Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

İnş bundan sonra hayatımızda hayal kırıklıkları olmaz. Her şey gönlümüzde olur.güzel haberler olur inş hep hayatımızda.

Arkadaşlar bir şeysorcam.bir arkadaş 3 aylıktı biraz biraz kanaması vardı ve bir anda suy geldi doğum yaptı.sizde kan pıhtılaşmasından kaynaklanabilir mi?

Arkadaşım affına sığınarak soruyorum...0.2 lik kullanıcam demişsin..Sendeki sorun neydi?Süreklimi 0.2lik kullanacaksın.Genelde 0.4lük kullanıyor ya çoğunluk ondan soruyorum..Benimde mthfr c677t heterezigot..

Canım, benim mthfr 677 ve mthfr 1298 heterezigot. Ben tam bilemiyorum açıkçası iğne dozunu nasıl belirlediklerini. Şu an için hamile kaldığımda bunu kullanacağımı söyledi doktor ama daha sonra değişir mi bilemiyorum.

Eminecim dediğin gibi sanırım, Sinan hocanın genel yaklaşımı bu. Eğer değişiklik yaparsa yine haber veririm.

Eminecim çok sevindim senin adına. İnşallah sonuna kadar hep böyle gider..

Arkadaşlar bir şeysorcam.bir arkadaş 3 aylıktı biraz biraz kanaması vardı ve bir anda suy geldi doğum yaptı.sizde kan pıhtılaşmasından kaynaklanabilir mi?
kan pihtilasmasindan bebeklerin kalbi duruyor.bildigim kadariyla kimyasal gebelige de neden oluyor ama erken dogum oldugunu hic duymadim.
Eminecim çok sevindim senin adına. İnşallah sonuna kadar hep böyle gider..

cok tesekkur ederim cnm.darisi en kisa zamanda sana olsun insallah.guzel haberlerini bekliyoeuz.
bu arada seninle mutasyonlarimiz ayniymis. sinan hocanin uygulamasindan muhakkak haberdar et bizi.biz ona gidemiyoruz.cok sukur benim dr um da iyi ama sinan hoca hocalarin hocasi:))

Şimdiden herkese hayırlı bayramlar:)))
Yarın izinliyim giremem hazırlıklar falan, hepinizin ramazanı hayırlı geçmiştir inşallah Allahım dualarımızı oruçlarımızı kabul etsin. Hayırlı hamilelikler hayırlı ömürler nasip etsin inşallah...Amin

sana da iyi bayramlar cnm.bugun seni konustuk serapla.merak ettim seni.bayadir girmiyosun.seraptan aldim haberini.opuyorum cnm.iyi bayramlar.

Sağlıklı, mutlu, huzurlu olarak ailemizle, sevdiklerimizle, özlemini duyduğumuz evlatlarımızla geçireceğimiz nice güzel bayramlara inşallah... Hayırlı ve mutlu bayramlar hepinize.

Son düzenleme:
Arkadaşlar dünden beri inanılmaz kasık ağrım var.geçen hafta hitoroskopi olmuştum.doktor antibiyotik ve adet düzenleyici verdi.sizcevneden olabilir?

Kizlar bana bayram gelmis neyime de, sizin bayraminiz mubarek olsun.Rabbim büyüklerinizi başınızdan eksik etmesin...

Dün doktordan geldim, masallah kizim kocaman olmus.boyu filan uzamis.artik 2 haftada bir kontrole gidicez

sana da iyi bayramlar cnm.bugun seni konustuk serapla.merak ettim seni.bayadir girmiyosun.seraptan aldim haberini.opuyorum cnm.iyi bayramlar.

İyiyim canım biraz ara verdim kafamı rahatlatayım dedim işler güçler bu ara başka şeylerle uğraşıyorum uzak kalmak birazda iyi geldi. Sende iyisin maşallah, iyi bayramlar...

Kizlar bana bayram gelmis neyime de, sizin bayraminiz mubarek olsun.Rabbim büyüklerinizi başınızdan eksik etmesin...

Dün doktordan geldim, masallah kizim kocaman olmus.boyu filan uzamis.artik 2 haftada bir kontrole gidicez

Olur mu Elifcim ya Allah rahmet etsin gidenlere eminim yerlerini kimse dolduramaz haklısın ama bak eşinle doğacak kızınla ne bayramlar kutlayacaksın Allahın izniyle, bizde varız hem. Çok öpüyorum canım.

senin de bayramin olsun cnm.kurban bayramina kocaman bir aile olarak girxeksiniz canim:)
masallah kizin da buyumus demek.calisabilir raporunu da almissindir.
gecen dusundum de ilk sen dogurcan diyorfuk ama serpilin dr u erken alcakya o senden once dogurcak:)o da kayiplarda.iyidir insallah.

aman iyi ol da canim.bazen uzaklasmak iyi gelir iyi yapmissin.ama iyi oldugunu bilelim arada gir yeter.hersey gonlunce olsun cnm.mutlu bayramlar.

Kızlar bayramınız mübarek olsun şimdiden rabbim inş en kısa zaman da bizede evlatlar bağışlar ve bundan sonra ki bayrama ermek nasip olursa bayrama evlatlarımızla girmeyi nasip etsin İNŞ....

hekesin bayrami mubarek olsun.Allahim bir sonraki ramazan bayramina burdaki herkese yavrulariyla girmeyi nasip etsin insallah.

hekesin bayrami mubarek olsun.Allahim bir sonraki ramazan bayramina burdaki herkese yavrulariyla girmeyi nasip etsin insallah.

Amin canim.evet ya kurban bayraminda Rabbimin izniyle bayram şekerimiz yanimizda olacak insallah. Bakalim benimdogum ne zaman 20 ağustos ta gidince artik soyler benimdoktorda ne yapacagini

Kızlar bayramınız mübarek olsun şimdiden rabbim inş en kısa zaman da bizede evlatlar bağışlar ve bundan sonra ki bayrama ermek nasip olursa bayrama evlatlarımızla girmeyi nasip etsin İNŞ....

amin canlar inş. hepimiz bir dahaki bayramlarda bebişlerimiz kucağımızda offf bu bebişler de yorucuymuş diyerek gireriz.

Amin canim.evet ya kurban bayraminda Rabbimin izniyle bayram şekerimiz yanimizda olacak insallah. Bakalim benimdogum ne zaman 20 ağustos ta gidince artik soyler benimdoktorda ne yapacagini

ayy ne güzel elifçim. inşallah minik kızını koklayarak gireceksin. rabbim hepimize nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…