- 10 Mart 2013
- 1.287
- 249
-
- Konu Sahibi melodysilk
- #1.321
ben de haftada bir kullaniyorum.rahmin ve kesenin esnekligini sagliyormus.belki bu kex ondan kanamam olmadi henuz bilmiyorum.uzun sure kullanacakmisim.kese kalp saklindeymis.benim rahim de kalp seklinde aslinda belki ondandir.sen kac gunde oluyosun igneyi ve ne kadar kullandircak prolutonu soylefimi.bence de ise yariyor.bu kez kanamam.olmadi ilk defa.ondan olabilir.
ben ilk hamile olduğumu öğrenince vurdurdum gittiğim dr kesinlikle önermediğini söyledi bende kullanmayı bıraktım daha sonra kanamam oldu dr yinede kullanmaman gerektiğini söyledi bende drumu değiştirdim gittiğim dr 12.haftaya kadar üç günde bir vurulmam gerektiğini bebeğe zararı olmadığını söyledi bende bu drla devam ettim...zaten drların düşünceleri sürekli değişiyor geçen sene kesinlikle aspirin kullanmayacaksın zararlı diyen dr bu sene aspirinde kullanman gerekiyor diyor...
arkadaşlar hepinizin ramazanı hayırlı olsun...bugün tahlil sonuçlarım çıkıyor...
canım ben daha beter durumdayım dra sormadan oruç tuttum bugün bulantı oldu ben uzandıkça bende bozdum keşke senin gibi önceden tutmamış olsaydımda bozmasdaydım çok huzursuz oldum.eşimde zaten iğne yüzünden orucumun önceden bozulduğunu söylüyor : (((
hepinize hayırlı ramazanlar. ben ramazanın bu ilk gününe gözü yaşlı girdim. size buradan hiç bu şekilde bir haber vermek istemezdim. ama çaresizim. size de yazayım dedim. ne yapacağımı bilemez durumdayım. bugün ilk defa ölümü düşündüm. geceden beri uyumuyorum. dün işsiz kaldım. hocam hala tezimi okumadığı için oktora sürem doldu ve işten atılma sürecim başladı. iki gündür ölüp ölüp diriliyorum. çaresizim. artık hem işsiz hemde çocuksuzum. bu işin bu raddelere geleceğini hiç tahmin etmemiştim. personele gittim yapacak birşey yok diyor. üzüntüden çıldırmak üzereyim ve bir çıkış yolu da bulamıyorum. paylaşmak istedim sizlerle.
ayşenin kullandığı iğneden sende kullanıyomuşsun.esnekliği sağlıyomuş.bende ayşeye ne işe yarıyo diyo sormuştum.daha önceki hamileliğinde kullanmamıştın sanırım.ilk defa sizden duyoyorum bu iğneyi.baksanıza işe yarıyo demek.
sağolasın canım. inşallah düzelir. dualarınıza ihtiyacım var.
hepinize hayırlı ramazanlar. ben ramazanın bu ilk gününe gözü yaşlı girdim. size buradan hiç bu şekilde bir haber vermek istemezdim. ama çaresizim. size de yazayım dedim. ne yapacağımı bilemez durumdayım. bugün ilk defa ölümü düşündüm. geceden beri uyumuyorum. dün işsiz kaldım. hocam hala tezimi okumadığı için oktora sürem doldu ve işten atılma sürecim başladı. iki gündür ölüp ölüp diriliyorum. çaresizim. artık hem işsiz hemde çocuksuzum. bu işin bu raddelere geleceğini hiç tahmin etmemiştim. personele gittim yapacak birşey yok diyor. üzüntüden çıldırmak üzereyim ve bir çıkış yolu da bulamıyorum. paylaşmak istedim sizlerle.
burdayiz sekerim.gecen haftalarda da naxife oyle demisti:)burdayiz cnm.yaxcak sey olmamistir.begeniyorum ama yaxilarini:)hep okuyorum.opuyorum seni kuzum
Canim birdaha sor onu ben ac karnina kan verdim sekerli suyu ictim birsaat sonra tekrar verdim hicbirsey yeme sakin dedi limon goturdum ama cok gerekmedi yaaaa okadar kotu degildi tadi... Bende igneyi koldan vuruyorum bacaktan birhafta vurdum bana en rahati kol geliyo...
kızlar yaa hıc selam sabah yok bakıyorum
sağolasın canım. inşallah düzelir. dualarınıza ihtiyacım var.
bende tam sana yazıyodum sen bana yazmıssın cnm :)bız gunduz hep konusuyrz ama sen yogunsun senle konusamıyoz cnm nasılsın nasıl oglusumuz?
biliyorum.canim takip ettigini beni.zaten yaxarken dedim nese kafayi yiycek simdi diye:)ama durum bu malesef.benim iki mthfr de heterozigot.senin.neydi.sen ne zaman gitceksin.asilamaya gitsen sanirim ilk ve onda da tolga hocayi goremiycekdin
gidince sen de caktirmadan sor igneyi ne zamana kadar kullancam diye.bakalum sana ne diycek.
burcu kasimda digum yapti.onun himozigotu da vardi ve faktor v te de sorun varfi diye hatirliyorum.
ben simdiden yedek dr ayarlamaya basladim.igne kulladiracak dr.
Haklısın kafayı yedim başka Dr deme bana nolur(bu seferde değiştirirsem 7.olcak halbuki Tolga hocaya çok güvenmiştim tam aradığım Dr diyodum yarın gidiyorum adetim erken geldi Cnm Tolga hoca 20 sine kadar ordayım demişti mutlaka sorucam lafın arasında senide bilgilendiririm bakalım ne diyecek ama sanki ilk konuşmamızda hep kullanacaksın hatta lohusalıkta bile demişti bende bu yüzden rahattım yarın detaylı bir şekilde sorarım
şenaycığım üzme nolur kendini.herşeyde vardır bir hayır.gecenin gündüzüde var.böyle kalcak deyilya hayırlısıyla düzelcek inşallah.
canim hep dualarimdadin zaten hic unutmuyorum seni dua ederken.tek sey icin dua ediyordum.artik bunun icin de etmeye basladim.hakkinda hayirlisi olsun cnm.belki orasi senin icin hayirli degildi.sen.pek.mutlu degildin.hep stresliydin.sanki. hakkinda hayirlisi neyse o olsun.
senay her serde bır hayır vardır demısler.bu soze kesınlıkle ınanıyorum.belkı ısteyken cok strese gırıyordun.stres degerlerını o kadar etkılıyor kı.ınan bana evde sakınlesınce hersey normale donup bı de bebıs gelecek.sen sakın ol yeter canım.su mubarek gunlerde dualarım senınle
yaa ne bıleyım.bı baktım bızım kızlar bana yazmıyor.küstüler mi acaba dedım
ınternetten de bakmıstım.bazı yerler ac karnına bazı yerler de tok karnına gelın demıs.benım de bıldıgım cogunluk ac gıdıyor.gıtmeden bı daha arayacagım canım.kolun morarmıyor mu senın
elıf benım karnım cok gerıldı ve sertlestı.gunde 2 tane ya benım ıgne sabah neyse de aksam yatmaya yakın yapıyorum.ama gobek tas gıbı.esım de korkuyor ıgneyı yaparken kan gelecek dıye.neyse sıkayet yok
sağolun kızlar allah razı olsun hepinizden. evet biran bile allaha sığınmaktan inanmaktan vazgeçmedim. umarım dualarım kabul olur ve işlerim yoluna girer. ne olur dualarınızı eksik etmeyin.biliyorum hepiniz tertemiz bir yürekle benim için dua ettiniz.allah yardımcın olsun cnm hepımızın cıkmaza gırdıgı donemler oluyor elbet tek caresı dua ve sabır bu sınav unutma senaycım .hepımızın duaları senınle...
Eminecim benim mthfr homozigot faktör v heterezigot belki senin heterezigot diye öyle demiştir yada değerlerin iyidir homosisteinin kaç Cnm benim 19 du1 aydır diyetteyim ama tatilde 4 gün fena bozdum çok suçlu hissediyorum umarım düşmüştür ona göre aşılama yapacak çünkü
nasil oldun canim.daha iyimisin