- 25 Mart 2008
- 1.671
- 8
- Konu Sahibi melodysilk
- #1.301
Canim 34 erken degilmi ama doktorlar daha iyi bilir gerci...seker yuklemeni yaptirdinmi.
erken canım ama ıgneyı kesınce alacagım bebegı rıske atamam dedı.ınsallah ıgneyı bırkac hafta daha devam ettırır sonra bıraktırır.37.haftayı bı gorsem.seker yuklemesını hafta sonu yaptıracagım.hastaneyı aradım tok karnına gelın dedı.senın nasıl gectı zor mu.lımon goturdun mu yanında
bacaktan neden yapmıyosun canım bi sakıncası mı var geçen hafta benimde de sıkıntı oldu karnımdan yapıyodum iğneyi 4 defa denememe rağmen batıramadım çok canım yandı iğneyi değiştirdim öyle yapabildim ama moralim alt üst oldu çok ağladım o günden beri bacaktan yapıyorum daha karnıma cesaret edemedim bi de o günün öncesinde bikaç defa sanırım damara denk getirdim çok morardı yani iyice cesaretim kırıldı.
canım ılk basta cok sordum ben bacakta yag dokusu olmaz demıstı.ama artık karından zorlastı ısımız.ee yaz askılılar kısa kollular gıyıyorum mosmor kollarla cok dıkkar cekıyor.tabı hersey oglusumun ve benım saglıgım ıcın ama bacaktan ızın verırse super olacak
Son düzenleme: