-
- Konu Sahibi melodysilk
- #1.281
sagolasin cnm.senin calismalR devam efiyo sanirim dimi
bir an once senden de hayirli haber gelir insallah.cogu kisi ramazandan sonraya birakti calismayi ne guzrl.ben bu sene de tutamiyorum.gecen sene de bu haftalardaydim yine tutamamistim.hayirlidi...
ben de haftada bir kullaniyorum.rahmin ve kesenin esnekligini sagliyormus.belki bu kex ondan kanamam olmadi henuz bilmiyorum.uzun sure kullanacakmisim.kese kalp saklindeymis.benim rahim de kalp seklinde aslinda belki ondandir.sen kac gunde oluyosun igneyi ve ne kadar kullandircak prolutonu soylefimi.bence de ise yariyor.bu kez kanamam.olmadi ilk defa.ondan olabilir.
hayırlı ramazanlar arkadaslar..su mübarek ayda kurban oldugum ALLAHIM İNSALLAH hepimizin dualarını kabul eder...bu arada oruc tutmuyorumkendimi suclu hissediyorum arkadaslar
ben ilk hamile olduğumu öğrenince vurdurdum gittiğim dr kesinlikle önermediğini söyledi bende kullanmayı bıraktım daha sonra kanamam oldu dr yinede kullanmaman gerektiğini söyledi bende drumu değiştirdim gittiğim dr 12.haftaya kadar üç günde bir vurulmam gerektiğini bebeğe zararı olmadığını söyledi bende bu drla devam ettim...zaten drların düşünceleri sürekli değişiyor geçen sene kesinlikle aspirin kullanmayacaksın zararlı diyen dr bu sene aspirinde kullanman gerekiyor diyor...
arkadaşlar hepinizin ramazanı hayırlı olsun...bugün tahlil sonuçlarım çıkıyor...
canım ben daha beter durumdayım dra sormadan oruç tuttum bugün bulantı oldu ben uzandıkça bende bozdum keşke senin gibi önceden tutmamış olsaydımda bozmasdaydım çok huzursuz oldum.eşimde zaten iğne yüzünden orucumun önceden bozulduğunu söylüyor : (((
Canim akinti bndede oluyo cok dr sordum giderek artacak dedi hamilelik haftalari artikca korkmana gerek yok dedi. Bebegin cevresindeki akinti o fazlasi heralde disari cikyo. bncede doktruna srmadan kullnma...
masallah cnm 15 hafta olmussun.cok iyi.masallah.
dortlu tarama 16-21 hafta arasiydi sanirim.tam zamaninda gitcekdin cnm.
esim de diyoki biraktirabilirim dedi.ben zaten gerisini algilayamadim:)afalladim cunku.bakalim o xaman nr tahlili yapip karar karar verecek gorcez.ben ikna ederim onu:)
sen ne yaptin cnm.neye karar verdin.varmi bir degisiklik.bayadir konusamadik.
aklimda aslinda canim simdiden gitsem diyorum ama o xaman iyice allak bullak olurum.tamamen tedavi degisir herhalde.aspirin verir kesin gittigim.ben de istemiyorum aspirin.hep kanamali gebelik gecirdigim icin aspirinden korkuyorum.neyse o gun gelsin bakacam artik.hepimiz icin hakkimizda hatirlisi olsun.
sen de iyi haberlerle gel insallah.
evet canım 15 hafta oldu ama bi türlü stres geçmiyo sona kadar da devam edicek sanırım hayırlısı olsun.
evet dörtlü tarama 16. haftada başlıyomuş normalde doktorum bana 15. haftada gel dedi ama bazı labaratuvarlar 16. haftadan önce dörtlü taramayı yapmıyomuş tekrar gitmesi olmasın diye önümüzdeki hafta gidicem artık çabuk yoruluyorum yol yoruyo
hayırlı ramazanlar allah dualarımızı kabul etsın ınsallah
emıne 50 dua okudum canım
ıgne bıraktırma zamanları konusulmus.belkı hatırlarsınız daha once soylemıstım.benım doktorum 34.hafta bırakıcaz bırkac gun ıcınde de bebegı alıcaz demıstı.yanı erken dogacak.ama ınsallah o gune kadar fıkır degıstırır yavrum zamanında saglıkla gelır
dun sabah ıgnemız damara geldı herhalde cok acıdı.sonra cok kanadı.hatta aksam karnıma krem surerken bıle sıpır sıpır kan aktı.sımdı koldan yapıyoruz.artık gobek bızı zorlayacak gıbı esım de cekınıyor.ınsallah bacaga ızın verırse ordan yaparım.en azından genıs alan
hayırlı ramazanlar allah dualarımızı kabul etsın ınsallah
emıne 50 dua okudum canım
ıgne bıraktırma zamanları konusulmus.belkı hatırlarsınız daha once soylemıstım.benım doktorum 34.hafta bırakıcaz bırkac gun ıcınde de bebegı alıcaz demıstı.yanı erken dogacak.ama ınsallah o gune kadar fıkır degıstırır yavrum zamanında saglıkla gelır
dun sabah ıgnemız damara geldı herhalde cok acıdı.sonra cok kanadı.hatta aksam karnıma krem surerken bıle sıpır sıpır kan aktı.sımdı koldan yapıyoruz.artık gobek bızı zorlayacak gıbı esım de cekınıyor.ınsallah bacaga ızın verırse ordan yaparım.en azından genıs alan
bu haftanin.duasini sen yap.o zaman olur mu
tup bebek konudunda dogru dusunuyosun.olacak insallah dogal yolla.sen kendin kalabiliyosun.rahat ol icini ferah tut.stres yapma.gununu de iyi ayarlarsan iyi olacak insallah.
herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar. bu mübarek günlerde rabbim gönlünüzden geçenleri verir inşallah. bugün oğlumun aşısı vardı. insan kıyamıyor ama mecburuz. pazar günü mevlüt okuttuk. hepinize dua ettim. hamile olanlar hayırlı sağlıklı şekilde bebişlerini kucaklarına alsın bebiş isteyenlere rabbim versin diye dua ettik. allh ım kabul eder inşallah. ben iki çocuğumada zor kavuştum. allah kimseyi çocuk diye aratmasın inşallah. hepinizi öpüyorum canlarım. dualarda buluşmak dileğiyle hayırlı ramazanlar
Gözün aydın Selvicim. İnşallah böyle güzel devam eder. Darısı hayırlısıyla isteyen dileyen bekleyen hepimize inşallah.
İyiyim canım. Adetim yeni bitti yavaş yavaş çalışmalara başladık bakalım. Allahım hayırlısıyla bize de nasip eder inşallah şu mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine. Oruç tutuyorum, bol bol dua etmek istiyorum bu ramazan. Allahım hepimize sağsalim bebişler nasip eder inşallah. Tolga Ağustosta gel tüp bebeğe başlayalım demişti ama ben biraz denemek istiyorum. Öyle canım, dikkat et kendine.
Yeni bitti adetim canım bizde yavaş yavaş başladık çalışmalara ve kasıklarımda ağrılar başladı çok şükür umarım yumurtlama ağrılarıdır. Nasip işte, sen nasılsın sende çalışacaksın bu ay hadi bakalım tatlım inşallah Allah gönlüne göre verir sanada isteyen herkese de .
iyiyim bende nasıl oluyum bende pazar günü adettim başladı bakalım bu ay da kaza bela olmazsa doevam edicez çalışmalara inş bu sefer yumutlama günüm olurda tam yakalaya bilirim nasip kısmet rabbim inş bu günlerde ettiğimiz duaları boş çevirmez.. sende incir kürü yapıcaktın yapıyor musun başladın mı....
Yok canım arada bi aklıma geldikçe kuru incir yiyorum sadece. Sende suyunu kaynatıpmı içiyosun?
Aslında yumurta takibi yapabilirsin kendin. Serap bi alet almıştı internetten ve ona göre yumurtanın çatladığı günü tespit edip ayarlamıştı günlerini. Şimdi hasta yatıyor evde girince söyler bize ismini. bizde alırız takibimizi kendimiz yaparız.
Ben soğan kürü yapacam aslında da ramazanda yapamam diye önümüzdeki aya bıraktım bu ay boş geçerse nasip, hayırlısı olsun canım.
sagolasin cnm.senin calismalR devam efiyo sanirim dimi
bir an once senden de hayirli haber gelir insallah.cogu kisi ramazandan sonraya birakti calismayi ne guzrl.ben bu sene de tutamiyorum.gecen sene de bu haftalardaydim yine tutamamistim.hayirlidi...
ben de haftada bir kullaniyorum.rahmin ve kesenin esnekligini sagliyormus.belki bu kex ondan kanamam olmadi henuz bilmiyorum.uzun sure kullanacakmisim.kese kalp saklindeymis.benim rahim de kalp seklinde aslinda belki ondandir.sen kac gunde oluyosun igneyi ve ne kadar kullandircak prolutonu soylefimi.bence de ise yariyor.bu kez kanamam.olmadi ilk defa.ondan olabilir.
evet bende dün gece başladım incir suyu içmeye bundan önce içmeye başlamıştım tam yumutlama günüm rahatsızlanınca bırakmak zorunda kalmıştım. oyüzden bu ay yeniden başladım.. Seraptan yumutlama günü hesaplama aletini öğrensek iyi olur kendimiz takip etmiş oluruz benim cuma günü inş hastalığım biticek bitmeden öğrensek iyi olur hemen başlamış olurum hastalığım bitince bende önümüzdeki haftadan itibaren yıllık izne ayrılacağım ramazanda iş yerinde çok zor oluyor bende 2 hafta olmuyacağım. evde ancak telefondan girebiliyorum ona biraz zor oluyor küçüçük küçüçük yazılar :)) sırf buraya rahat girebiliyorum diye gitmek istemiyorum izne:)) sen öğrene bilebilirsen telefondan falan banada haber verirsin bende hemen buradan sipariş veririm iyi olur benim için bakalım bu seferde onu deneyelim....
kizlar keciboynuzunu da tavsiye ederim.kur olarak degil.ama.ben ve esim yedik sadece.mutfak masasina k.incir k.kayisi findik ceviz badem keciboynuzu koydum.esime de soyledim bunlar senin icin dedim:)ikimiz de gelip gittikce yedik.Yok canım arada bi aklıma geldikçe kuru incir yiyorum sadece. Sende suyunu kaynatıpmı içiyosun?
Aslında yumurta takibi yapabilirsin kendin. Serap bi alet almıştı internetten ve ona göre yumurtanın çatladığı günü tespit edip ayarlamıştı günlerini. Şimdi hasta yatıyor evde girince söyler bize ismini. bizde alırız takibimizi kendimiz yaparız.
Ben soğan kürü yapacam aslında da ramazanda yapamam diye önümüzdeki aya bıraktım bu ay boş geçerse nasip, hayırlısı olsun canım.
cnm ben başlayamadım bile çalışmalara yara falan vardı onu tedavi ettirdim ramazandan sonra başlayacağım sağlıklı olsunda artık zamanı önemli değil ALLAH şu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin inşallah.ah eminecim o kadar korkuyorumki yine aynı olacak diye hiç çocuğum olmayacak diye mahfediyorum kendimi.