkadaş 3 aylıktı biraz biraz kanaması vardı ve bir anda suy geldi doğum yaptı.sizde kan pıhtılaşmasından kaynaklanabilir mi?
Şimdiden herkese hayırlı bayramlar:)))
Yarın izinliyim giremem hazırlıklar falan, hepinizin ramazanı hayırlı geçmiştir inşallah Allahım dualarımızı oruçlarımızı kabul etsin. Hayırlı hamilelikler hayırlı ömürler nasip etsin inşallah...Amin
sana da iyi bayramlar cnm.bugun seni konustuk serapla.merak ettim seni.bayadir girmiyosun.seraptan aldim haberini.opuyorum cnm.iyi bayramlar.
Kizlar bana bayram gelmis neyime de, sizin bayraminiz mubarek olsun.Rabbim büyüklerinizi başınızdan eksik etmesin...
Dün doktordan geldim, masallah kizim kocaman olmus.boyu filan uzamis.artik 2 haftada bir kontrole gidicez
senin de bayramin olsun cnm.kurban bayramina kocaman bir aile olarak girxeksiniz canim:)Kizlar bana bayram gelmis neyime de, sizin bayraminiz mubarek olsun.Rabbim büyüklerinizi başınızdan eksik etmesin...
Dün doktordan geldim, masallah kizim kocaman olmus.boyu filan uzamis.artik 2 haftada bir kontrole gidicez
İyiyim canım biraz ara verdim kafamı rahatlatayım dedim işler güçler bu ara başka şeylerle uğraşıyorum uzak kalmak birazda iyi geldi. Sende iyisin maşallah, iyi bayramlar...
Olur mu Elifcim ya Allah rahmet etsin gidenlere eminim yerlerini kimse dolduramaz haklısın ama bak eşinle doğacak kızınla ne bayramlar kutlayacaksın Allahın izniyle, bizde varız hem. Çok öpüyorum canım.
hekesin bayrami mubarek olsun.Allahim bir sonraki ramazan bayramina burdaki herkese yavrulariyla girmeyi nasip etsin insallah.
Kızlar bayramınız mübarek olsun şimdiden rabbim inş en kısa zaman da bizede evlatlar bağışlar ve bundan sonra ki bayrama ermek nasip olursa bayrama evlatlarımızla girmeyi nasip etsin İNŞ....
amin canlar inş. hepimiz bir dahaki bayramlarda bebişlerimiz kucağımızda offf bu bebişler de yorucuymuş diyerek gireriz.hekesin bayrami mubarek olsun.Allahim bir sonraki ramazan bayramina burdaki herkese yavrulariyla girmeyi nasip etsin insallah.
Amin canim.evet ya kurban bayraminda Rabbimin izniyle bayram şekerimiz yanimizda olacak insallah. Bakalim benimdogum ne zaman 20 ağustos ta gidince artik soyler benimdoktorda ne yapacagini