Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

DUA

OKUNUŞU : Bismillāhirahmānirahīm Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Errahmânir'rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în, İhdinessırâtel müstakîm. Sırâtellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn. Amin
ANLAMI : Hamd, âlemlerin Rabbi, merhametli olan, merhamet eden ve Din Günü'nün sahibi olan Allah'a mahsustur. (Allahım!) Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz. Bizi doğru yola, nimete erdirdiğin kimselerin, gazaba uğramayanların, sapmayanların yoluna eriştir.

NICK GERÇEK İSİM
elif5507 - Elif:
*01as- Aslı:
*senay079- Şenay:
*slvy1987- Selvi:
*eoe- Emine:
serap06_06- Serap:
rengarenk00 - Serpil:
*nazka86 - Nazife:
umud40- Vildan:
*muco509- Emel:
*Eylül06- Berna:
Slmeng- selma :
*AzraNur68- Gül:
*06 kelebek- Neşe:
Mayd- Aycan:
Atis- Senem:
Adalet 1990 tuğçe
Gül_neva- İrem:
Cbdefne- Canan:
Ayşe_23 Ayşe:
aslibarlikli aslı
67elif elif
TOPLAM
DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ: 01/08/2013
DUA TOPLAMA TARİHİ: 15/08/2013
SAAT 12:00 ve 15:00 arası

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

kızlar hepinize çok teşekkür ederim. dr umu az önce aradım. dr bol su iç dedi. büyük ihtimalle önemli bişey yokturdedi randevum salı günü detaylı inceleriz dedi. ben yine de her ihtimale karşı yarın burda bir dr a gidicem inşallah hayırlı haberlerle dönerim. Şu mübarek günde Allah yardımcımız olsun. hamile kalmak isteyenlere bizim gibi riskli gebelik geçirenlere herkese...

Pıhtıcanlar duamızı yaptım hayırlısıyla.Allahım hepimizin dualarını kabul etsin.amin.Hakkı geçen herkes hakkını helal etsin.Yasin,Tebareke,Amme surelerinden sonra kitaptaki diğer duaları da okudum.Ardından da Fatiha,İhlas,Ettehuyatü,Kevser,Subhaneke,Allahümme Salli Ala,Barik Ala,Felak,Nas,ve Ayetel Kürsi(yanlış telafus edebilirim kusura bakmayın) ile bitirdim. Hepimizin adını tek tek okuduktan sonra da etrafımda da bebek sahibi olmak isteyenlerinde adını ekledim.Hakkınızı helal edin.Rabbim hepimizi sağlıkla ve hayırlısıyla sağlıklı ve hayırlı evlatlarımıza kavuştursun.amin.

allah kabul etsin.agzina saglik cnm.

Çok sevindim valla. Belki bu gidişinde cinsiyet bile belli olur.
Bana hiç iğneyi bırakma ihtimalinden bahsetmemişti.
Oğluma her baktığımda içim gidiyor, allahım her isteyene ver diyorum, evlat hasreti çok zor, keyfi bambaşka. Umarım hergün artar hamişlerimiz.

Allah kabul etsin canim agzina yuregine saglik

Canim napiyon tugbadan aldim selamini cok sagol tatillerdeymissin kendine iyi bak opuyoruum oglusunu gorusmek uzere

Canim napiyon tugbadan aldim selamini cok sagol tatillerdeymissin kendine iyi bak opuyoruum oglusunu gorusmek uzere

İyiyim tatlım ya tatildeyim iyi olmaz mıyım :)
Çoktandır konuşmuyoduk Tuğba'ya iyi oldu, seni de merak ediyordum. Ne güzel 28 haftaya geldin, umarım devamı da rahat geçer minnoş zamanını bekler içerde. İyi bak kendine. Tuğba'ya dedim sen doğurmadan ayarlasın da görüşelim diye, ya bana gelin ya da dışarda biryerde buluşalım. Öptüm.

Allah razı olsun canım ağzına yüreğine sağlik Rabbim tüm duaları kabul etsin inşallah.

Son düzenleme:

bende bir çok profösöre gittim.sonra kendi kendime bukadar muayene ücreti niye ödüyorumki.hepsi hamile kalınca iğne kullancaksın.hamile kalınca gel dedi.hala arayış içerisindeyim.nazifenin doktoruna gidebilirim.nazife memnun diye bende memnun olcam diye bişey yokda bi gidim bakim.parayı yoldan topluyoz nasıl olsa:)) bir 6 ayım dolsunda.acelem yok.doktorlara göre acele et yaş gidiyo diyo ama acele etsen nolcak.faydasımı var.geç olsun temiz olsun.inşallah tabi.

Son düzenleme:

Allah razı olsun.ağzına sağlık.dualarınkabul olur inşallah.

Selam cnm sen bılırsın tabıkı dedıgın gıbı her doktor herkese ıyı gelmeyebılıyor banada o kadar cok doktor soledıler kı anlatamam her goren kendı drunu tavsiye etti ama bana benı gıbı bır acı yasyan birinin doktoru fayda verebılır dıye dusundum bir arkadasımın kuzenı tavsiye etti bana dr hıc tanımadgım bırı yanı allah bın kere razı olsun o kadından cok sukur bu haftamıza kadar geldık sorunsuz bır sekılde bundan sonrasındada saglıkla kucagımıza almak nasıp olur ınsallh.Tabıkı ben ıyı bır sonuc alırsam doktorumu herkese tavsiye ederım neden etmıyım kı bnm yarama merhem olan herkese olabılır .Para konusunda haklısın bıraz pahalı profesorler ama napalım ıyı bır sonuc ıcın bazı seylere katlanmak zorundayız.Doktorumun tek kotu yanı cok yogun yıgınla hastası var dert sadece bıze degıl kı elıfcıgım ben klınıge gttıkten sonra gordum asıl mıllette ne dertler varmıs.en onemlısı rabbım dermansız dert vermesın hepımızın yardımcısı olsun su mubarek gunlerde ...

Arkadaşlar dün diyetimin sonucunu öğrenmek için doktora gittim. Çok şükür diyet de ilaçlar da işe yaramış ve değerlerim iyiymiş :) Doktor hamile kalmama izin verdi :) Ama 1 ay daha diyete devam edip Eylül'de hamileliği denemeye başlamamı söyledi. Hemen hamile kalamazsan korkma, bir kaç ay sürebilir dedi. Hamile kalınca da diyet artı iğneyle devam edecekmişiz.. İnşallah darısı Şenaycım sana ve diğer bekleyen bütün arkadaşlarımıza da nasip olur. Bütün kalbimle dua ediyorum... Rabbim her birimizin yüzünü hayırlısıysa, hayırlısıyla güldürür inşallah...

bana da son gittigim gune kadar oyle birsey dememisti.benim iki mthfr heterozigot belki ondandir.homozigotum.yok.baska bir arkadasa sonuna kadar devam demis onun bir homozigot bir heterozigotu var.bilmiyorum bu yeni birsey mi yoksa bastan beri heterozigotlara boyle mi tedavi uyguladi? ama o gunleri gorebilirsem igneyi gonul rahatligiyla birakamam zaten.neyse hayirlisi.
allah herkese nasip etsin bu guzel duyguyu.cok sukur benim bir tane var ve ona ragmen.nasil cok istiyorum ki hic olmayan arkadaslari cok cok.iyi anliyorum.allahim herkese nasip etsin insallah.

gozun aydin cnm yasak kalkmis.senden de guzel haber en kisa zamanda gelir insallah.sinan hocaydi degilmi dr un.peki homosisteinin.kac cikmis biliyirmusun?

dun trt de anne elimi tutsana da dinledim.sunneti yeni dogan asamasindayken yaptirmak iyi oluyormus.hatta hastaneden cikmadan bile yapilabilirmis.tabi uzman ellere.en iyisi kirki cikinca yaptirmakmis.kanamasi daha az oluyormus ve daha cabuk.iyilediyormus.2-6yas arasi sunnet yaptirmamak kazimmis.cok erken belki bunlari konusmak icin ama goreceksiniz bebisler dogunca zaman oyle cabuk geciyor ve oyle cabuk.buyuyorlarki...

gozun aydin cnm yasak kalkmis.senden de guzel haber en kisa zamanda gelir insallah.sinan hocaydi degilmi dr un.peki homosisteinin.kac cikmis biliyirmusun?

Çok sağ ol Eminecim.. Evet doktorum Sinan Hoca. Ama maalesef ben yine sonuçlarımı bilemiyorum. Çünkü doktor direk bilgisayardan bakıp söyledi. Ben de o anda heyecandan yine soramadım :)

merhaba kızlar az önce dr dan geldim çok şükür bir sıkıntımız yok bebişimin pıtpıtlarını duydum ama duyana kadar da 2 yıl yaşlandım heralde. bu arada bugün hala oldum abimin eşi doğum yaptı normal olacaktı ama epidural sezeryan oldu. Allah hepimize nasip etsin o mutluluğu

ağzına sağlık canım. allah kabul etsin.

canım çok sevindim. hadi gözün aydın. sıra hamile kalabilmekte. hakkında hayırlısı olsun. bence başla biran evvel.ne zaman hamiile kalacağın belli olmaz. çok şükür. demekki işe yarıyormuş diyet. iğneyi kaçlık kullanacakmışsın söyledi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…