Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

canlarım sonunda doğurdum şu an iki büklüm oturmuş size yaazıyorum ptesi günü saat 17:17 de canım kızım dünyaya geldi maşallah sağlığı yerinde ben pek kendime gelemedim ama olsun o da geçer size geç haber verdim ne olur kusura bakmayın siz de doğurun anlarsınız çok şükür meleğim şu an uyuyo doğum anında hepinize bol bol dua ettim allahım kabul eder inş. fırsat buldukça gelip ayrıntılı yazarım öpüyoruz teyzeleri

canlarım sonunda doğurdum şu an iki büklüm oturmuş size yaazıyorum ptesi günü saat 17:17 de canım kızım dünyaya geldi maşallah sağlığı yerinde ben pek kendime gelemedim ama olsun o da geçer size geç haber verdim ne olur kusura bakmayın siz de doğurun anlarsınız çok şükür meleğim şu an uyuyo doğum anında hepinize bol bol dua ettim allahım kabul eder inş. fırsat buldukça gelip ayrıntılı yazarım öpüyoruz teyzeleri

Ayy canim nasil mutlu oldum nasil gozlerim doldu anlatamam darisi basimiza insallh acaba bunca acidan sonra bizde bu mutlulugu yasayabilecek miyiz ? Allah razi olsun dualrin icin rabbim hepimizin yardimcisi olsun insllh . Uykusuz gecelerinle sana huzur mutluluk saglik diliyorum canim:KK66: kizini gule gule buyut insallh hayirli evlat olsun...

merhaba arkadaşlar memlekete geldim çok şükür annemlerdeyim.hepiniz iyisinizdir inşallah ben çok tedirginim sürekli dra gidip ultrasona girmek istiyorum elimde değil korkularımdan kurtulamıyorum sizlerde benim gibimisiniz?ultrasonun bebeklere zararlı polduğunu söylüyorlar şimdi bide buna kafayı taktım...pazartesi dra gideceğim inşallah güzel haberlerle gelirim...
ayşecim usg ses dalgalarıyla alıştığı için zararlı değil. ama tabi ine de abartmamak lazım. usg ye girip rahatlıyorsan ki hepimi öyleyiz. huzursuz olmaktan ve bebeği rahatsız etmektense girip rahatlamak iyi oluyo bence...iyi tatiller.
Kızlar merhaba.... Dua işini size açıklamak isterim emine dua işini hamile olduğu için yapamayacağını söyle ve bende emine ile konuşup dua toplama işini ben devraldım inş...
Bundan sonra nasipse artık ben yapıcam dua işini. Ama kızlar dua toplama işini artık belli saatlerde topluycaz çünki ömür türlü biraz zor oluyor... O yüzden dualarınızı toplu şekilde perşembe günleri saat 12:00 ilr 15:00 arasında yazmanızı rica ediyorum. Ve bu hafta bi ara verip vermeyi düşünüyoruz 29/07/2013 de tekrardan başlıycaz inş...
Ama isterseniz o güne kadar bi dua çekebiliz....
Bu arada beni tanımıyan varsa ben Tuğçe.....
canım sana mail attım. 29 unda işte olacaksan ilk dua toplama günü o gün olsun. o güne kadar boş geçmesin bu mübarek günlerde. sen duayı belirle söyle o zaman 29 unda 12:00-15:00 arası toplansın bence. şimdiden emeğine sağlık canım.

nihayet canım haberini aldık. çok güzel, çok şükür. topiğimizin 2. bebeği de oldu. Allahım sağlıklı sıhhatli eylesin, hayırlı bir evlat olsun inşallah.
allah razı olsun cnm bizlere de dua etmişşsin.güle güle büyüt kızını.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

DUA
" HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü"
Manası: O yaratandır ve yok­tan var edendir.
NICK
GERÇEK İSİM

elif5507 -
Elif:

*01as-
Aslı:

*senay079-
Şenay:

*slvy1987-
Selvi:
250
*eoe-
Emine:
700
serap06_06-
Serap:
200
rengarenk00 -
Serpil:
250
*nazka86 -
Nazife:
205
*umud40-
Vildan:
500
*muco509-
Emel:

*Eylül06-
Berna:
350
Slmeng-
selma :
600
*AzraNur68-
Gül:

06 kelebek-
Neşe:
200
*Şenayın arkadaşı-
Gülin:

Mayd-
Aycan:

Atis-
Senem:
444
Adalet 1990
tuğçe
400
Gül_neva-
İrem:
300
Cbdefne-
Canan:

Ayşe_23
Ayşe:

aslibarlikli
aslı
1350
67elif
elif
1345
TOPLAM
7094
DUAYA BAŞLAMA
TARİHİ:
11.07.2013
DUALAMA
TARİHİ:
18.07.2013 Sa:17.00’ dan sonra
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

DUA
Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî
Manası: Muhak­kak ki Allah dosttur ve yaratandır.

NICK
GERÇEK İSİM

elif5507 -
Elif:

*01as-
Aslı:

*senay079-
Şenay:

*slvy1987-
Selvi:

*eoe-
Emine:

serap06_06-
Serap:

rengarenk00 -
Serpil:

*nazka86 -
Nazife:

umud40-
Vildan:

*muco509-
Emel:

*Eylül06-
Berna:

Slmeng-
selma :

*AzraNur68-
Gül:

*06 kelebek-
Neşe:

Mayd-
Aycan:

Atis-
Senem:

Adalet 1990
tuğçe

Gül_neva-
İrem:

Cbdefne-
Canan:

Ayşe_23
Ayşe:

aslibarlikli
aslı

67elif
elif

TOPLAM

DUAYA BAŞLAMA
TARİHİ:
18.07.2013

DUA TOPLAMA
TARİHİ:
01.08.2013 Sa=12.00-15.00 arası

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

Son düzenleme:

çok sevindim canım allah analı babalı büyütsün

toplam 444 oldu benim.herkesin agzina,yuregine ve dogmus,dogacak bebegine saglik olsun.Rabbim kabul etsin tum dualarimizi.amin.Emegi gecen herkes hakkini helal etsin.Ben de katiliyorum persembe herkes toplamini yazsin duasinin daha kolay olur arkadaslara.hepiniz saglikla kalin pihticanlar yarin doktora gidiyorum kontrole dua edin pihticaniniza.Azranur buarada guzel haberlerine sevindim darisi basimiza.amin.

cok cok tsk ederim canım aminnn darısı İNSALLAH tüm istiyenlere..

arkadaslar ben pazar günü almanyaya gidiyorum annemin evinde internet yok...haftayada anladıgım kadarıyla dua yokmus ara verilcekmis tekrar 29 temmuzdamı söylicez duadan kactane okudumuzu ??? ablamdan arada bir girmeye calıscam bakcam dua neymis yazcam nasip olursa insallah sonra okudukca fırsat buldukcada buraya yazarım kac tane dua okudum...ama dedigim gibi simdiki gibi cokta giremicem..isterseniz beni silin eger fazla aranıza katılamazsam....bu haftada katılamadım aranıza akıntım vardı sarı sarı bende huylanıyorum aceba böyle kabul olcakmı duam diye :KK43: ama düzeliyor enfeksiyon vardı bendede dün doktor bakdı idrar temiz cıktı gecmis enfeksiyon akıntımda geciyor gibi...ama dedigim gibi duadan beni silerseniz darılmam...baska arkadaslarda rahatsız huzursuz olmasın hani duaya katılmayanlar icinde dua ediliyor diye...inanın darılmam silerseniz..

DUAMIZ

DUA
Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî
Manası: Muhak­kak ki Allah dosttur ve yaratandır.

NICK
GERÇEK İSİM

elif5507 -
Elif:

*01as-
Aslı:

*senay079-
Şenay:

*slvy1987-
Selvi:

*eoe-
Emine:

serap06_06-
Serap:

rengarenk00 -
Serpil:

*nazka86 -
Nazife:

umud40-
Vildan:

*muco509-
Emel:

*Eylül06-
Berna:

Slmeng-
selma :

*AzraNur68-
Gül:

*06 kelebek-
Neşe:

Mayd-
Aycan:

Atis-
Senem:

Adalet 1990
tuğçe

Gül_neva-
İrem:

Cbdefne-
Canan:

Ayşe_23
Ayşe:

aslibarlikli
aslı

67elif
elif

TOPLAM

DUAYA BAŞLAMA
TARİHİ:
18.07.2013

DUA TOPLAMA
TARİHİ:
01.08.2013 Sa=12.00-15.00 arası

arkadaslar bu duaya ama kesin katılacam ve o tarihte kactane okudugumu burda iki elim kandada olsa yazacagım tam o tarihte yazamazsam bile birgün önce yazarım ama haber vercem kesin size....bunu kendime not aldım...hepimiz icin dua edecem İNSALLAH.....

arkadaslar ben pazar günü almanyaya gidiyorum annemin evinde internet yok...haftayada anladıgım kadarıyla dua yokmus ara verilcekmis tekrar 29 temmuzdamı söylicez duadan kactane okudumuzu ??? ablamdan arada bir girmeye calıscam bakcam dua neymis yazcam nasip olursa insallah sonra okudukca fırsat buldukcada buraya yazarım kac tane dua okudum...ama dedigim gibi simdiki gibi cokta giremicem..isterseniz beni silin eger fazla aranıza katılamazsam....bu haftada katılamadım aranıza akıntım vardı sarı sarı bende huylanıyorum aceba böyle kabul olcakmı duam diye :KK43: ama düzeliyor enfeksiyon vardı bendede dün doktor bakdı idrar temiz cıktı gecmis enfeksiyon akıntımda geciyor gibi...ama dedigim gibi duadan beni silerseniz darılmam...baska arkadaslarda rahatsız huzursuz olmasın hani duaya katılmayanlar icinde dua ediliyor diye...inanın darılmam silerseniz..

demek buyuk gun geldi.ayriliyorsun esinden.allah yardimcin olsun.hayirli yolculuklar simdiden sana.ihmal etme bizi.belji orda tip daha ileridir pihtilasmayla ilgili.edindigin bilgileri bizimle paylas gulcum.
dua meselesine gelince artik ben yapmiycam dua toplama isini.dua listedi yukarida.1 agustosta saat 12 ile 15 arasi dualar soylenecek.saat farki ne kadar.isim silme meselesine gelince senin dua konusunda ne kadar gayretli oldugunu cok iyi biliyorum.canla baska okuyirdun.suan biyle olnasi nirmal.tugceye kalmis bir durum artik bu.ben yirum yapmiycam bu konuda.bizi habersiz birakma.

kızlar hepinize merhabalar uzun zamandır giremiyordum geçen hafta kanama yaşadım ve hastanede yatmak zorunda kaldım bir düşük tehlikesi atlattık yani anlayacağınız annemler başka şehirde oldukları için eltimde kalıyorum kendi evimde değilim saolsun o bakıyor bana bir süre yatmam gerekiyor, internetede daha yeni kendime geldim bi bakayım dedim dualarınızı eksik etmeyin kızlar hepinizi öpüyorum.

kızlar hepinize merhabalar uzun zamandır giremiyordum geçen hafta kanama yaşadım ve hastanede yatmak zorunda kaldım bir düşük tehlikesi atlattık yani anlayacağınız annemler başka şehirde oldukları için eltimde kalıyorum kendi evimde değilim saolsun o bakıyor bana bir süre yatmam gerekiyor, internetede daha yeni kendime geldim bi bakayım dedim dualarınızı eksik etmeyin kızlar hepinizi öpüyorum.

Canım bende seni merak etmiştim ama okullar tatil memlekete gitmişsindir diye düşündüm. Çok geçmiş olsun canım. Allahım esirgesin miniklerimizi. Bende 3 ayı doldursakta rahatlasak diyorum ama hiç farketmiyor demekki, olacaksa oluyor. Rabbim yardımcımız olsun. Şimdi iyisin dimi dikkat et canım. Girebilirsende arada durumunu yaz. Allaha emanet olun canım bebişinle.

cok gecmic olsun cnm.evet bayadir yoktun merak etmistim seni.kac hafta olursak olalim bizim riskimiz hic bitmiyor.bununla gecmic olsun.iceride kanama alani varmi.cok mu oldu kanaman.kirmizimiydi.icerideki kanama alani dinlenmekle zamanla geciyor.vucut emiyor.dikkat et hep yat gececektir.merak etme cnm.dua edecem.senin icin.

bilgisayar başına oturmak zor oluyor artık benim için. hep telden giriyorum yatarak ama dua için mecburen pc ye geçmek zorunda kalıyorum. serap da hamile zaten.o da pek müsait olamıyormuş. aranızda duayı toplama işine talip biri varsa bu işi devretmek istiyorum. olmazsa da bu dua yarım kalmasın. yarından sonra bitirebiliriz duayı.yarınki dualama srasıyla selma, selma müsait olmazsa neşe, o da müsait olmazsa ayçan tarafından yapılabilir.

canım haklısın sende dün evde değildim genelde anneme gidiyorum orda internet yok bu yazıları görmekte geç kalıyorum hamilelik düzenimi çok değiştirdi evde de olsam annemde de olsam hep yatma isteği var hatta doktorum bu yüzden hemograma bi bakalım dedi.

canım çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın bebeklerimizi sağ salim dünyaya getirmeyi nasip etsin. galiba biz dünyaya getirene kadar bizim korkular bitmeyecek hakkımızda hayırlısı olsun.

Hilalcim gözün aydın. Ne sıkıntılar yaşadın, endişelendin. Kanaman oldu haftalarca, ilacı,iğneyi bıraktın bişey olmasın diye dualar ettik. Ve çok şükür sağsalim doğdu bebişin. İşte alacak nefesi varsa oluyor demekki. Gözün aydın. Allah size bağışlasın yavrunu, hayırlı ömürler nasip etsin inşallah. Dualarından eksik etme bizi.

çok geçmiş olsun canım. inşallah bir daha yaşamazsın böyle sıkıntılar. Eltine de helal olsun.

hillacim çok şükür kavuştun yavruna. inşallah kısa zamanda toparlanırsın Rabbim yardımcın olsun. Bu arada merak ettim hangi hastanede doğum yaptın. dr un kimdi

hildancım inan okadar duygulandımkı sankı en yakınımdasın gıbı nasıl içimde hissettim, gözün aydın sonunda kavustun, bu topiğe ilk geldiğimde hatırlıyorumda aynı zmanalardı , sonunda ıstedıgıne hayalıne yavruna kavustun geırısı boş, ıkınızede saglıklı uzun ömurler dılıoyrumm , allahım iinşalla bu duyguyu bızede nasıp eder canımm:) tekrar gecmıs olsunn mınıgı op yerıme:)

X