- 10 Ocak 2013
- 166
- 0
-
- Konu Sahibi melodysilk
- #1.581
ben cnm 4kürtaj oldum.4.kürtajdan sonra 5günlük adet günüm 2güne indi.doktor rahim duvarın incelmiş dedi.ben kürtaj olalı 4ay oldu.kendiliğinden düzelir diye düşündüm ama 4aydır 2günden fazla olmuyorum.bayramdan sonra doktora gitcem.sen kürtaj olalı 6ay olmuş.bu sürede hiç doktora gittinmi.sebebi neymiş demedimi.birde yoğunluk azalmış senin.yani gene nekadar gün hasta oluyosan o gün kadar oluyosun ama az az geliyo galiba.benimki fena 2gün iyi oluyorum sonra kesiliyo.hamile kalmayı düşünmeden önce kesin doktora git.zaten gidecem diye yazmışsın.bakalım doktor ne dicek.gelişmeleri yazarsın cnm.allah herkezin gönlüne göre versin.
canım ben çektirdim. biraz acı verici ama çektir için rahatlar. yapışıklık varsa açılabilir.gittim doktora bgn.rahim duvarı hala inceymiş.rahim filmi çekelim ded. Zaman kaybetmeyelim artık dedi.benim en son boş gebelik olmuştu ve ben 9.haftaya kadar beklemiştim belki değişir diye ama o yapışıklığa neden olabilirmiş kürtaj sırasında.haftaya gitmeyi düşünüyorum.iyi bi doktor önerdi bu filmi bizim gruptan hiç çektiren oldu mu arkadaşlar?
gittim doktora bgn.rahim duvarı hala inceymiş.rahim filmi çekelim ded. Zaman kaybetmeyelim artık dedi.benim en son boş gebelik olmuştu ve ben 9.haftaya kadar beklemiştim belki değişir diye ama o yapışıklığa neden olabilirmiş kürtaj sırasında.haftaya gitmeyi düşünüyorum.iyi bi doktor önerdi bu filmi bizim gruptan hiç çektiren oldu mu arkadaşlar?
Gunaydin kizlar bugun kontrolum var ama icimdede sikintilar var hayir olsun insallh dualarinizi eksik etmeyin nolur allhim yardimcimiz olsun insallh...
canım allah yardımcın olsun. içini ferah tut. inşallah iyi geçer merak etme.Gunaydin kizlar bugun kontrolum var ama icimdede sikintilar var hayir olsun insallh dualarinizi eksik etmeyin nolur allhim yardimcimiz olsun insallh...
gittim doktora bgn.rahim duvarı hala inceymiş.rahim filmi çekelim ded. Zaman kaybetmeyelim artık dedi.benim en son boş gebelik olmuştu ve ben 9.haftaya kadar beklemiştim belki değişir diye ama o yapışıklığa neden olabilirmiş kürtaj sırasında.haftaya gitmeyi düşünüyorum.iyi bi doktor önerdi bu filmi bizim gruptan hiç çektiren oldu mu arkadaşlar?
Gunaydin kizlar bugun kontrolum var ama icimdede sikintilar var hayir olsun insallh dualarinizi eksik etmeyin nolur allhim yardimcimiz olsun insallh...
şenaycım nerelerdesin özlettin kendini nasıl oldun toparlandın mı. dualarım seninlecanım ben çektirdim. biraz acı verici ama çektir için rahatlar. yapışıklık varsa açılabilir.
nazifecim inşallah dr a gidince rahatlayacaksın bebişini de üzme canım. sadece hamilelerde değil bazen hepimiz böyle hissedebiliyoruz. Allah gönlüne ferahlık versin korktuklarımıza uğratmasın şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine.Gunaydin kizlar bugun kontrolum var ama icimdede sikintilar var hayir olsun insallh dualarinizi eksik etmeyin nolur allhim yardimcimiz olsun insallh...
içini ferah tut bizde sıkıntı bitmez.bende dün gene kalp atışı dinlemek için sağlık ocağına gittim.sıcaklardan 3 gündür ben keyifsizim kızımda keyifsiz hareket ediyor ama sanki az hareket ediyormus gibi geliyor.bzde sıkıntı pimpirik bitmez.bizi haberdar et
sağol canım. toparlamaya çalışıyorum. rabbime sığındım. elimden geleni yapıp bekleyip göreceğiz bakalım.şenaycım nerelerdesin özlettin kendini nasıl oldun toparlandın mı. dualarım seninle
nazifecim inşallah dr a gidince rahatlayacaksın bebişini de üzme canım. sadece hamilelerde değil bazen hepimiz böyle hissedebiliyoruz. Allah gönlüne ferahlık versin korktuklarımıza uğratmasın şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine.
elifçim senin de doğuma az kaldı sıcaklar olmasa bile bunalırdın son zamanların olduğu için. Allah kolaylık versin
doktora gittim zaten 2 aydır bgn yine kontrolüm var.evet rahim duvarım da inceldi eskisine göre.evlenmeden önce 10 gün süren adetim
evlendikten sonra 8 e düştü.2.kürtajdan sonra 5 güne 3.de de 3 güne düştü.rahim duvarı kendiliğinden düzelmiyor diye okumuştum.bu ay artık düşünüyorum bakalım durum ne geçen ay iyi bir yumurta yoktu.umarım her şey gönlümüzde olur.
bende çektirdim rahim filmi ama anasteziyle.hiç bişi duymadım.ben histeroskopi çektirmeyi düşünüyorum.o daha ayrıntılıymış galiba.rahim filminde sadece kanallar tıkalı olup olmadığna bakılıyo diye duymuştum.