Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Canim 34 erken degilmi ama doktorlar daha iyi bilir gerci...seker yuklemeni yaptirdinmi.

erken canım ama ıgneyı kesınce alacagım bebegı rıske atamam dedı.ınsallah ıgneyı bırkac hafta daha devam ettırır sonra bıraktırır.37.haftayı bı gorsem.seker yuklemesını hafta sonu yaptıracagım.hastaneyı aradım tok karnına gelın dedı.senın nasıl gectı zor mu.lımon goturdun mu yanında

bacaktan neden yapmıyosun canım bi sakıncası mı var geçen hafta benimde de sıkıntı oldu karnımdan yapıyodum iğneyi 4 defa denememe rağmen batıramadım çok canım yandı iğneyi değiştirdim öyle yapabildim ama moralim alt üst oldu çok ağladım o günden beri bacaktan yapıyorum daha karnıma cesaret edemedim bi de o günün öncesinde bikaç defa sanırım damara denk getirdim çok morardı yani iyice cesaretim kırıldı.

canım ılk basta cok sordum ben bacakta yag dokusu olmaz demıstı.ama artık karından zorlastı ısımız.ee yaz askılılar kısa kollular gıyıyorum mosmor kollarla cok dıkkar cekıyor.tabı hersey oglusumun ve benım saglıgım ıcın ama bacaktan ızın verırse super olacak

Son düzenleme:
Gözün aydın Selvicim. İnşallah böyle güzel devam eder. Darısı hayırlısıyla isteyen dileyen bekleyen hepimize inşallah.

İyiyim canım. Adetim yeni bitti yavaş yavaş çalışmalara başladık bakalım. Allahım hayırlısıyla bize de nasip eder inşallah şu mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine. Oruç tutuyorum, bol bol dua etmek istiyorum bu ramazan. Allahım hepimize sağsalim bebişler nasip eder inşallah. Tolga Ağustosta gel tüp bebeğe başlayalım demişti ama ben biraz denemek istiyorum. Öyle canım, dikkat et kendine.

Yeni bitti adetim canım bizde yavaş yavaş başladık çalışmalara ve kasıklarımda ağrılar başladı çok şükür umarım yumurtlama ağrılarıdır. Nasip işte, sen nasılsın sende çalışacaksın bu ay hadi bakalım tatlım inşallah Allah gönlüne göre verir sanada isteyen herkese de .

canım ınsallah bu mubarek ayın yuzu suyu hurmetıne sende saglıkla hamıle kalırsın.tabı ısteyen herkes

hayırlı ramazanlar allah dualarımızı kabul etsın ınsallah

emıne 50 dua okudum canım

ıgne bıraktırma zamanları konusulmus.belkı hatırlarsınız daha once soylemıstım.benım doktorum 34.hafta bırakıcaz bırkac gun ıcınde de bebegı alıcaz demıstı.yanı erken dogacak.ama ınsallah o gune kadar fıkır degıstırır yavrum zamanında saglıkla gelır

dun sabah ıgnemız damara geldı herhalde cok acıdı.sonra cok kanadı.hatta aksam karnıma krem surerken bıle sıpır sıpır kan aktı.sımdı koldan yapıyoruz.artık gobek bızı zorlayacak gıbı esım de cekınıyor.ınsallah bacaga ızın verırse ordan yaparım.en azından genıs alan
Canim bazen oluyor seninki disari kanamis benim icten kaniyordu kopkoyu bir mor oluyordu.bemde senin gibi karnim buyudukce karindan zor olur diyordum ama inan daha kolay oluyor ve eskisi gibi ne morariyor ne de kist oluyor.sadece igneyi vururken karnimi sıktıgim icin ve ustunu bastirdigim icin kizim şiddet li tekmeler atiyor oraya
herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar. bu mübarek günlerde rabbim gönlünüzden geçenleri verir inşallah. bugün oğlumun aşısı vardı. insan kıyamıyor ama mecburuz. pazar günü mevlüt okuttuk. hepinize dua ettim. hamile olanlar hayırlı sağlıklı şekilde bebişlerini kucaklarına alsın bebiş isteyenlere rabbim versin diye dua ettik. allh ım kabul eder inşallah. ben iki çocuğumada zor kavuştum. allah kimseyi çocuk diye aratmasın inşallah. hepinizi öpüyorum canlarım. dualarda buluşmak dileğiyle hayırlı ramazanlar
Canim Allah razi olsin.
Kizlar selam bugun kontrolumuz ve seker yuklememiz vardi cok sukur oglusum buyumus iyiymis seker yuklememizide yaptik yarin cikacak sonuclar ilaclara aynen devam dedi...ramazaninizda hayirli olsun buarada eminecim 150 tane dua okudum.
Canim nasıl sin seni merak ettiydim gecen gin mesaj atyim sana.
kızlar yaa hıc selam sabah yok bakıyorum

Canim burdayiz....

hepinize hayırlı ramazanlar. ben ramazanın bu ilk gününe gözü yaşlı girdim. size buradan hiç bu şekilde bir haber vermek istemezdim. ama çaresizim. size de yazayım dedim. ne yapacağımı bilemez durumdayım. bugün ilk defa ölümü düşündüm. geceden beri uyumuyorum. dün işsiz kaldım. hocam hala tezimi okumadığı için oktora sürem doldu ve işten atılma sürecim başladı. iki gündür ölüp ölüp diriliyorum. çaresizim. artık hem işsiz hemde çocuksuzum. bu işin bu raddelere geleceğini hiç tahmin etmemiştim. personele gittim yapacak birşey yok diyor. üzüntüden çıldırmak üzereyim ve bir çıkış yolu da bulamıyorum. paylaşmak istedim sizlerle.

cok iyi yapiyorsun canim.arastiriyorsun ogreniyorsun kendi kendinin dr u oluyorsun.yeri geldiginde dr u da yonlendireceksin.helal sana.
omega 3 onceki gebeligimde elimde kalmisti.ben de dr hamile kalmadan once kullanmaya basladim.burcuya sormustum ona kullandirmis hamilelik oncesi.ben de hamile kalinca sordum dr a kullaniyimmi diye o da kullan dedi.hatta bitince bitti alip devam ediyimmi dedim devam et dedi.e vitamini mi almak gerekiyormus bilmiyorum.birsey demedi dr.
off senay zaten 20. haftada tahlillerin iyi cikarsa igneyi birakcaz dedi.fazladi da zararli dedi.bile bile devam edemem dedi.dumur oldum.kafam allak bullak.ben igneyi birakirsam psikolojik olarak bile kotu seyler yasarim.bilmiyorum napcam.simdiden niye bunu soyledi, tahlillerim kotu ciksa da igneye ddevam etsem diye mi dua etsem bilemedim.burcuya dogumdan iki gun ooncesine kadar kullandirmisti.tabi bunu soyleyemedim ona.neyse daha zaman vsr insallah fikri degisir.tek heterozigot olanlar bile igne kullanirken ben niye kullanmiycam.o da degilde kullanip birakinca daha tehlikeli degilmi.neyde ben de icimden seni birakirim igneyo birakmam dedim.

arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar Rabbim bu mübarek günlerde dualarımızı kabul eder inşallah..eminecim yazdıkların beni derinden etkiledi biliyorsun yakından takipcinim:) tolga hoca niye böyle birşey dedi benide allak bullak etti valla ne benim nede eşimin başka doktor bulmaya tahammülümüz yok burcu tolga hocanın hastasımıydı ne zaman doğum yaptı cnm yani iğneyle ilgili fikrimi değişiyo yoksa hayır yaa lütfen oda beni bulmasın:KK43:Isenin mutasyonlar homozigot mu heterezigot muydu cnm

hepinize hayırlı ramazanlar. ben ramazanın bu ilk gününe gözü yaşlı girdim. size buradan hiç bu şekilde bir haber vermek istemezdim. ama çaresizim. size de yazayım dedim. ne yapacağımı bilemez durumdayım. bugün ilk defa ölümü düşündüm. geceden beri uyumuyorum. dün işsiz kaldım. hocam hala tezimi okumadığı için oktora sürem doldu ve işten atılma sürecim başladı. iki gündür ölüp ölüp diriliyorum. çaresizim. artık hem işsiz hemde çocuksuzum. bu işin bu raddelere geleceğini hiç tahmin etmemiştim. personele gittim yapacak birşey yok diyor. üzüntüden çıldırmak üzereyim ve bir çıkış yolu da bulamıyorum. paylaşmak istedim sizlerle.

şenaycım sana da hayırlı ramazanlar. hocan niye tezini okumuyor. bu konuda bir yaptırım yok mu. dava açsan olmaz mı. canım bu durumdayken yani canın çok yanmışken dua et. Rabbim yardımcın olsun. bu mübarek vakitler yüzü suyu hürmetine Rabbim işine dönmeni ve sağlıcakla çocuk sahibi olmanı nasip etsin.

şenaycım sana da hayırlı ramazanlar. hocan niye tezini okumuyor. bu konuda bir yaptırım yok mu. dava açsan olmaz mı. canım bu durumdayken yani canın çok yanmışken dua et. Rabbim yardımcın olsun. bu mübarek vakitler yüzü suyu hürmetine Rabbim işine dönmeni ve sağlıcakla çocuk sahibi olmanı nasip etsin.

ne yapacağımı bilemiyorum. öylece kala kaldım. o kadar vicdansız ki. ben harap oldum onun kılı kıpırdamıyor. başkalarına okuyacağım diyor. bana gerekirse 3 sene de sürer diyor. kurumlararası geçiş deneyim dedim. ama sanırım ona da geç kaldım.

canim cok.uzuldum yaa.niye boyle yapiyo bu hocan senin yaa.gidip bir konussan olmaz mi.git yalvar.onu istiyo bence.istedigini yap nolcak.ben znlayamadim bu kadar kolay mi yaa.boylw mi oluyo bu isler.canim rahman suresi varya icinde keziban cok gecen sure onu okumak iyi geliyormus is icin.sayisi var ama unuttum.ogrenirim.ona baslasan bizvde yardim.ederiz okuruz hep beraber.cok fsydali is icin.annem kardesime okudu bir haftada ise girdi dua bitince.cevrendekilere de soylersin okuruz hep beraber kisa zamanda.isin duzelsin diye okuruz.

Son düzenleme:
canim cok.uzuldum yaa.niye boyle yapiyo bu hocan senin yaa.gidip bir konussan olmaz mi.git yalvar.onu istiyo bence.istedigini yap nolcak.ben znlayamadim bu kadar kolay mi yaa.boylw mi oluyo bu isler.canim rahman suresi varya icinde keziban cok gecen sure onu okumak iyi geliyormus is icin.sayisi var ama unuttum.ogrenirim.ona baslasan bizvde yardim.ederiz okuruz hep beraber.cok fsydali is icin.annem kardesime okudu bir haftada ise girdi dua bitince.cevrendekilere de soylersin okuruz hep beraber kisa zamanda.

bir bilsem ne yapacağımı. dua ediyorum rabbime. ama ölecek gibi hissediyorum kendimi. dün ilk defa resmen kilitlendim. elim ayağım uyuştu. sinir krizi geçiren biri nasıl olurmuş bizzat yaşadım. kendimi toparlamaya çalışıyorum. dua okurum canım. hep okudum ama işte rabbim bilir.

arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar Rabbim bu mübarek günlerde dualarımızı kabul eder inşallah..eminecim yazdıkların beni derinden etkiledi biliyorsun yakından takipcinim:) tolga hoca niye böyle birşey dedi benide allak bullak etti valla ne benim nede eşimin başka doktor bulmaya tahammülümüz yok burcu tolga hocanın hastasımıydı ne zaman doğum yaptı cnm yani iğneyle ilgili fikrimi değişiyo yoksa hayır yaa lütfen oda beni bulmasın:KK43:Isenin mutasyonlar homozigot mu heterezigot muydu cnm

biliyorum.canim takip ettigini beni.zaten yaxarken dedim nese kafayi yiycek simdi diye:)ama durum bu malesef.benim iki mthfr de heterozigot.senin.neydi.sen ne zaman gitceksin.asilamaya gitsen sanirim ilk ve onda da tolga hocayi goremiycekdin
gidince sen de caktirmadan sor igneyi ne zamana kadar kullancam diye.bakalum sana ne diycek.
burcu kasimda digum yapti.onun himozigotu da vardi ve faktor v te de sorun varfi diye hatirliyorum.
ben simdiden yedek dr ayarlamaya basladim.igne kulladiracak dr.

bir bilsem ne yapacağımı. dua ediyorum rabbime. ama ölecek gibi hissediyorum kendimi. dün ilk defa resmen kilitlendim. elim ayağım uyuştu. sinir krizi geçiren biri nasıl olurmuş bizzat yaşadım. kendimi toparlamaya çalışıyorum. dua okurum canım. hep okudum ama işte rabbim bilir.

allah yardimcin olsun canim.ne diyecegimi bilemedim.ama herseye ragmen guclu olmaya calis.sen guclu bir insansin.bu kadar kolay olmamali bence.duzelir gibi hissediyorum canim.su adam su mubarek gunlerde vicdana gelir de indallah duzelir hersey cnm.

allah yardimcin olsun canim.ne diyecegimi bilemedim.ama herseye ragmen guclu olmaya calis.sen guclu bir insansin.bu kadar kolay olmamali bence.duzelir gibi hissediyorum canim.su adam su mubarek gunlerde vicdana gelir de indallah duzelir hersey cnm.
sağolasın canım. inşallah düzelir. dualarınıza ihtiyacım var.

erken canım ama ıgneyı kesınce alacagım bebegı rıske atamam dedı.ınsallah ıgneyı bırkac hafta daha devam ettırır sonra bıraktırır.37.haftayı bı gorsem.seker yuklemesını hafta sonu yaptıracagım.hastaneyı aradım tok karnına gelın dedı.senın nasıl gectı zor mu.lımon goturdun mu yanında

canım ılk basta cok sordum ben bacakta yag dokusu olmaz demıstı.ama artık karından zorlastı ısımız.ee yaz askılılar kısa kollular gıyıyorum mosmor kollarla cok dıkkar cekıyor.tabı hersey oglusumun ve benım saglıgım ıcın ama bacaktan ızın verırse super olacak

Canim birdaha sor onu ben ac karnina kan verdim sekerli suyu ictim birsaat sonra tekrar verdim hicbirsey yeme sakin dedi limon goturdum ama cok gerekmedi yaaaa okadar kotu degildi tadi... Bende igneyi koldan vuruyorum bacaktan birhafta vurdum bana en rahati kol geliyo...

evet canım sen de bakılmış genlere genlerde problem yok sanırım. o zaman protein s ve diğeri sanin için tehlike arzediyor. o da düzelir umarım. diyecek birşey bulamıyorum. allah yardımcımız olsun

inşallah sorun yoktur canım.protein s ve atrirrombin ııı sonuçlarının değişceğni sanmıyorum.testi 2kere yaptırmıştım.ikincisinde daha düşük çıkmıştı.sende yazmışsınya anne babadan bize geçmiş.genlerimizde var.keşke düzelebilse.

hayırlı ramazanlar arkadaslar..su mübarek ayda kurban oldugum ALLAHIM İNSALLAH hepimizin dualarını kabul eder...bu arada oruc tutmuyorum :KK43: kendimi suclu hissediyorum arkadaslar :KK43:

cnm suçlu hissetme.günler çooook uzun.bebiş nasıl dayansın.geçen senede bende tutamamıştım.sonradan borçlarımı verdim.bebiş hayırlısıyla doğsunda tutarsın cnm.yeterki sağlık olsun.

canım rubellanın düşük sebebi olduğunu biliyorum.benim 4düşüğüm var iki tanesinde iğnede kullanmıştım ama yinede düşük olmuştu şuan çok şükür hamileyim ve ilk defa bu kadar ilerledi rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.bu gebelikde diğerlerinden farklı olarak proluton depot iğne kullandım ve işe yaradığını düşünüyorum bütün arkadaşlarımızında kullanmasını tavsiye ediyorum...

rubellanın düşük sebebi olduğnu bilmiyodum.kullandığın iğneye internetten baktım.bişi anlamadım.neden kullandığını ne işe yaradığnı anlatabilirmisin cnm.

X