-
- Konu Sahibi melodysilk
- #1.341
canım ben daha beter durumdayım dra sormadan oruç tuttum bugün bulantı oldu ben uzandıkça bende bozdum keşke senin gibi önceden tutmamış olsaydımda bozmasdaydım çok huzursuz oldum.eşimde zaten iğne yüzünden orucumun önceden bozulduğunu söylüyor : (((
ben uydum. ama değişmemiş. bir dahakinde değişir mi bilmiyorum.kizlar homosisteinle ilgili konusmustukya.son durumu soyleyim.size homosisteinim 9,4 cikti.diyete ve igneye ragmen.dusukten sonra yaptirmistim igne kullanmadigim dusukten sonra 5 cikmisti.diyet ve bir sure igne kullanip dusukten sonra yani yaklasik iki ay once yaptirfigim 10 cikmisti.o zaman konusmustuk.igneyi kullanip birakmaktan mi artti diye dusunmustum.simdi ise igne ve diyete ragmen 9.4 .ama diyete.cok cok iyi uydugumu dudunmuyorum.ben anlam veremedim.igneden dolayi duser diyordum.ama demekki diyete cok cok dikkat etmek gerekiyor kizlar.
hepinize hayırlı ramazanlar. ben ramazanın bu ilk gününe gözü yaşlı girdim. size buradan hiç bu şekilde bir haber vermek istemezdim. ama çaresizim. size de yazayım dedim. ne yapacağımı bilemez durumdayım. bugün ilk defa ölümü düşündüm. geceden beri uyumuyorum. dün işsiz kaldım. hocam hala tezimi okumadığı için oktora sürem doldu ve işten atılma sürecim başladı. iki gündür ölüp ölüp diriliyorum. çaresizim. artık hem işsiz hemde çocuksuzum. bu işin bu raddelere geleceğini hiç tahmin etmemiştim. personele gittim yapacak birşey yok diyor. üzüntüden çıldırmak üzereyim ve bir çıkış yolu da bulamıyorum. paylaşmak istedim sizlerle.
ne yapacağımı bilemiyorum. öylece kala kaldım. o kadar vicdansız ki. ben harap oldum onun kılı kıpırdamıyor. başkalarına okuyacağım diyor. bana gerekirse 3 sene de sürer diyor. kurumlararası geçiş deneyim dedim. ama sanırım ona da geç kaldım.
kizlar homosisteinle ilgili konusmustukya.son durumu soyleyim.size homosisteinim 9,4 cikti.diyete ve igneye ragmen.dusukten sonra yaptirmistim igne kullanmadigim dusukten sonra 5 cikmisti.diyet ve bir sure igne kullanip dusukten sonra yani yaklasik iki ay once yaptirfigim 10 cikmisti.o zaman konusmustuk.igneyi kullanip birakmaktan mi artti diye dusunmustum.simdi ise igne ve diyete ragmen 9.4 .ama diyete.cok cok iyi uydugumu dudunmuyorum.ben anlam veremedim.igneden dolayi duser diyordum.ama demekki diyete cok cok dikkat etmek gerekiyor kizlar.
ben uydum. ama değişmemiş. bir dahakinde değişir mi bilmiyorum.
Geçmiş olsun Serapcım. Aman bebişin sağlıklı olsun önceliğimiz bu. Sınavına da azar azar bakmaya çalış Rabbim yardım eder inşallah.Yok canım hala mide ağrısı çekiyorum. Verdikleri şurupda bir işe yaramıyor.Bir mide günlerce nasıl ağrır anlamadım. Rabbim yardımcımız olsun....
Geçmişide okuyamadım birde sınavım var haftasonu ama onada çalışamadım.Ne olacak bilmiyorum.Herkes iyimi? Bir sorun yoktur hiçbirinizde inşallah.
canim kolay olur bence sinav.usulen yapilir diye dusunuyorum.sen gene de zorla kendini az daha da calismay gayret et.bu hafta sonu rahata eriyorsun.nihayet.tadini cikaramadin hamileliginin yaa sinav yuzunden.acaba sinav steri mi yaptin da midene vurdu ki canim.sinavdan sonr duzelceksin bence.Yok canım hala mide ağrısı çekiyorum. Verdikleri şurupda bir işe yaramıyor.Bir mide günlerce nasıl ağrır anlamadım. Rabbim yardımcımız olsun....
Geçmişide okuyamadım birde sınavım var haftasonu ama onada çalışamadım.Ne olacak bilmiyorum.Herkes iyimi? Bir sorun yoktur hiçbirinizde inşallah.
Şenaycım ne diyeyimki bilmiyorum. Bir çıkış yolu vardır mutlaka, dua edicez beraber başka ne yapabiliriz. Allahım yardımcın olsun, sıkıntıların tez vakitte geçer inşallah. Sürenin dolduğunu bilmiyormu hocan. Bu halde bırakamaz seni. Bu kadar üzme kendini, sağlığını kaybetme. Kızların dediği gibi vardır bunda da bir hayır. Dualarım seninle.
Eminecim değerin değişmemiş.İğneyle ilgisi yok diyosun yani. Ben anlamadım Şenayda diyete rağmen değişmemiş diyo. Bu homosisteini ne etkiliyor o zaman????? Yaşmı, vücut yapısımı???Kürtajmı???? Valla sınırların içinde olsun gerisi önemli değil benim için. Ramazanda da diyete pek uyamıycam, tekrar ölçtüreyim diyodum da. Bi süre daha bekleyeyim bakalım benimki ne çıkacak.
Geçmiş olsun Serapcım. Aman bebişin sağlıklı olsun önceliğimiz bu. Sınavına da azar azar bakmaya çalış Rabbim yardım eder inşallah.
Şenaycım ne diyeyimki bilmiyorum. Bir çıkış yolu vardır mutlaka, dua edicez beraber başka ne yapabiliriz. Allahım yardımcın olsun, sıkıntıların tez vakitte geçer inşallah. Sürenin dolduğunu bilmiyormu hocan. Bu halde bırakamaz seni. Bu kadar üzme kendini, sağlığını kaybetme. Kızların dediği gibi vardır bunda da bir hayır. Dualarım seninle.
Eminecim değerin değişmemiş.İğneyle ilgisi yok diyosun yani. Ben anlamadım Şenayda diyete rağmen değişmemiş diyo. Bu homosisteini ne etkiliyor o zaman????? Yaşmı, vücut yapısımı???Kürtajmı???? Valla sınırların içinde olsun gerisi önemli değil benim için. Ramazanda da diyete pek uyamıycam, tekrar ölçtüreyim diyodum da. Bi süre daha bekleyeyim bakalım benimki ne çıkacak.
Geçmiş olsun Serapcım. Aman bebişin sağlıklı olsun önceliğimiz bu. Sınavına da azar azar bakmaya çalış Rabbim yardım eder inşallah.
hepinize hayırlı ramazanlar. ben ramazanın bu ilk gününe gözü yaşlı girdim. size buradan hiç bu şekilde bir haber vermek istemezdim. ama çaresizim. size de yazayım dedim. ne yapacağımı bilemez durumdayım. bugün ilk defa ölümü düşündüm. geceden beri uyumuyorum. dün işsiz kaldım. hocam hala tezimi okumadığı için oktora sürem doldu ve işten atılma sürecim başladı. iki gündür ölüp ölüp diriliyorum. çaresizim. artık hem işsiz hemde çocuksuzum. bu işin bu raddelere geleceğini hiç tahmin etmemiştim. personele gittim yapacak birşey yok diyor. üzüntüden çıldırmak üzereyim ve bir çıkış yolu da bulamıyorum. paylaşmak istedim sizlerle.
Ben de doktora gittim. Kan tahlillerini istedi tabi ki. Ama kendisi de muayene etti. Karaciğerime falan baktı. Sen diyeti yaptığına emin misin dedi( Sanırım sonuçlarım çok iyi olmayacak (
evet cnm senin.homozigotun.ve faktor v in var.ondan farkli olabilir.benim homosistein 9,4 cikti yeni olculdum.cnm homosisteinin cok.yuksek diyete cik cok dikkat etmen lazim ben cok da dikkat etmedim iki ay once 10 du 9,4 olmus.cok iyi degil ustelik igne de kullaniyorum.
Sinan Hocamıydı doktorun, diyete uymadığını nerden anlıyoki?? Karaciğerde yağlanmamı varki. Allah Allah bu kadar etkilimi bu diyet. Senin fazla kilon varmı canım???
Evet canım Sinan Hoca. Fazla kilom yok, tam tersi çok da kilo verdim. Karaciğerimde de şu ana kadar bir sıkıntım yoktu hiç. Ama bilemiyorum ki.. Belki de ben biraz kötümserim, yanlış da anlamış olabilirim. Ama insan her sözünden bir anlam çıkarmak istiyor doktorların.
Bu diyetle kilo vermemek mümkün değilki. Buna rağmen niye olumsuz konuşuyor. Sonucun çıkınca haber verirsin değilmi burdan, çok merak ediyorum...
Ben de doktora gittim. Kan tahlillerini istedi tabi ki. Ama kendisi de muayene etti. Karaciğerime falan baktı. Sen diyeti yaptığına emin misin dedi( Sanırım sonuçlarım çok iyi olmayacak (
Sinan Hocamıydı doktorun, diyete uymadığını nerden anlıyoki?? Karaciğerde yağlanmamı varki. Allah Allah bu kadar etkilimi bu diyet. Senin fazla kilon varmı canım???
:))bu dr acayip yaa:)
elle falan karni muayene ediyor teshisi koyuyo.ve dogru tedhisi.
senay soylemisti elle karniba bastirfi soyle soyle dedi diye.
senin de gozunden anlamistir diyete iyi uymadigini:)
el var derlerya sanirim bu dr da el de var:)