Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

inşallah kızlar umutsuz olmak istemiyorum. inşallah herşey yoluna girer. bura olmadı başka bir üniversite bulabilirmiyim henüz hiç fikrim yok. dedim ya sıfırdan başlayacağım. öncelikle tezimi okuyup kabul etmesini bekliyorum artık. ama hala ağırdan alıyor. aramızda gözüken bir sorun yok. ben sadece işimi yaptım. tezim konusunda ve diğer yayınlarımda hiç desteğini görmedim. bütün sıkıntılarıma sağlık problemlerime rağmen mücadele ettim. ama geldiğim noktada kaybeden oldum malesef. ama allahın nimeti sonsuz. ondan diliyor bekliyorum. onun mucizelerine inanıyorum. hayırlısı.

Ben de doktora gittim. Kan tahlillerini istedi tabi ki. Ama kendisi de muayene etti. Karaciğerime falan baktı. Sen diyeti yaptığına emin misin dedi ( Sanırım sonuçlarım çok iyi olmayacak (
önceden umutsuz olma canım hiç belli olmaz. sonuçta bu vücudun yaptığı bişey. ben tam uydum. bana öyle birşey de söylemedi ama sonuç ortada. bekle bakalım hayırlısı. bu arada ramazan da bu diyetin bir sıkıntısı var mı sorabildin mi?

sağolun canım. allah hepinizden allah razı olsun. iyiki sizler varsınız. dualarınızla destek oluyorsunuz. rabbim kimin ne sıkıntısı varsa şu mübarek günlerde arasında benimkiyle beraber gidersin inşallah. hak aramaya gelince canım bu iş öyle bir iş ki. mahkemeye gitsem büyük ihtimal kazanırım ama tüm gemileri yakmam lazım. bu adam o zaman her türlü işime ket vurur. tezim kaldığı gibi yine elime birşey geçmez. eylülde bu işi bitiririm demiş güya. o zamana kadar bekleyip o zamanda yine sallarsa o zaman harekete geçerim gibi geliyor. hayırlısı bakalım. şimdilik dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden.

anladim cnm.tabi zitlasmak da hic olmaz.daha zamanin var o halde oyle mi.eylulde okurum demis.bence biliyor hocan herseyi ve bilerek yapiyor.ama isinden.olmana da razi gelmez sanirim.bilmiyorum ornekleri varmi duymussundur.yoksa sen de endise etme.gorevini yapiyorsun neticede sen.hakkinda hayirlisi olsun cnm ama artik uzmemeye calis kendini tamammi.optm

canım zamanım yok. işten çıkarılma işlemim başladı. ve bunu bile bile bıraktı bu zamana. işimden omamı istememesi gibi bir durum yok malesef. kalbi taş olmuş. artık biran evvel bitirmesi için bekliyorum. ondan sonra yeniden iş arayacağım. hayırlısı. bugün daha iyiyim. en azından uyuabildim. biraz da olsa yemek yiyebildim. 3 gündür üzüntüden ne yaptığımı bilemez durumdaydım. ama artık allaha havale ettim. o koyar bir yoluna diyorum canım. inan şu an elimden hiçbirşey gelmiyor. keşke gelse o yüzden kahroldum hiçbirşey yapamadım. işim elimden gidiyor ve ben hiçbirşey yapamıyorum. fenalaştım ambulans çağırdılar. kendime geldim o ara hiç oralı olmadı. sonra yanına gittim artık bundan sonra ne yapacağız diye. ne oldu şok mu oldun dedi. onun bunu söylemesine şok oldum gerçekten.

ayy canim yaa.aman dikkat et kendine yaa.sen herseyden daha degerlisin bosver.
o da nasil biriymis yaa.nasil bir kalbi varmis onun oyle.bir de dalga gecmis.allaha havale et cnm bosver.o bildigi gibi yapar.mazlumun ahini almak kolay mi.muhakkak cikar da neden geldigini de bilemez.pes valla.

Canım onu söylemeyi unuttum. Oruç tutabilirmişiz çok şükür.

ne kalpsiz insanlar var ya.bilmeden kuyruğunamı bastın nedir.şaşkınlıktan ne diceğmi bilemedim.Allah büyük.kimsenin ahı kimsede kalmaz.

gunaydın herkese

emıne canım 100 dua okudum ekler mısın.bazılarımızın hakkı emegı cok gecıyor fazla adette okuyorlar.haklarını helal etsınler.

Canım onu söylemeyi unuttum. Oruç tutabilirmişiz çok şükür.
çok iyi canım. çok şükür. ben kırmızılıyım şu ara bitince gönül rahatlığıyla başlayabilirim.

ne kalpsiz insanlar var ya.bilmeden kuyruğunamı bastın nedir.şaşkınlıktan ne diceğmi bilemedim.Allah büyük.kimsenin ahı kimsede kalmaz.
canım hiç bilmiyorum. sadece işimi yaptım. saygısızlık yapmadım. artık o da onun vicdanında. allah büyük.

Gunaydin kizlar ben bu duaya katilamadim biliyosunuz tekefondan giriyorum ve hangi duayi okudugumuzu falan bulamadim yazarsaniz cok svnrim az da olsa bugun okumak isterim

İyi olmana çok sevindim. Umarım sıkıntıların dertlerin tez zamanda geçer, sonra gülüp geçersin. Başımıza neler neler geliyor ya da gelecek bilmiyoruz. Hamdolsun bugünümüze yarınımıza bugünlerde böyle dua ediyorum hep. Üzme kendini. Demek hocan bunları bile bile bugüne bıraktı bu işi. Ve hastalanmana bile tepki vermedi. Allah ıslah etsin ne diyeyim. Ama sen iyi ol, kin gütme içinde. Vardır bi çıkış yolu. Şu mübarek ramazanda dualarımız seninle.

Gunaydin kizlar ben bu duaya katilamadim biliyosunuz tekefondan giriyorum ve hangi duayi okudugumuzu falan bulamadim yazarsaniz cok svnrim az da olsa bugun okumak isterim

"İnne rabbeke hüve'l hallaku'l alim" okuyoruz canım. Dualamayı ben yapıcam inşallah...

sağol canım. iyiki sizler vasrsınız sevdiklerim var bu zor günlerde. allahım var ona sığındım. bunun bu noktaya gelmesine engel olamadım. muhakkak benim göremediğim hayırlar var. allah yardım etsin tez zamanda hayırlı güzel ne ise karşıma çıkartsın. ne diyeyim başka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…