Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

duayi sen topluyorsun galiba artik serapcim toplam 400 okudum Rabbim kabul etsin dualarimizi.amin.

arkadaslar gittim geldim doktordan..cok sükür bebegim iyi simdilik hersey yolunda...ikili testimde cok sükür temiz cıktı...doktorun dedigine göre nasip olursa İNSALLAH oglum olcakmıs..doktor dedi tabi daha erken degisebilirde ama ben pipisini görüyorum bu erkek dedi...darısı İNSALLAH sizlere...

Arkadaşlar dua konusunda bir önerim olacak dua okumayı hepimiz istiyoruz zaten bu topik bunun için açıldı ama dua toplayan arkadaşların çok ciddi emeği geçiyor hakkı geçiyor hergün kim ne kadar okumuş toplamak çok zor gerçekten ben diyorumki okuduklarınızı kendimiz toplayalım ve bir gün mesela Perşembe buluşma günümüz olsun ve sadece o gün kim ne kadar okuduysa toplamını yazsın böylece dua toplayan arkadaş bir gün uğraşır ne dersiniz

iyi haberlerine sevindim cnm.bu sene erkek senesi galiba.hilal ve eliften baska kuz cikmadi.gerisi hep erkek.saglikli sihhatli olsun da.zerre kadar onemli degil.

Bencede oyle yapalim sana katiliyorum.

doktordan herkes guzel haberlerle gelmıs masallah dıyelım.yarın 100 luk seker yuklememız var.ınsallah ıyı gecer.hılalden haber hala alınamadı dımı.merak ettım bebısımızı de hılalı de.bıze de dua edın yarın seker yuklemesını sorunsuz atlatayım

merhaba arkadaşlar memlekete geldim çok şükür annemlerdeyim.hepiniz iyisinizdir inşallah ben çok tedirginim sürekli dra gidip ultrasona girmek istiyorum elimde değil korkularımdan kurtulamıyorum sizlerde benim gibimisiniz?ultrasonun bebeklere zararlı polduğunu söylüyorlar şimdi bide buna kafayı taktım...pazartesi dra gideceğim inşallah güzel haberlerle gelirim...

aksamdan beri akintim oluyo kizlar.pembe,kirmizimsi ve kahverengi her renk oldu.karnimda da agri var.dr a msj attim cevap bekliyorum.dualariniza ihtitacim var.

canım bebekte sende iyiymişsiniz çok şükür geçmiş olsun...rabbim bebişlerimizi bizlere bağışlasın...burada bi hemşireyle tanıştım onunda 4 kaybı varmış 5.ve6.da ilk dört ay sürekli yatmış Allaha çok şükür iki bebişide artık büyümüşler...kanama neredeyse hepimizde oluyor ...benim dr kanama olunca 1 hafta coraspini kesti sonradan tekrar başlattı...

toplam 444 oldu benim.herkesin agzina,yuregine ve dogmus,dogacak bebegine saglik olsun.Rabbim kabul etsin tum dualarimizi.amin.Emegi gecen herkes hakkini helal etsin.Ben de katiliyorum persembe herkes toplamini yazsin duasinin daha kolay olur arkadaslara.hepiniz saglikla kalin pihticanlar yarin doktora gidiyorum kontrole dua edin pihticaniniza.Azranur buarada guzel haberlerine sevindim darisi basimiza.amin.

kızlar cekırdek kadroyu olusturmaya calıstık sayfamızda.ama dualarla ılgılı gozume carpan bısey var.bazımız evde oldugu ıcın ya da daha musaıt ısı oldugu ıcın yuksek adette okuyor.allah razı olsun.bazılarımız da hıc okumuyor.ben kendı adıma kımse yanlıs anlamazsa bır duaya hıc katılmayanı o dua ıcın sılelım derım.okursa yıne eklenır.acıkcası bu durum cok ıcıme sınmıyor.aynı konuyu daha once de emıne gundeme getırmıstı.yıne dıkkatımı cektı.

kızlar ben müsait değilim bu hafta oyüzden duaya katılamıyorum

Kızlar merhaba.... Dua işini size açıklamak isterim emine dua işini hamile olduğu için yapamayacağını söyle ve bende emine ile konuşup dua toplama işini ben devraldım inş...
Bundan sonra nasipse artık ben yapıcam dua işini. Ama kızlar dua toplama işini artık belli saatlerde topluycaz çünki ömür türlü biraz zor oluyor... O yüzden dualarınızı toplu şekilde perşembe günleri saat 12:00 ilr 15:00 arasında yazmanızı rica ediyorum. Ve bu hafta bi ara verip vermeyi düşünüyoruz 29/07/2013 de tekrardan başlıycaz inş...
Ama isterseniz o güne kadar bi dua çekebiliz....
Bu arada beni tanımıyan varsa ben Tuğçe.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…