Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

pihticanlar erkekmis bebegimiz bugun 12*6 olduk ve ogrendik cok sukur.ense,burun kemigi olcumu iyi cikti cok sukur Rabbime.kan da verdim 2li test icin carsamba alicaz sonucu kismetse.Allah dusmanim varsa ona bile yasatsin diye dua ettim ultrasonda.Hepimizi saglikla saglikli evlatlarimiza kavustursun Rabbim.Hildan cok sevindim saglikli olmaniza darisi basimiza.Buarada bence duaya ara vermeyelim herkes bireysel duasini yapiyor ama burda toplu dua ediyoruz ben cok inaniyorum dualarimiza.

Gözünaydin canim...

gozun aydin cnm.masallah hersey yolundaymis.

arkadaşlar Allah kabul ederse dualamayı yaptım önce hacet namazı kıldım sonra da Meryem suresi,yasin,tebareke,amme,esmaül hüsna,ismi azam duası,kenzül arş duasını okudum tek tek isimlerinizi söyleyerek hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşmamız için dua ettim inşallah Rabbim şu mübarek ramazan ayı yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder

öyle canım pazar gidiyorum...İNSALLAH kucagımda bebegimle dönmek nasip olur...cok tsk ederim canım benim yolculuk gözümü korkutuyor hemen gecse bari...tamam canım ordan ögrendiklerimide yazarım buraya...sizleri bilgilendiririm..İNSALLAH orda bu hastalıgımı ciddiye alırlarda igne yazan doktor bulurum İNSALLAH...almanya trden 1 saat geride cok fazla fark yok canım...

seni çok iyi anlıyorum.hamile olsaydım.kesinlikle senin gibi düşünürdüm.güzel haberlerini bekliyoruz.

cnm çok haklısında bazen o hafta okuyamayabiliyoruz.ben ev hanımıyım ama kaynanayla oturunca gelen giden çok oluyor.yada internete giremediğim oluyor.arada görümcem laptopu alıp gidiyor.bu benim sebeplerim diğer arkadaşlarında başka sebepleri vardır.kimi çalışıyo kimi hamile rahatsız falan.inanıyorumki bütün arkadaşlar okumaya çalışıyor.ama ay geçmiş hiç okumamış o silinebilir.arada okuyamazsak silmeyiiiin( birbirimize yaptığmız dualara çok ihtiyacımız var çünkü.

gözün aydın cnm.duaların içinde Alllah razı olsun.bebişini güle güle iyi günlerde büyüt.hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah.

geçmiş olsun cnm.Allah bidaha yaşatmasın.

Allah razı olsun cnm.ağzına sağlık.

canımmm geçmiş olsun aynı zamanda gözün aydın. bebişine de maaşallah.darısı bize artık sıra bna geliyor galiba..

Gözün aydın canım Rabbim sonuna kadar sağlıkla nasip etsin inşallah.

Ağzına,yüreğine sağlık canım. Rabbim kabul etsin inşallah.Hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Sağlıklaxgidip, sağlıkla bebişinle dönersin inşallah canım. Habersiz bırakma bizi. Allaha emanet ol.

Kızlar, mide ağrısıyla birlikte çektiğim o ağrı kum dökmemmiş. Testlerde kum çıktı. Hiç daha önce olmayan bişi hamileyken geldi. Ve tabii hamilelik nedeniylede verilebilecek ilaç yok. Bol su içeceksin ve geçmesini bekliycez dedi doktor. Şu aşamada yapılabilecek başka hiç bişi yok. Banada dua edinde geçireyim şu ağrıları. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

Ahhh canim benimde gecen hafta basima geldi agrilar sizilar gunde 3-4 lt su ictim ayaklarini sicak tut mutlaka cok sukur bir haftada gecti dun tekkrar idrar verdim gecmis dedi doktor ama sen bol bol su ic dedi.lökosit degerinde yüksek ciktimi....

Lökosit düşük canım enfeksiyon yok. Ben sırtıma vuran mide ağrısı şikayetim vardı ama sırtım çıkacak gibiydi ağrıdan, kasıklarım, böbreklerim her yerim ağrıdı. Gece gündüz uyuamadım. Halada çokb düzelmedi inşallah biran önce geçer. Sen nasıl oldun? Geçtimi enfeksiyon.

Gecti hic kalmadi zaten benim bir sikayetim yoktu seker yuklemesine gittigimizde idrar testide verdim ozaman cikti ama sonra sonra belimin ustu yani bobreklerim agrimaya basladi ozaman dedi doktor kum dokuyosun diye bol bol su ictim simdi cok sukur iyiyim

cok gecmis olsun serapcim.demek kumdanmis o agrilar.yasamadim ama cok fazla yasayan gordum co kotu olur.gecmis olsun cnm.evet zaten tek ilaci bol su icip idrarla atacaksin.bir de yogurdun suyu olurya sulanir.o suyu icmek iyi oluyo dusurmeye diye duymustum.ne kadar ise yarar bilmiyorum ama zarari olmaz.gecmis olsn cnm.

çok geçmiş olsun serapçım. aynı durumu kayınvalidem eşime hamileyken yaşamış ona da ilaç vermemişler. Rabbim yardımcın olsun. Allah şifa versin

geçmiş olsun.en yakın zamanda iyleşirsin inşallah cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…