Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

canım üzme kendini ALLAH biliyor senin ne durumda oldugunu...icini rahat olsun gebesin cok kötü hisettinki kendini bozmak zorunda kaldın...benim icim rahat degil diyorum ama sonra düsündüm düsündüm ALLAH durumuzu biliyor yani...ve zamanı gelince borcumuzu tutarız İNSALLAH...bende öyle biliyorum igne erken sabahdan vurdunsa dogru bozar diye biliyorum bende...sen igneyi neden sabahları vuruyorsun canım ?? doktor mu öyle dedi kendinmi sabahı sectin ?? aspirin alıyormusun ?? ben kendim söyle secdim saat 12 de aspirin alıyorum aksam 18 dede ignemi vuruyorum...hergün böyle bende...ha bazen 10-15 dakika gec vuruyorum ama ondan da zarar gelmez herhalde....

ben uydum. ama değişmemiş. bir dahakinde değişir mi bilmiyorum.

Şenaycım ne diyeyimki bilmiyorum. Bir çıkış yolu vardır mutlaka, dua edicez beraber başka ne yapabiliriz. Allahım yardımcın olsun, sıkıntıların tez vakitte geçer inşallah. Sürenin dolduğunu bilmiyormu hocan. Bu halde bırakamaz seni. Bu kadar üzme kendini, sağlığını kaybetme. Kızların dediği gibi vardır bunda da bir hayır. Dualarım seninle.

ben uydum. ama değişmemiş. bir dahakinde değişir mi bilmiyorum.

Eminecim değerin değişmemiş.İğneyle ilgisi yok diyosun yani. Ben anlamadım Şenayda diyete rağmen değişmemiş diyo. Bu homosisteini ne etkiliyor o zaman????? Yaşmı, vücut yapısımı???Kürtajmı???? Valla sınırların içinde olsun gerisi önemli değil benim için. Ramazanda da diyete pek uyamıycam, tekrar ölçtüreyim diyodum da. Bi süre daha bekleyeyim bakalım benimki ne çıkacak.

Geçmiş olsun Serapcım. Aman bebişin sağlıklı olsun önceliğimiz bu. Sınavına da azar azar bakmaya çalış Rabbim yardım eder inşallah.

canim kolay olur bence sinav.usulen yapilir diye dusunuyorum.sen gene de zorla kendini az daha da calismay gayret et.bu hafta sonu rahata eriyorsun.nihayet.tadini cikaramadin hamileliginin yaa sinav yuzunden.acaba sinav steri mi yaptin da midene vurdu ki canim.sinavdan sonr duzelceksin bence.

ben de anlamadim su homosisteini canim.yaa
folbiol de gunde bir aliyorum.aklima bir tek b12 geliyo.belki onunla takviyede bulunmak gerekiyir olabilir.bir ara b12im de tavan yapmisti aslinda.amaan neyse cok takmiycam. denilenleri yapiyorum.sizinke de paylasiyim dedim.

biliyor zaten onun için oyalamış bu zamana kadar. okuyacağım deyip. allah bildiği gibi yapsın.

senay canımm emıneden haberını dun aldım ve dun gece sahurdan sonra sana cok dua ettım sana, ınşallahh hersey duzelir canım, ama herseydede bır hayır vardır elbet, o yuzden kendını cok uzme cok sıkma, olacagına bırak, seni seviyoruz kendıne ıyı bak

sağol canım. üzmemeye çalışıyorum ama bundan sonra daha da zor bir süreç beni bekliyor. herşeye yeniden başlayacağım. ama o kadar gücüm var mı bilmiyorum.

canım ya lütfen bu kadar karamsar olma.hepimiz inançlı insanlarız sonuçta değil mi..allahım bir kapıyı kapatır diğerini açar hele iş konusunda kendini hiçböyle yıpratma lütfen allah yardımcın olsun

Canım çok üzüldüm okuyunca.. İnsanları anlamak ne kadar zor ( Ama sen ne olur bırakma kendini. Belki de işlerin böyle gitmesinde daha büyük hayır vardır. Rabbim sonunda yüzünü güldürecek inşallah, hiç merak etme. Böyle en zor dediğin zamanlar da geçip gidiyor ve hemen ardından güzellikler geliveriyor tekrar. Bak İnşirah suresini düşün. Sen paylaşmıştın bizimle de değil mi? Hatta tekrar tekrar oku.. Ne güzel anlatıyor.. Bak dualarımız da seninle. Yeter ki sen kendini çok üzüp yıpratma...

canım ne dersen de ama ölümden bahsetme o zayıf güçsüz Allah'a inanmayanların lafı sen öylemisin hayır değilsin sen güçlüsün sadece biraz ağır bi sınavdan geçiyosun hepsi bu hepimiz duacınız sende sabret ve dua et. hocana gelince aranızda bi sorun mu var canım o yüzden mi ağırdan alıyo olmadı bi konuş. rabbim inşallah sana en doğru zamanda hem iş hem de çocuk nasip etsin canım.

Ben de doktora gittim. Kan tahlillerini istedi tabi ki. Ama kendisi de muayene etti. Karaciğerime falan baktı. Sen diyeti yaptığına emin misin dedi ( Sanırım sonuçlarım çok iyi olmayacak (

Ben de doktora gittim. Kan tahlillerini istedi tabi ki. Ama kendisi de muayene etti. Karaciğerime falan baktı. Sen diyeti yaptığına emin misin dedi ( Sanırım sonuçlarım çok iyi olmayacak (

Sinan Hocamıydı doktorun, diyete uymadığını nerden anlıyoki?? Karaciğerde yağlanmamı varki. Allah Allah bu kadar etkilimi bu diyet. Senin fazla kilon varmı canım???

of ya ewet çok yüksek sence 1 ayda düşmüşmüdür ben hiç zannetmiyorum şimdi yarın vericem muhtemelen cuma akşama alırım hele son günlerde diyeti bozmuştum kesin düşmedi bu ayda aşılama kalacak kesin ( sen 2 ay iğneye ve diyete rağmen düşüremediysen benim işim zor valla.. bu arada whatsapp için sana özelden msj attım

Sinan Hocamıydı doktorun, diyete uymadığını nerden anlıyoki?? Karaciğerde yağlanmamı varki. Allah Allah bu kadar etkilimi bu diyet. Senin fazla kilon varmı canım???

Evet canım Sinan Hoca. Fazla kilom yok, tam tersi çok da kilo verdim. Karaciğerimde de şu ana kadar bir sıkıntım yoktu hiç. Ama bilemiyorum ki.. Belki de ben biraz kötümserim, yanlış da anlamış olabilirim. Ama insan her sözünden bir anlam çıkarmak istiyor doktorların.

Bu diyetle kilo vermemek mümkün değilki. Buna rağmen niye olumsuz konuşuyor. Sonucun çıkınca haber verirsin değilmi burdan, çok merak ediyorum...

:))bu dr acayip yaa:)
elle falan karni muayene ediyor teshisi koyuyo.ve dogru tedhisi.
senay soylemisti elle karniba bastirfi soyle soyle dedi diye.
senin de gozunden anlamistir diyete iyi uymadigini:)
el var derlerya sanirim bu dr da el de var:)

canim artik uzulup durma.cok istiyordun.bu isi,unvani biliyorum ama bizim.icin ser oldugunu dudundugumuz seyler aslinda hayir,hsyir olfugunu dusundugumuz seyler de aslinsa ser olabir.bunu biliyorsun.cok sukur hepimiz inancli indanlariz bak herke sana dua ediyor.ama hayirlisi olsun canim.herseyden once hayirlisi olsun.bir kapi kapanir bir kapi acilir.
is icin ben de zamaninda cok sikinti cekmistim.cok iyi ankiyorum seni.anlamiyor diye dusunme.kim bilir ne kadar emegin oldu oraya,hakettigim.bu degil diyorsundur.kesinlikle haklisin.allahim hakkinda hayirlisini versin.hukuki bir hak arama durumun.falan yokmu.sen devlet memurusun sonucta.bir cikar yolun.olmali.allahim seni icine dustugun bu cikmazdan feraha cikarsin biran once.rabbim sevdigi kullarina dunyada turlu turlu dert verirmid sinamak ve gunahlarini silmek icin.hele ki ramazanin ilk gunu.sana boyle bir sikinti verfi.inaniyorumki mukafati da buyuk olacak.rabbim sinavini hayirlidiyla vermeyi nadip etsin.

:))bu dr acayip yaa:)
elle falan karni muayene ediyor teshisi koyuyo.ve dogru tedhisi.
senay soylemisti elle karniba bastirfi soyle soyle dedi diye.
senin de gozunden anlamistir diyete iyi uymadigini:)
el var derlerya sanirim bu dr da el de var:)

Evet gerçekten çok ilginç değil mi? :) Diyete büyük oranda uymaya çalıştım. Arada ufak sapmalar oldu tabi ama ama belki de yeterli dikkati göstermemişimdir. Sonuçlarım çok iyi çıkmayabilir. Ama Sinan Hoca'ya güveniyorum. Bakalım vardır bunda da bir hayır :) Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…