Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

yoğunluktan giremedim geçmiş bayramınız mübarek olsun pıhtıcanlar seneye bebeklerimizle geçirmek nasip olsun inşallah...

Günaydın kızlar bir bayramı daha geride bıraktık bidahaki bayrama hamile olanlar sag salım kucaklarında ,diğerleride inşallah koca göbişlerle girerler:)iyi bir hafta diliyorum hepimize....:KK49::nazar::nazar:

gunaydın kızlar.gecmıs bayramınız mubarek olsun.elıfcım kotu bı haber mı var canım anlamadım kızının ıyı olmasına sevındım.kızlar eskısı gıbı sık gıremıyorum.yerıme eleman yetıstırıyorum sınır krızlerı eslıgınde:KK1:gercekten hıc anlamayan ınsanlara karsı sabrım azaldı hamılelıkte.haftaya kontrolumuz var ınsallah ıyı gecer.

İyiz serpilcim siz nasilsiniz cok yoruluyorum artik kilo almasamda agirlasmaya basladi vucudum hep uyku istiyo ama yatincada uyuyamiyorm cnm gobisten agustos sonuna kadr ise gelcem biyuk ihtimal sen napiyon cnm daha ne kdr caliscaksin?

masallah bıze nazıfecım.canım bende aynıyım.gobıs benı hıc rahat ettırmıyor.uykular o kadar azaldı kı.dun hamıle yastıgı baktım bulamadım.haftasonu almayı dusunuyorum.bende 2 eylul de calısabılır raporu alıcam bıraz daha calısayım dıyorum.sonra ızınlerımı kullanırım dıye.ama ılk once bı o gune ulasayım hayırlısıyla

masallah bıze nazıfecım.canım bende aynıyım.gobıs benı hıc rahat ettırmıyor.uykular o kadar azaldı kı.dun hamıle yastıgı baktım bulamadım.haftasonu almayı dusunuyorum.bende 2 eylul de calısabılır raporu alıcam bıraz daha calısayım dıyorum.sonra ızınlerımı kullanırım dıye.ama ılk once bı o gune ulasayım hayırlısıyla

canım hamıle destek yastıgı cok rahat kesınlıkle tavsiye ederim gobısını yaslayıp uyuyosun :)hatta bugun bir internet sitesınde bıle gordumde tam hatırlayamadım cnm gittigidiyorda falan vardır bak ıstersen

Kotu haber yok canim ana baba olmayinca gurbette bayram bayeam olmuyor ki.serpil tabletten giriyorum sen kac haftalik olfun.ben yarin 33de olucam.ben calisabilir aldim gecen hafta senin doktor 34de alacakti ne zamana rast geliyor tarih.biree ciger gelistiricilere basladin mi?

Naxike sen nadilsin, seket olcumlerin nasil

Kotu haber yok canim ana baba olmayinca gurbette bayram bayeam olmuyor ki.serpil tabletten giriyorum sen kac haftalik olfun.ben yarin 33de olucam.ben calisabilir aldim gecen hafta senin doktor 34de alacakti ne zamana rast geliyor tarih.biree ciger gelistiricilere basladin mi?

elifcim seker olcumu cok fazla yapmıyorum cnm arada yapıyorum ama dıkkat edıyorum tabıkı.cok sukur suyumuz ıyı.senin nasıl gdıyor elıfcım?

canım hamıle destek yastıgı cok rahat kesınlıkle tavsiye ederim gobısını yaslayıp uyuyosun :)hatta bugun bir internet sitesınde bıle gordumde tam hatırlayamadım cnm gittigidiyorda falan vardır bak ıstersen

kullanıyorsun sanırım sen nazıfe.su yarım sımıt gıbı olanlardan mı.o kadar cok cesıt gordum kı ınternette

elıfcım herkesın saglıgı yerınde olsun da uzakta da olsalar farketmez.ben 29 haftalık oldum galıba canım.32 haftalıkken calısır raporu alıcan ınsallah

yaa kızlar ben bayramdan once duamızı okuyordum ama bıldırmeyı unuttum.olsun napalım onemlı olan nıyettı dıyelım allah kabul etsın ınsallah

Son düzenleme:
elifcim seker olcumu cok fazla yapmıyorum cnm arada yapıyorum ama dıkkat edıyorum tabıkı.cok sukur suyumuz ıyı.senin nasıl gdıyor elıfcım?

iyi canım bizimde suyumuz filan iyi.bakalaım haftaya salı bir daha gidicem kaç kilo olacak bizim prenses.tabi bu sefer doğum şeklimi de doktor söylemese bile ben sorucam

kullanıyorsun sanırım sen nazıfe.su yarım sımıt gıbı olanlardan mı.o kadar cok cesıt gordum kı ınternette

elıfcım herkesın saglıgı yerınde olsun da uzakta da olsalar farketmez.ben 29 haftalık oldum galıba canım.32 haftalıkken calısır raporu alıcan ınsallah

valla serpil benim ananın babanın sağlığı öbür tarafta nasıl bilmem :-))))

senin doğum kesin 34.haftada mı,birde ciğer geliştirici iğne filan vurunuyor musun bebek için...

kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah yeni duamız fatiha suresiymiş allah kabul etsin şimdiden ben listeyi görmedim adım silinmiş olabilir uzun zamandır girmedim çünkü, ama artık evimdeyim rahat rahat girebilirim ve duamıza kaldığımız yerden devam etmek istiyorum.

guanydın kızlar nasılsınız ?neden artık kimse girmiyor ya :KK43: emine bile girmez oldu ,özledim muhabbetlerimizi...

ıste geldım burdayım:)

valla serpil benim ananın babanın sağlığı öbür tarafta nasıl bilmem :-))))

senin doğum kesin 34.haftada mı,birde ciğer geliştirici iğne filan vurunuyor musun bebek için...

elıfcım bılmıyorsum canım kusura bakma
ıgnelerı oldum ben cok sukur onu atlattım.kesın 34 degıl.o haftada suyuna durumuna bakıcaz karar verıcez dedı.1 hafta once 2 hafta gec cok sorun degıl aslında benım ıcın.onemlı olan saglıkla dunyamıza gelmesı.sen ıgne oldun mu canım

kizlar aslinda moralim cok bozuk.bayramdan iki gun once daireden bir erkek arkadasimiz trafik kazasi gecirmis.arabada esi ve uc cocucu varmis.kazada iki cocuk hemen olmus ve arife gunu defnetmisler.kendisi esi diger cocuk da hepsinin durumu kotu.cocugu uyutuyorlar diyorlardi.hepsi hastanedeydi.dun de diger cocuk vefat etmis.onu defnetmisler.arkadas bunu duyunca agirlasmis hemen ameliyata almislar kaybetmisler.bugun de onu defnedeceklermis.bir tek esi kalmis suan ve onun dA akli gelip gidiyo dediler.gunlerdir soktayim.cok iyi biriydi.cok inancli.cocuklari 3,7 12 yaslarindaydi.cok uzuldum.nasil bir sinav bu rabbim dedim.ne zaman neolacagimiz belli degil.allaha emanetiz.

X