Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Aptt için aralık 18 ile 26 vermiş laboratuar ama ogün burda aslı 26 dan az olunca doktoru iğneyi yükseltmiş 40 lara çıkmış diye okuyyunca endişelendim.Rabbime emanet inşallah.Bende öpüyorum canımm

Canım sonucun 21 ve senin referans aralığına göre iyi. Zaten iğne kullandıkça artacak o süre. Bir süre sonra tekrar baktır sonraki kontrolünde baktırabilirsin aklında kalmasın. Uzamış olacak bak gör.

canım sağolasın. tabi benim de aklıma takılmıyor değil bunlar. iğne falan. çünkü biraz daha değerin ötü olsa iğne başlamamız gereki dedi. şimdi başlansa olmuyormu demek geçti içimden ama. bir bildiği vardır diye düşündüm. uzman olan o. comadini aklıma bile getirmek istemiyorum. çünkü malum ilk bebeğimi onun yüzünden aldırdım. çok zorunlu olmadıkça kullanmam herhalde. bilemiyorumki canım. haklısın. çok bekledim. dün çok üzüldüm. her zamanki gibi ağladım. çaresizliğimi bir kez daha anladım. allah bir kez daha yüzüme vurdu çaresizliğimi. ne yaparsan yap benim dediğim olur dedi herhalde. bugün biraz daha mantıklı düşünebildim. çok şükür hiç ümit yok demedi. 3 ay daha bekle ddi. bekleyeceğim. o zaman da olmazsa işte o zaman bakacağım vildancığım son kararım bu şekilde. allah hayırlısını versin.

Canım gazide yaptırmıştım 18-26 yazıyor aralığa.Doktorumda gördü normal sonuçların dedi.

canım benim çok teşekkür ederim. inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz. dün baya moralim bozuldu boşuna gibi geldi yaptıklarım. halbuki ne kadar umutlanmıştım. ama işte her zaman bizim istediğimiz gibi olmuyor herşey. rabbim bir dur dedi. kendine o kadar da güvenme. neyse bekleyip göreceiz inşallah herşey yoluna girer.

vildan ve serap çok doğru şeyler yazmışlar cnm.
öncelikle önemli olan sensin. baksana sinan hocanın dediklerine. senin durumun çok önemli. sen iyi olacaksın önce ki sonra bebiş gelsin, gelsin de sağlıklı olsun. vildanın dediklerini ben de düşündüm. aspirinden başka tedavisi yokmuymuş bunun yaa. olmalı sanki.gerçi sinan hıca da demiş daha kötü olsaydı değerin iğne kullandırırdım demiş. sen de gideceğik kadar dr a gittin. sinan hocaya güvenmekten başka yol yok canım. üç ay daha geçer canım. zaman öyle çabuk geçiyorki. öemli olan sonuç iyi olsun. o günler de gelecek muhakkak, bu sabrının mükafatını alacaksın inşalah allahın izniyle.

Aslında dr.um bu değerleere çok bakmıyor ben meerakımdan kendim baktırmıştım diğer kanlara baktırırken.Bana dediiği şu; senin mutasyonlarına göre corasprin,tüm hamilelik boyunca folik asit ve cleaxe 0.4 iğne.Başka tedavisi yok diyor. Napabiliriz güveniyoruz sadece.Tüm bebişlerimiz Rabbime emanet inşallah Rabbim korusun meleklerimizi. darısıda hemencecik sana inşallah

serapcım benimde aynı senin gibi aptt degerim doktor çok iyi merak etme dedi.benim mtrf 1298 heterozigot senın mutasyonun neydi canım..bende aspirin folbiolu kesti elevit.igne bide ferro sanol kan içinde bende bunları kullanıyorum sen rahat rahat iğne ni vur.

g

Canım derdimiz büyük evet ama ondan da büyük Rabbimiz var. Biz ancak onun kapısına gidebiliriz ancak ondan dileyebiliriz. Derdi de veren o dermanı da. Bunun farkındayız o yüzden hamdolsun bugünümüze de yarınımıza da. Sabır versin Rabbim. Sen en doğrusunu bilirsin. Sonuçta hamile kalmak değil doğru zamanda sağlıklı olduğumuz zamanda ve sağlıklı bebişlere hamile kalmak önemli. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

DUA
“Rabbi heb lî mines sâlihîn.”
Anlamı:Rabbim, bana salihlerden (evlâtlar) bağışla.
NICK
GERÇEK İSİM

elif5507 -
Elif:

*01as-
Aslı:
293
*senay079-
Şenay:
100
*slvy1987-
Selvi:
400
*eoe-
Emine:
600
serap06_06-
Serap:
200
rengarenk00 -
Serpil:
150
*nazka86 -
Nazife:
630
umud40-
Vildan:
600
*hildan -
Hilal:

muco509-
Emel:

*Eylül06-
Berna:
300
Slmeng-
selma :
900
*AzraNur68-
Gül:
500
06 kelebek-
Neşe:
280
*Şenayın arkadaşı-
Gülin:

Mayd-
Aycan:
1500
Atis-
Senem:
444
Adalet 1990
tuğçe
1000
Gül_neva-
İrem:
500
Cbdefne-
Canan:
200
Ayşe_23
Ayşe:
370
aslibarlikli
aslı
3000
67elif
elif

TOPLAM
11967
DUAYA BAŞLAMA
TARİHİ:
27.06.2013
DUALAMA
TARİHİ:
04.07.2013 Sa:17.00’ dan sonra
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

Sağol canım benim. Allahım nazarlardan kötülüklerden korusun sizleri. Dediğin gibi tedavi belli gerisi Allaha kalmış. Nasibi varsa alacak nefesi varsa ne engel olabilirki. Sağsalim bi oğluşumuz olacak inşallah:)))

canım boşa çıkmaz hiç merak etme ilk önce yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm ama sonra senin ve arkadaşların devamında yazdıklarını okuyunca evet bu da bizim sınavımız ve en güzel şekilde üstesinden gelebilmek gerekiyo demekki mükafatını bu şekilde alıcaz diye düşündüm evet endişeler korkular hep hayatımızda olucak bende sadece hamilelikte değil normalde de taşıyomuşum ama inan hiç bilgim yok bu konuda araştırmaya da korkuyorum açıkcası sen iyi ol en önemlisi canım.

ayyyy canım benim oğluşumuzmu dedin. içine erkekmi olacak diye geldi.İlk günden beri banada hep öyle geldi yaa süpersin. Sağlıkla olsunda inşalahh canım benim.

Rahatlattın içimi canım sağol. Mthfr 1298 homozigot bende folik asiti yer bu pıhtılaşma o yüzden sonuna kadar kullancaz dedi.

şenay ablacımm bak sana ne diycem biliyorsun ben sinan hocaya gidiyordum sinan hocanın tavrı biraz sert sanki insana hemen ölücekmiş gibi davranıyor ona insanın moralini bozuyor... bak şimdi benim de protein c e bakılmıştı sinan hocanın ordaa 100 çıkmıştı yani benimki de düşük ama başka biryerde ölçtürdüm. orada normal hatta bunlar üzerine birşey ver düzgün sonuçlar çıkartan haftayada oraya ölçtürmeyi düşünüyorum... yani bu tamam düşük çıkıyorda bunun için yapılacak birşey yokmu yani aslında bunun niye düşük gittiğini hemetoloji uzmanı bilir sonuçlarını bide ona göstersen o ne diyecek bakalım....

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

DUA
“Rabbi heb lî mines sâlihîn.”
Anlamı:Rabbim, bana salihlerden (evlâtlar) bağışla.
NICK
GERÇEK İSİM

elif5507 -
Elif:

*01as-
Aslı:
293
*senay079-
Şenay:
100
*slvy1987-
Selvi:
400
*eoe-
Emine:
600
serap06_06-
Serap:
200
rengarenk00 -
Serpil:
150
*nazka86 -
Nazife:
630
umud40-
Vildan:
600
*hildan -
Hilal:

muco509-
Emel:
200
*Eylül06-
Berna:
300
Slmeng-
selma :
900
*AzraNur68-
Gül:
500
06 kelebek-
Neşe:
280
*Şenayın arkadaşı-
Gülin:

Mayd-
Aycan:
1500
Atis-
Senem:
444
Adalet 1990
tuğçe
1000
Gül_neva-
İrem:
500
Cbdefne-
Canan:
200
Ayşe_23
Ayşe:
370
aslibarlikli
aslı
3000
67elif
elif

TOPLAM
12167
DUAYA BAŞLAMA
TARİHİ:
27.06.2013
DUALAMA
TARİHİ:
04.07.2013 Sa:17.00’ dan sonra
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

DUAMIZ

DUA
"İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm."
Manası: Muhak­kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir.
NICK
GERÇEK İSİM

elif5507 -
Elif:

*01as-
Aslı:

*senay079-
Şenay:

*slvy1987-
Selvi:

*eoe-
Emine:

serap06_06-
Serap:

rengarenk00 -
Serpil:

*nazka86 -
Nazife:

umud40-
Vildan:

*hildan -
Hilal:

muco509-
Emel:

*Eylül06-
Berna:

Slmeng-
selma :

*AzraNur68-
Gül:

06 kelebek-
Neşe:

*Şenayın arkadaşı-
Gülin:

Mayd-
Aycan:

Atis-
Senem:

Adalet 1990
tuğçe

Gül_neva-
İrem:

Cbdefne-
Canan:

Ayşe_23
Ayşe:

aslibarlikli
aslı

67elif
elif

TOPLAM

DUAYA BAŞLAMA
TARİHİ:
04.07.2013
DUALAMA
TARİHİ:
11.07.2013 Sa:17.00’ dan sonra

bende sana katılıyorum canım ben sinan hocaya gitmedim ama 5/6 senedir forumu takip ediyorum bir çok arkadaş vardı sinan hocaya giden odasından ağlayarak çıktıklarını anlatıyorlardı alanında iyi olabilir ona sözüm yok ama birazda moral önemli

canım korkunun ecele faydası yok malesef. bilmemiz gerekli herşeyi. çocuğumuz olsun diye uğraşıyoruz. olduğunda da onlar için yaşamamız lazım. biz hep risk altındayız malesef. özellikle menopoz döneminde çok dikkatli olmamız gerekiyor. veya bir ameliyat olurken. pıhtılaşma hastası olduğumuzu belitmemiz gerekiyor. bunun dışında ilerleyen yaşlarda coraspin kullanabilirsin gün aşırı. bildiğinde korkacak bişey yok aslında bu hastalık bilmediğinde çok tehlikeli. mesela ben bilmiş olsaydım yasmin kullanmazdım. böylece pıhtı atmamış olurdu. sadece dikkat etmemiz gereken belli şeyler var. bunları bilmemiz yeterli. gerisi allaha kalmış.
ben artık kendimi tamamen allaha bıraktım sanırım. dr ne diyorsa yapıp olursa da olmazsa da onun bileceği iş diyorum. ha 3 ay sonra da olmazsa o zaman başka arayışlara da girebilirim. belki başka dr. başka tedavi yöntemi. tabi vazgeçmeyeceğim. yapacak bişey yok. vildanın dediği gibi derdi veren allah dermanını da verir inş.

canım sen nerede vereceksin kanı. belki bir ay sonra falan gelirsem ben de verebilirim. gerçi her yerin sonuçları farklı çıkar. ne kadar güvenilir işte onu da bilemiyorum. araştırmalarımzı hiç bitmeyecek sanırım:)

canım sen eskisin ya aslında sen birçok şeyi biliyorsundur. sinan hocaya gidenler sonuçta muradlarına erdiler mi? önemli olan bu benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…