Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

kızlar hepinize teşekkür ederim çok şükür iyim şuan kanamam durdu 3 gün arayla 3 defa proloton depot iğne vuruldum durdu kanama şimdide yok çok şükür rabbim hepimizin bebeğini korusun inşallah bir daha böyle sıkıntılar yaşatmaz inşallah..

emine cnm kırmızı kandı leke gibi değildi bariz kanamaydı benim aşırı mide bulantım olmuştu afeedersin ama biraz fazlaca kusmaktada zorlanıyrdum bu durumda kılcal damar çatlamasına neden olmuş kanama kılcal damar kanaması şeklinde dedi doktor rahimde açıklık olmadı çok şükür saolsun doktorum alınabilecek bütün önlemleri aldı rabbim hiç birimize yaşatmasın inşallah.

kızlar sizlerin durumunuzu okuyamadan hemen yazıp çıkıyorum umarım hepiniz iyisinizdir dualarımdasınız hepinizi öpüyorum.

kızlar hepinize teşekkür ederim çok şükür iyim şuan kanamam durdu 3 gün arayla 3 defa proloton depot iğne vuruldum durdu kanama şimdide yok çok şükür rabbim hepimizin bebeğini korusun inşallah bir daha böyle sıkıntılar yaşatmaz inşallah..

emine cnm kırmızı kandı leke gibi değildi bariz kanamaydı benim aşırı mide bulantım olmuştu afeedersin ama biraz fazlaca kusmaktada zorlanıyrdum bu durumda kılcal damar çatlamasına neden olmuş kanama kılcal damar kanaması şeklinde dedi doktor rahimde açıklık olmadı çok şükür saolsun doktorum alınabilecek bütün önlemleri aldı rabbim hiç birimize yaşatmasın inşallah.

kızlar sizlerin durumunuzu okuyamadan hemen yazıp çıkıyorum umarım hepiniz iyisinizdir dualarımdasınız hepinizi öpüyorum.

cnm masallah kanaman durmus.anlafigim.kadariyla iceride kanama alNin.yok.cok iyi.alah bir daha yasatmasin.bebegini.korusn cnm.

kızlar bugün bir yerde okudum.kadının birinin çocugu olmuyormuş pkoluymuş.kuran kursunun birinde 41 hurmaya ayrı ayrı kişiler yani 1 hurmaya 1kişi meryem suresi okumuş.sonra hergün 1 tan kendi 1 tanede eşi yemiş.21tane kendisi 20 tane eşi yemiş.şimdi 2side hamileymiş hatta kadın kızım olursa adını meryem sare koyacam diyor.denemekte fayda var derim.

Arkadaşlar bir şey sorcam.3 defa kürtaj oldum en son kürtajından sonra adetlerimin yoğunluğu azaldı .benimle aynı durumda olan var mı?adetin 3.günü doktora gidicem 6 ay oldu kürtaj olalı artık bu ay denemek istiyorum.

Emine cnm kırmızı kandı leke gibi değildi bariz kanamaydı benim aşırı mide bulantım olmuştu afeedersin ama biraz fazlaca kusmaktada zorlanıyrdum bu durumda kılcal damar çatlamasına neden olmuş kanama kılcal damar kanaması şeklinde dedi doktor rahimde açıklık olmadı çok şükür saolsun doktorum alınabilecek bütün önlemleri aldı rabbim hiç birimize yaşatmasın inşallah.

Kızlar sizlerin durumunuzu okuyamadan hemen yazıp çıkıyorum umarım hepiniz iyisinizdir dualarımdasınız hepinizi öpüyorum.

cok gecmış olsun cnm bidaha yasatmaz inş rabbim...

kızlar bugün bir yerde okudum.kadının birinin çocugu olmuyormuş pkoluymuş.kuran kursunun birinde 41 hurmaya ayrı ayrı kişiler yani 1 hurmaya 1kişi meryem suresi okumuş.sonra hergün 1 tan kendi 1 tanede eşi yemiş.21tane kendisi 20 tane eşi yemiş.şimdi 2side hamileymiş hatta kadın kızım olursa adını meryem sare koyacam diyor.denemekte fayda var derim.

yer gök duayla cnm doğrudur valla ...

kızlar gunaydın.herkes ıyıdır umarım.cuma gunu 100 luk seker yuklemesı yaptırdım.henuz sonuclarımı doktoruma gosteremedım haftaya pazartesı ınsallah.sıze durumlar nasıl.kanaması olan arkadasa gecmıs olsun.bende yasamıstım.serap sende kum dokuyormussun.allah yardımcın olsun

canlarım sonunda doğurdum şu an iki büklüm oturmuş size yaazıyorum ptesi günü saat 17:17 de canım kızım dünyaya geldi maşallah sağlığı yerinde ben pek kendime gelemedim ama olsun o da geçer size geç haber verdim ne olur kusura bakmayın siz de doğurun anlarsınız çok şükür meleğim şu an uyuyo doğum anında hepinize bol bol dua ettim allahım kabul eder inş. fırsat buldukça gelip ayrıntılı yazarım öpüyoruz teyzeleri

aaa canım ne guzel dogum gerceklesmıs.guzel melegını opuyorum.ınsallah bız de hayırlı ve dogru zamanda saglıkla kucagımıza alırız meleklerımızı.ıgneyı bıraktın mı yoksa lohusalıkta da kullanacak mısın

canlarım sonunda doğurdum şu an iki büklüm oturmuş size yaazıyorum ptesi günü saat 17:17 de canım kızım dünyaya geldi maşallah sağlığı yerinde ben pek kendime gelemedim ama olsun o da geçer size geç haber verdim ne olur kusura bakmayın siz de doğurun anlarsınız çok şükür meleğim şu an uyuyo doğum anında hepinize bol bol dua ettim allahım kabul eder inş. fırsat buldukça gelip ayrıntılı yazarım öpüyoruz teyzeleri

hilalcim gözün aydın allah analı babalı büyütsün bahtı açık hayırlı bir evlat olsun inşallah. kızın iyidir inşallah. oğlun kardeşine alıştımı.
yorucu günler başladı artık allah kolaylık versin

elifcim merhaba canım nasılsın bebişin nasıl...

arkadaşlar Allah kabul ederse dualamayı yaptım önce hacet namazı kıldım sonra da Meryem suresi,yasin,tebareke,amme,esmaül hüsna,ismi azam duası,kenzül arş duasını okudum tek tek isimlerinizi söyleyerek hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşmamız için dua ettim inşallah Rabbim şu mübarek ramazan ayı yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder

Ağzına yüreğine sağlık.Rabbim dualarımızı kabul etsin sağlıkla alalım sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza inşaallah.amin.

kızlar gunaydın.herkes ıyıdır umarım.cuma gunu 100 luk seker yuklemesı yaptırdım.henuz sonuclarımı doktoruma gosteremedım haftaya pazartesı ınsallah.sıze durumlar nasıl.kanaması olan arkadasa gecmıs olsun.bende yasamıstım.serap sende kum dokuyormussun.allah yardımcın olsun

Sağol canım amin inşallah, hepimizin yardımcısı olsun.

bende bir arkadaşımdan duydum.41 hurmaya 41 ayrı kişi meryem süresi okur.her akşam yarısını erkek yarısını kadın yemeli demişti.yani bir hurmayı beraber yiceklermiş.bende öyle duydum.bana bir arkadaşım kitap hediye etti.bunun gibi çok tavsiyeler var.zamanım olursa hepsini bir arada değilde tek tek yazarım.yapmak isteyenler yapar.ben son kürtajdan sonra 500 yasin okuttum.ayrı kişilere.annem acele etti.çocuk düşündüğüm zaman yapalım dedim dinlemedi.inşallah Allahım kabul eder.bakalım görcez.

Arkadaşlar bir şey sorcam.3 defa kürtaj oldum en son kürtajından sonra adetlerimin yoğunluğu azaldı .benimle aynı durumda olan var mı?adetin 3.günü doktora gidicem 6 ay oldu kürtaj olalı artık bu ay denemek istiyorum.

ben cnm 4kürtaj oldum.4.kürtajdan sonra 5günlük adet günüm 2güne indi.doktor rahim duvarın incelmiş dedi.ben kürtaj olalı 4ay oldu.kendiliğinden düzelir diye düşündüm ama 4aydır 2günden fazla olmuyorum.bayramdan sonra doktora gitcem.sen kürtaj olalı 6ay olmuş.bu sürede hiç doktora gittinmi.sebebi neymiş demedimi.birde yoğunluk azalmış senin.yani gene nekadar gün hasta oluyosan o gün kadar oluyosun ama az az geliyo galiba.benimki fena 2gün iyi oluyorum sonra kesiliyo.hamile kalmayı düşünmeden önce kesin doktora git.zaten gidecem diye yazmışsın.bakalım doktor ne dicek.gelişmeleri yazarsın cnm.Allah herkezin gönlüne göre versin.

doktora gittim zaten 2 aydır bgn yine kontrolüm var.evet rahim duvarım da inceldi eskisine göre.evlenmeden önce 10 gün süren adetim
evlendikten sonra 8 e düştü.2.kürtajdan sonra 5 güne 3.de de 3 güne düştü.rahim duvarı kendiliğinden düzelmiyor diye okumuştum.bu ay artık düşünüyorum bakalım durum ne geçen ay iyi bir yumurta yoktu.umarım her şey gönlümüzde olur.

emine ve pıhtıcanlarım fazla vaktim yok sizlere haber vermek için açtım hayırlısıyla yarın saat 2 de hastaneye gidecem ve beni akşama doğru sezaryene alacaklar bol bol dua bekliyorum sizden canlarım ben de mutlaka sizlere dua edecem inş. burdan güzel haberler vermek nasip olur zaman durmuş sanki çok stresliyim elim ayağım birbirine dolanıyo işimi bile zor yapıyorum hepinizi öpüyorum bol bol dua istiyorum çok ihtiyacım var
canım çok şükür miniğini kucağına almışsın. artık tüm endişeler bitti. darısı hepimize olsun.

X