Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

kızlar nasılsınız uzun zamandan beri giremiyordum hepinizi çok özledim geçmişi okuyamadım şuan evimde değilim internetim yok çok sık giremiyorum fırsatını bulmuşken yazayım dedim ben iyiyim umarım hepiniz iyisinzdir dualarımdasınız.

tamam canım sen tatilden gelde buluşalım bir gün....

bebeğimiz dün gösterdi çok şükür kızımız geliyo inşallah. ayrıntılı ultrason sonuçlarımız da iyi çok şükür. doktoruma suyum biraz fazla gibi geldi 50 gr şeker yüklemesi yapıldı sonuçlarım bugün çıkıcak duruma göre 100 gr yapılacak o ne berbat bişey öyle bi daha gerekmez inşallah. Rabbim bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin isteyenlere tez vakitte nasip etsin inşallah...

Çok teşekkür ederim Şenaycım.. Darısı en kısa sürede hayırlısıyla sana da nasip olur inşallah canım..

Ben de diyetin işe yaradığına nasıl sevindim anlatamam. Çünkü yapıyordum ama acaba faydası olacak mı diye de tereddüt ediyordum bir yandan. Bir de o kadar emek veriyorsun tabi.. Rabbim hiç bir zaman emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...

İğneyi de 0,2'lik kullanacağımı söyledi canım.

gozun aydin selmacim.usg iyi gecmus insallah tahlillerin de iyi cikar.kizimiz hayirli olsun.

haklısın cnm.ne dertli insanlar vr.çok şükür ediyorum Allahıma.sağlıklıyız enazından.doktorun iyi ki hastası çok.eşime dedim doktorumu değiştircem diye.oda napsın sen bilirsin dedi.senden cebini istemiştim.özelden yaz diye.vermek istemiyosan burdan da sorabilirim sormak istediklerimi.birkaç ay sonra gitcem doktora sen o arada doğurursun daha giremeyebilirsin diye düşünerek söyledim.hayırlısıyla doğurursun inşallah.siz böyle iyi oldukça seviniyor umudum artıyor.bu arada internetten cemil beyin muayenesini araştırım dedim.nişantaşındadamı çalışıyo kendisi.bir oranın telini buldum birde başka bir numara oranında adresi yok bakırköydür harhalde.bilgi verirsen sevinirim cnm.

Son düzenleme:

gözün aydın cnm.en yakın zamanda güzel haberlerini bekliyoruz.

vay kızın olcak demekki gözün aydın.hayırlısıylada kucağına alırsın inşallah.

hepimizin kadir gecesi mubarek olsun.cok hayirli bu gunde herkes kendince ibadetini yapcak.dua listemizi unutmayalim birbirimizin ismine de dua edelum bu mubarek gunde arkadaslar.ortak olan tek duamizin kabul olmasi dilegiyle...dua listemiz 173. sayfada.

Son düzenleme:

Arkadaşım affına sığınarak soruyorum...0.2 lik kullanıcam demişsin..Sendeki sorun neydi?Süreklimi 0.2lik kullanacaksın.Genelde 0.4lük kullanıyor ya çoğunluk ondan soruyorum..Benimde mthfr c677t heterezigot..

Kadir gecemiz mübarek olsun Allah tekrarını nasip etsin seneye hepimizin kucağında sağlıklı hayırlı ömürlü evlatlar olur inşallah

Arkadaşım affına sığınarak soruyorum...0.2 lik kullanıcam demişsin..Sendeki sorun neydi?Süreklimi 0.2lik kullanacaksın.Genelde 0.4lük kullanıyor ya çoğunluk ondan soruyorum..Benimde mthfr c677t heterezigot..

gulnevanin.mutasyonunu bilmuliyorum ama ben cevqp vermek istedim.bizim hastaligin tedavisinin sabit bir sekli yok.ignenin gerekliligi de kanitlanmis degil.ama igneyle doguran.kisiler oldugu icin genel olarak kani sulandirma tedavisi kullaniliyor.bunda da her dr un tedavi sekli farkli oluyor.o arkadasn dr u da genelde 0.2 lik igne kullandiran cok unlu bir prof.genelde dedigin gibi 0,4 luk veriyor dr lar ama kim bilir belki de 0,2 lik igne en dogrusudur...

Son düzenleme:
dun kontrolum vardi arkadaslar.hersey yolunda cok sukur.ikili tarama ve aptt icin kan verdim.kesenin.sekliyle ilgili de problem olmazmis.igne konusunda anlastik.bu arada dr umla.homisisteinim cok duser ve aptt degerim.cok yukselirse o zaman dusunwbilirix birakmayi dedi.ama simdilik igneye devam...

kadir gecemiz mübarek olsun.hayırlısıyla gene göstersin.dualarımızda birbirimizi unutmayalım.yüce rabbim kabul etsin inşallah.

Bin aydan daha hayırlı olduğu mujdelenen mübarek kadir gecemiz hepimize mübarek olsun. Hamile kalmak isteyen arkadaşlarımıza saglikli hamile kalabilmeyi hamile olanLarimizida sağlıklı bir şekilde doğum yapabilmeyi nasip eylesin mevlam insallaah. AMIN

herkese gunaydin.iyi bir hafta olsun.ramazanin son haftasinda guzel haberler aliriz insallah.bu hafta bayram da var.guzel gecsin herkes icin...

canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim zehraylan çocuklarımıza kardeş geldi darısı sanada inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…