-
- Konu Sahibi melodysilk
- #1.781
Günaydın kızlar bir bayramı daha geride bıraktık bidahaki bayrama hamile olanlar sag salım kucaklarında ,diğerleride inşallah koca göbişlerle girerler:)iyi bir hafta diliyorum hepimize....
naber canım nasıl gıdıyor
İyiz serpilcim siz nasilsiniz cok yoruluyorum artik kilo almasamda agirlasmaya basladi vucudum hep uyku istiyo ama yatincada uyuyamiyorm cnm gobisten agustos sonuna kadr ise gelcem biyuk ihtimal sen napiyon cnm daha ne kdr caliscaksin?
masallah bıze nazıfecım.canım bende aynıyım.gobıs benı hıc rahat ettırmıyor.uykular o kadar azaldı kı.dun hamıle yastıgı baktım bulamadım.haftasonu almayı dusunuyorum.bende 2 eylul de calısabılır raporu alıcam bıraz daha calısayım dıyorum.sonra ızınlerımı kullanırım dıye.ama ılk once bı o gune ulasayım hayırlısıyla
masallah bıze nazıfecım.canım bende aynıyım.gobıs benı hıc rahat ettırmıyor.uykular o kadar azaldı kı.dun hamıle yastıgı baktım bulamadım.haftasonu almayı dusunuyorum.bende 2 eylul de calısabılır raporu alıcam bıraz daha calısayım dıyorum.sonra ızınlerımı kullanırım dıye.ama ılk once bı o gune ulasayım hayırlısıyla
Kotu haber yok canim ana baba olmayinca gurbette bayram bayeam olmuyor ki.serpil tabletten giriyorum sen kac haftalik olfun.ben yarin 33de olucam.ben calisabilir aldim gecen hafta senin doktor 34de alacakti ne zamana rast geliyor tarih.biree ciger gelistiricilere basladin mi?
Naxike sen nadilsin, seket olcumlerin nasil
canım hamıle destek yastıgı cok rahat kesınlıkle tavsiye ederim gobısını yaslayıp uyuyosun :)hatta bugun bir internet sitesınde bıle gordumde tam hatırlayamadım cnm gittigidiyorda falan vardır bak ıstersen
Kotu haber yok canim ana baba olmayinca gurbette bayram bayeam olmuyor ki.serpil tabletten giriyorum sen kac haftalik olfun.ben yarin 33de olucam.ben calisabilir aldim gecen hafta senin doktor 34de alacakti ne zamana rast geliyor tarih.biree ciger gelistiricilere basladin mi?
Naxike sen nadilsin, seket olcumlerin nasil
yaa kızlar ben bayramdan once duamızı okuyordum ama bıldırmeyı unuttum.olsun napalım onemlı olan nıyettı dıyelım allah kabul etsın ınsallah
canım duamız bu ayın 1 bitmişti yeni duamıza başladık o da bu hafta perşembe günü biticek yeni duamızda fatiha suresi....
elifcim seker olcumu cok fazla yapmıyorum cnm arada yapıyorum ama dıkkat edıyorum tabıkı.cok sukur suyumuz ıyı.senin nasıl gdıyor elıfcım?
kullanıyorsun sanırım sen nazıfe.su yarım sımıt gıbı olanlardan mı.o kadar cok cesıt gordum kı ınternette
elıfcım herkesın saglıgı yerınde olsun da uzakta da olsalar farketmez.ben 29 haftalık oldum galıba canım.32 haftalıkken calısır raporu alıcan ınsallah
guanydın kızlar nasılsınız ?neden artık kimse girmiyor yaemine bile girmez oldu ,özledim muhabbetlerimizi...
valla serpil benim ananın babanın sağlığı öbür tarafta nasıl bilmem)))
senin doğum kesin 34.haftada mı,birde ciğer geliştirici iğne filan vurunuyor musun bebek için...
guanydın kızlar nasılsınız ?neden artık kimse girmiyor yaemine bile girmez oldu ,özledim muhabbetlerimizi...