Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

gittim doktora bgn.rahim duvarı hala inceymiş.rahim filmi çekelim ded. Zaman kaybetmeyelim artık dedi.benim en son boş gebelik olmuştu ve ben 9.haftaya kadar beklemiştim belki değişir diye ama o yapışıklığa neden olabilirmiş kürtaj sırasında.haftaya gitmeyi düşünüyorum.iyi bi doktor önerdi bu filmi bizim gruptan hiç çektiren oldu mu arkadaşlar?

canım ben çektirdim. biraz acı verici ama çektir için rahatlar. yapışıklık varsa açılabilir.

bnde cektirdim hiç korkma acımıyo biraz hissedersin ama o kadar allah yardımcın olsun....

Gunaydin kizlar bugun kontrolum var ama icimdede sikintilar var hayir olsun insallh dualarinizi eksik etmeyin nolur allhim yardimcimiz olsun insallh...

Canım bende çektirdim ama anestezili yapıldı benim. Yaptırman bence faydalı yapışıklık varsa açılabiliyormuş. Ben dış gebelik geçirdikten iki ay sonra çektirdim. Tüpte hala görüntüsü vardı öncesinde ama film sonrası kaybolmuştu. Basınçla atılabiliyormuş bazen. İnşallah senin içinde hayırlı sonuçlar olur.

Gunaydin kizlar bugun kontrolum var ama icimdede sikintilar var hayir olsun insallh dualarinizi eksik etmeyin nolur allhim yardimcimiz olsun insallh...

Canım La havle çek rahatlat kendini. Hepimizde oluyor bu kontrolleri iple çekiyoruz ve hep tedirgin gidiyoruz. Rabbim esirgesin evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah.İyi sonuçlarla geleceksin içini ferah tut.

allah ferahlik versin nazifecim.ayetel kursu oku bol bol elini karnina koyarak.dua ederiz biz de tabi.dogurmadan bu kontrol oncesi stres bitmeyecek bizde.allah yardimcimiz olsun.

içini ferah tut bizde sıkıntı bitmez.bende dün gene kalp atışı dinlemek için sağlık ocağına gittim.sıcaklardan 3 gündür ben keyifsizim kızımda keyifsiz hareket ediyor ama sanki az hareket ediyormus gibi geliyor.bzde sıkıntı pimpirik bitmez.bizi haberdar et

nazıfecım rahat ol kuzum.hersey yolunda gıdıyor merak etme.kontrolden sonra muhakkak haberdar et bızı.benım de pazartesı randevum.ınsallah hep ıyı haberler alalım

canım ben çektirdim. biraz acı verici ama çektir için rahatlar. yapışıklık varsa açılabilir.
şenaycım nerelerdesin özlettin kendini nasıl oldun toparlandın mı. dualarım seninle
nazifecim inşallah dr a gidince rahatlayacaksın bebişini de üzme canım. sadece hamilelerde değil bazen hepimiz böyle hissedebiliyoruz. Allah gönlüne ferahlık versin korktuklarımıza uğratmasın şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine.

elifçim senin de doğuma az kaldı sıcaklar olmasa bile bunalırdın son zamanların olduğu için. Allah kolaylık versin

sağol canım. toparlamaya çalışıyorum. rabbime sığındım. elimden geleni yapıp bekleyip göreceğiz bakalım.

cnm çocuk düşünüyosan rahim duvarın inceymiş bu şartlarda sağlıklı olamaz.ostrejen ilacı kullanman gerek.benimde rahimduvarım ince doktorum korunmayı bırakınca gel ilaç vercem dedi.bu şekilde çocuk düşünürsen ya hamile kalamazsın kalsan bile tutunamaz dedi.daha yeni doktora gitmişsin umarım ilaç vermiştir.hayırlısıyla hamile kalırsın inşallah cnm.

bende çektirdim rahim filmi ama anasteziyle.hiç bişi duymadım.ben histeroskopi çektirmeyi düşünüyorum.o daha ayrıntılıymış galiba.rahim filminde sadece kanallar tıkalı olup olmadığna bakılıyo diye duymuştum.

Benimde hiteroskopi çekilecek anesteziye sanırım.ilaç vermedi doktor 2 aydır kontrole gidiyorum ince çıkıyor.3gebeliğim iyi sonuçlanmadı şimdide bu.gerçekten sınavdan geçiyorum.psikolojik olarak da pek iyi değilim.her ay bir umutla gidiyorum her kontrole ama elimde sıfır.Allahım isyan ettirmesin.cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar.etrafındakiinsanlar bir yere kadar seni anlıyor burda seni anlayan insan çok.

günaydın kızlar hepinizden allah razı olsun dualarınızı yanımda hissettım valla.aksam gıttık kontrole hersey ıyı cok sukur yolunda gidiyo dedı gebelık diyabetım olduğu ıcın yedıklerıme aynen dıkkat etmemı soyledi.ben 2 kılo aldım toplamda 7 ayda bununda ıyı oldugunu zaten kılo alırsam suyumun azalma riski oldugunu soyledi. anlayacagınız hersey yolunda cok sukur .geri sayım basladı allahın izniyle son 10 haftamız darısı tum ısteyenlerın basına inşaalh:) bizlerde saglıkla kucagımıza almak nasıp olur inşah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…