- 13 Ocak 2013
- 480
- 3
-
- Konu Sahibi melodysilk
- #1.561
kızlar hepinize teşekkür ederim çok şükür iyim şuan kanamam durdu 3 gün arayla 3 defa proloton depot iğne vuruldum durdu kanama şimdide yok çok şükür rabbim hepimizin bebeğini korusun inşallah bir daha böyle sıkıntılar yaşatmaz inşallah..
emine cnm kırmızı kandı leke gibi değildi bariz kanamaydı benim aşırı mide bulantım olmuştu afeedersin ama biraz fazlaca kusmaktada zorlanıyrdum bu durumda kılcal damar çatlamasına neden olmuş kanama kılcal damar kanaması şeklinde dedi doktor rahimde açıklık olmadı çok şükür saolsun doktorum alınabilecek bütün önlemleri aldı rabbim hiç birimize yaşatmasın inşallah.
kızlar sizlerin durumunuzu okuyamadan hemen yazıp çıkıyorum umarım hepiniz iyisinizdir dualarımdasınız hepinizi öpüyorum.
kızlar hepinize teşekkür ederim çok şükür iyim şuan kanamam durdu 3 gün arayla 3 defa proloton depot iğne vuruldum durdu kanama şimdide yok çok şükür rabbim hepimizin bebeğini korusun inşallah bir daha böyle sıkıntılar yaşatmaz inşallah..
Emine cnm kırmızı kandı leke gibi değildi bariz kanamaydı benim aşırı mide bulantım olmuştu afeedersin ama biraz fazlaca kusmaktada zorlanıyrdum bu durumda kılcal damar çatlamasına neden olmuş kanama kılcal damar kanaması şeklinde dedi doktor rahimde açıklık olmadı çok şükür saolsun doktorum alınabilecek bütün önlemleri aldı rabbim hiç birimize yaşatmasın inşallah.
Kızlar sizlerin durumunuzu okuyamadan hemen yazıp çıkıyorum umarım hepiniz iyisinizdir dualarımdasınız hepinizi öpüyorum.
kızlar bugün bir yerde okudum.kadının birinin çocugu olmuyormuş pkoluymuş.kuran kursunun birinde 41 hurmaya ayrı ayrı kişiler yani 1 hurmaya 1kişi meryem suresi okumuş.sonra hergün 1 tan kendi 1 tanede eşi yemiş.21tane kendisi 20 tane eşi yemiş.şimdi 2side hamileymiş hatta kadın kızım olursa adını meryem sare koyacam diyor.denemekte fayda var derim.
canlarım sonunda doğurdum şu an iki büklüm oturmuş size yaazıyorum ptesi günü saat 17:17 de canım kızım dünyaya geldi maşallah sağlığı yerinde ben pek kendime gelemedim ama olsun o da geçer size geç haber verdim ne olur kusura bakmayın siz de doğurun anlarsınız çok şükür meleğim şu an uyuyo doğum anında hepinize bol bol dua ettim allahım kabul eder inş. fırsat buldukça gelip ayrıntılı yazarım öpüyoruz teyzeleri
canlarım sonunda doğurdum şu an iki büklüm oturmuş size yaazıyorum ptesi günü saat 17:17 de canım kızım dünyaya geldi maşallah sağlığı yerinde ben pek kendime gelemedim ama olsun o da geçer size geç haber verdim ne olur kusura bakmayın siz de doğurun anlarsınız çok şükür meleğim şu an uyuyo doğum anında hepinize bol bol dua ettim allahım kabul eder inş. fırsat buldukça gelip ayrıntılı yazarım öpüyoruz teyzeleri
kızlar bugün bir yerde okudum.kadının birinin çocugu olmuyormuş pkoluymuş.kuran kursunun birinde 41 hurmaya ayrı ayrı kişiler yani 1 hurmaya 1kişi meryem suresi okumuş.sonra hergün 1 tan kendi 1 tanede eşi yemiş.21tane kendisi 20 tane eşi yemiş.şimdi 2side hamileymiş hatta kadın kızım olursa adını meryem sare koyacam diyor.denemekte fayda var derim.
Gözün aydın canım Rabbim sonuna kadar sağlıkla nasip etsin inşallah.
arkadaşlar Allah kabul ederse dualamayı yaptım önce hacet namazı kıldım sonra da Meryem suresi,yasin,tebareke,amme,esmaül hüsna,ismi azam duası,kenzül arş duasını okudum tek tek isimlerinizi söyleyerek hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşmamız için dua ettim inşallah Rabbim şu mübarek ramazan ayı yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder
bu ilacı kullanmaya başlayan pıhtıcanlar var mı acaba ben bugün başladım da merak ettim?
kızlar gunaydın.herkes ıyıdır umarım.cuma gunu 100 luk seker yuklemesı yaptırdım.henuz sonuclarımı doktoruma gosteremedım haftaya pazartesı ınsallah.sıze durumlar nasıl.kanaması olan arkadasa gecmıs olsun.bende yasamıstım.serap sende kum dokuyormussun.allah yardımcın olsun
bu ilacı kullanmaya başlayan pıhtıcanlar var mı acaba ben bugün başladım da merak ettim?
Arkadaşlar bir şey sorcam.3 defa kürtaj oldum en son kürtajından sonra adetlerimin yoğunluğu azaldı .benimle aynı durumda olan var mı?adetin 3.günü doktora gidicem 6 ay oldu kürtaj olalı artık bu ay denemek istiyorum.
canım çok şükür miniğini kucağına almışsın. artık tüm endişeler bitti. darısı hepimize olsun.emine ve pıhtıcanlarım fazla vaktim yok sizlere haber vermek için açtım hayırlısıyla yarın saat 2 de hastaneye gidecem ve beni akşama doğru sezaryene alacaklar bol bol dua bekliyorum sizden canlarım ben de mutlaka sizlere dua edecem inş. burdan güzel haberler vermek nasip olur zaman durmuş sanki çok stresliyim elim ayağım birbirine dolanıyo işimi bile zor yapıyorum hepinizi öpüyorum bol bol dua istiyorum çok ihtiyacım var