- 13 Ocak 2013
- 480
- 3
-
- Konu Sahibi melodysilk
- #1.741
İyiyim tatlım ya tatildeyim iyi olmaz mıyım :)
Çoktandır konuşmuyoduk Tuğba'ya iyi oldu, seni de merak ediyordum. Ne güzel 28 haftaya geldin, umarım devamı da rahat geçer minnoş zamanını bekler içerde. İyi bak kendine. Tuğba'ya dedim sen doğurmadan ayarlasın da görüşelim diye, ya bana gelin ya da dışarda biryerde buluşalım. Öptüm.
ağzına sağlık canım. allah kabul etsin.
canım çok sevindim. hadi gözün aydın. sıra hamile kalabilmekte. hakkında hayırlısı olsun. bence başla biran evvel.ne zaman hamiile kalacağın belli olmaz. çok şükür. demekki işe yarıyormuş diyet. iğneyi kaçlık kullanacakmışsın söyledi mi
bebeğimiz dün gösterdi çok şükür kızımız geliyo inşallah. ayrıntılı ultrason sonuçlarımız da iyi çok şükür. doktoruma suyum biraz fazla gibi geldi 50 gr şeker yüklemesi yapıldı sonuçlarım bugün çıkıcak duruma göre 100 gr yapılacak o ne berbat bişey öyle bi daha gerekmez inşallah. Rabbim bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin isteyenlere tez vakitte nasip etsin inşallah...
Selam cnm sen bılırsın tabıkı dedıgın gıbı her doktor herkese ıyı gelmeyebılıyor banada o kadar cok doktor soledıler kı anlatamam her goren kendı drunu tavsiye etti ama bana benı gıbı bır acı yasyan birinin doktoru fayda verebılır dıye dusundum bir arkadasımın kuzenı tavsiye etti bana dr hıc tanımadgım bırı yanı allah bın kere razı olsun o kadından cok sukur bu haftamıza kadar geldık sorunsuz bır sekılde bundan sonrasındada saglıkla kucagımıza almak nasıp olur ınsallh.Tabıkı ben ıyı bır sonuc alırsam doktorumu herkese tavsiye ederım neden etmıyım kı bnm yarama merhem olan herkese olabılır .Para konusunda haklısın bıraz pahalı profesorler ama napalım ıyı bır sonuc ıcın bazı seylere katlanmak zorundayız.Doktorumun tek kotu yanı cok yogun yıgınla hastası var dert sadece bıze degıl kı elıfcıgım ben klınıge gttıkten sonra gordum asıl mıllette ne dertler varmıs.en onemlısı rabbım dermansız dert vermesın hepımızın yardımcısı olsun su mubarek gunlerde ...
Arkadaşlar dün diyetimin sonucunu öğrenmek için doktora gittim. Çok şükür diyet de ilaçlar da işe yaramış ve değerlerim iyiymiş :) Doktor hamile kalmama izin verdi :) Ama 1 ay daha diyete devam edip Eylül'de hamileliği denemeye başlamamı söyledi. Hemen hamile kalamazsan korkma, bir kaç ay sürebilir dedi. Hamile kalınca da diyet artı iğneyle devam edecekmişiz.. İnşallah darısı Şenaycım sana ve diğer bekleyen bütün arkadaşlarımıza da nasip olur. Bütün kalbimle dua ediyorum... Rabbim her birimizin yüzünü hayırlısıysa, hayırlısıyla güldürür inşallah...
bebeğimiz dün gösterdi çok şükür kızımız geliyo inşallah. ayrıntılı ultrason sonuçlarımız da iyi çok şükür. doktoruma suyum biraz fazla gibi geldi 50 gr şeker yüklemesi yapıldı sonuçlarım bugün çıkıcak duruma göre 100 gr yapılacak o ne berbat bişey öyle bi daha gerekmez inşallah. Rabbim bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin isteyenlere tez vakitte nasip etsin inşallah...
Çok teşekkür ederim Şenaycım.. Darısı en kısa sürede hayırlısıyla sana da nasip olur inşallah canım..
Ben de diyetin işe yaradığına nasıl sevindim anlatamam. Çünkü yapıyordum ama acaba faydası olacak mı diye de tereddüt ediyordum bir yandan. Bir de o kadar emek veriyorsun tabi.. Rabbim hiç bir zaman emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...
İğneyi de 0,2'lik kullanacağımı söyledi canım.
Arkadaşım affına sığınarak soruyorum...0.2 lik kullanıcam demişsin..Sendeki sorun neydi?Süreklimi 0.2lik kullanacaksın.Genelde 0.4lük kullanıyor ya çoğunluk ondan soruyorum..Benimde mthfr c677t heterezigot..
herkese gunaydin.iyi bir hafta olsun.ramazanin son haftasinda guzel haberler aliriz insallah.bu hafta bayram da var.guzel gecsin herkes icin...
dun kontrolum vardi arkadaslar.hersey yolunda cok sukur.ikili tarama ve aptt icin kan verdim.kesenin.sekliyle ilgili de problem olmazmis.igne konusunda anlastik.bu arada dr umla.homisisteinim cok duser ve aptt degerim.cok yukselirse o zaman dusunwbilirix birakmayi dedi.ama simdilik igneye devam...