- 12 Nisan 2012
- 531
- 105
-
- Konu Sahibi melodysilk
- #1.121
Aptt için aralık 18 ile 26 vermiş laboratuar ama ogün burda aslı 26 dan az olunca doktoru iğneyi yükseltmiş 40 lara çıkmış diye okuyyunca endişelendim.Rabbime emanet inşallah.Bende öpüyorum canımm
canım sağolasın. tabi benim de aklıma takılmıyor değil bunlar. iğne falan. çünkü biraz daha değerin ötü olsa iğne başlamamız gereki dedi. şimdi başlansa olmuyormu demek geçti içimden ama. bir bildiği vardır diye düşündüm. uzman olan o. comadini aklıma bile getirmek istemiyorum. çünkü malum ilk bebeğimi onun yüzünden aldırdım. çok zorunlu olmadıkça kullanmam herhalde. bilemiyorumki canım. haklısın. çok bekledim. dün çok üzüldüm. her zamanki gibi ağladım. çaresizliğimi bir kez daha anladım. allah bir kez daha yüzüme vurdu çaresizliğimi. ne yaparsan yap benim dediğim olur dedi herhalde. bugün biraz daha mantıklı düşünebildim. çok şükür hiç ümit yok demedi. 3 ay daha bekle ddi. bekleyeceğim. o zaman da olmazsa işte o zaman bakacağım vildancığım son kararım bu şekilde. allah hayırlısını versin.Şenaycım canım dün telefonda dayanamadım artık ve sana denemeye başla dedim bi 3 ay daha beklemeni istememiştim ama tabi önce Sinan Hocanın dedikleri önemli. Dün canın sıkkındı sana demiştim yine söylüyorum herşeyden önce sen önemlisin. Sen iyi olasın ki Allahın nasip edeceği bebişlerinde iyi olsun. Ama yine söylüyorum madem vücutta pıhtı var başka türlü tedavisi yokmu bunun. daha hızlı daha etkili. Aspirin zaten kullanıyosun, belki bi süre comodin tarzı bi ilaç kullanıp söktüremezlermi. Aklıma bu takılıyor. Canım üzülme ama herşeyden önce senin sağlığın ve huzurun önemli gerisi düzelir Allahın izniyle. Kendi,ne dikkat et canım.
canm homosisteinin çok iyi. 7 nin altında olmalı.
aptt değerin düşük canım yaa. ref aralığı kaç yazıyor. 30 larda olması gerekiyordu sanırım. sonra kendiminkine bakarım. şuan bakamıyorum evde temizlik varda.dr un gördü mü aptt ni. sanırım 33 tü benim.
canım benim çok teşekkür ederim. inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz. dün baya moralim bozuldu boşuna gibi geldi yaptıklarım. halbuki ne kadar umutlanmıştım. ama işte her zaman bizim istediğimiz gibi olmuyor herşey. rabbim bir dur dedi. kendine o kadar da güvenme. neyse bekleyip göreceiz inşallah herşey yoluna girer.Canım ben yazarken sen cevap vermişsin durumu anlatmışsın.Canım benim Allah esirgesin sen olmazzsan bırak bebeği hiçbirşey olmaz şu hayatta.Şu an en önemlisi sensiin.Allahım daha büyük sıkıntılar vermesin sen düzelde sonrasında bebişinde sana sağlıklıca gelecektir ininanıyorum ben.Rabbim bu çabalarınıda dualarınıda boş çıkarmayacak.Rabbim tez zamanda hem sağlığına hem bebişine kavuştursun inşallah canım benim.
Canım sonucun 21 ve senin referans aralığına göre iyi. Zaten iğne kullandıkça artacak o süre. Bir süre sonra tekrar baktır sonraki kontrolünde baktırabilirsin aklında kalmasın. Uzamış olacak bak gör.
Aslında dr.um bu değerleere çok bakmıyor ben meerakımdan kendim baktırmıştım diğer kanlara baktırırken.Bana dediiği şu; senin mutasyonlarına göre corasprin,tüm hamilelik boyunca folik asit ve cleaxe 0.4 iğne.Başka tedavisi yok diyor. Napabiliriz güveniyoruz sadece.Tüm bebişlerimiz Rabbime emanet inşallah Rabbim korusun meleklerimizi. darısıda hemencecik sana inşallah
canım sağolasın. tabi benim de aklıma takılmıyor değil bunlar. iğne falan. çünkü biraz daha değerin ötü olsa iğne başlamamız gereki dedi. şimdi başlansa olmuyormu demek geçti içimden ama. bir bildiği vardır diye düşündüm. uzman olan o. comadini aklıma bile getirmek istemiyorum. çünkü malum ilk bebeğimi onun yüzünden aldırdım. çok zorunlu olmadıkça kullanmam herhalde. bilemiyorumki canım. haklısın. çok bekledim. dün çok üzüldüm. her zamanki gibi ağladım. çaresizliğimi bir kez daha anladım. allah bir kez daha yüzüme vurdu çaresizliğimi. ne yaparsan yap benim dediğim olur dedi herhalde. bugün biraz daha mantıklı düşünebildim. çok şükür hiç ümit yok demedi. 3 ay daha bekle ddi. bekleyeceğim. o zaman da olmazsa işte o zaman bakacağım vildancığım son kararım bu şekilde. allah hayırlısını versin.
NICK | GERÇEK İSİM | |
elif5507 - | Elif: | |
*01as- | Aslı: | 293 |
*senay079- | Şenay: | 100 |
*slvy1987- | Selvi: | 400 |
*eoe- | Emine: | 600 |
serap06_06- | Serap: | 200 |
rengarenk00 - | Serpil: | 150 |
*nazka86 - | Nazife: | 630 |
umud40- | Vildan: | 600 |
*hildan - | Hilal: | |
muco509- | Emel: | |
*Eylül06- | Berna: | 300 |
Slmeng- | selma : | 900 |
*AzraNur68- | Gül: | 500 |
06 kelebek- | Neşe: | 280 |
*Şenayın arkadaşı- | Gülin: | |
Mayd- | Aycan: | 1500 |
Atis- | Senem: | 444 |
Adalet 1990 | tuğçe | 1000 |
Gül_neva- | İrem: | 500 |
Cbdefne- | Canan: | 200 |
Ayşe_23 | Ayşe: | 370 |
aslibarlikli | aslı | 3000 |
67elif | elif | |
TOPLAM | 11967 | |
DUAYA BAŞLAMA | TARİHİ: | 27.06.2013 |
DUALAMA | TARİHİ: | 04.07.2013 Sa:17.00’ dan sonra |
Aslında dr.um bu değerleere çok bakmıyor ben meerakımdan kendim baktırmıştım diğer kanlara baktırırken.Bana dediiği şu; senin mutasyonlarına göre corasprin,tüm hamilelik boyunca folik asit ve cleaxe 0.4 iğne.Başka tedavisi yok diyor. Napabiliriz güveniyoruz sadece.Tüm bebişlerimiz Rabbime emanet inşallah Rabbim korusun meleklerimizi. darısıda hemencecik sana inşallah
canım benim çok teşekkür ederim. inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz. dün baya moralim bozuldu boşuna gibi geldi yaptıklarım. halbuki ne kadar umutlanmıştım. ama işte her zaman bizim istediğimiz gibi olmuyor herşey. rabbim bir dur dedi. kendine o kadar da güvenme. neyse bekleyip göreceiz inşallah herşey yoluna girer.
Sağol canım benim. Allahım nazarlardan kötülüklerden korusun sizleri. Dediğin gibi tedavi belli gerisi Allaha kalmış. Nasibi varsa alacak nefesi varsa ne engel olabilirki. Sağsalim bi oğluşumuz olacak inşallah:)))
serapcım benimde aynı senin gibi aptt degerim doktor çok iyi merak etme dedi.benim mtrf 1298 heterozigot senın mutasyonun neydi canım..bende aspirin folbiolu kesti elevit.igne bide ferro sanol kan içinde bende bunları kullanıyorum sen rahat rahat iğne ni vur.
g
NICK | GERÇEK İSİM | |
*01as- | Aslı: | 293 |
*senay079- | Şenay: | 100 |
*slvy1987- | Selvi: | 400 |
*eoe- | Emine: | 600 |
serap06_06- | Serap: | 200 |
rengarenk00 - | Serpil: | 150 |
*nazka86 - | Nazife: | 630 |
umud40- | Vildan: | 600 |
muco509- | Emel: | 200 |
*Eylül06- | Berna: | 300 |
Slmeng- | selma : | 900 |
*AzraNur68- | Gül: | 500 |
06 kelebek- | Neşe: | 280 |
Mayd- | Aycan: | 1500 |
Atis- | Senem: | 444 |
Adalet 1990 | tuğçe | 1000 |
Gül_neva- | İrem: | 500 |
Cbdefne- | Canan: | 200 |
Ayşe_23 | Ayşe: | 370 |
aslibarlikli | aslı | 3000 |
67elif | elif | |
TOPLAM | 12167 | |
DUAYA BAŞLAMA | TARİHİ: | 27.06.2013 |
DUALAMA | TARİHİ: | 04.07.2013 Sa:17.00’ dan sonra |
NICK | GERÇEK İSİM | |
*01as- | Aslı: | |
*senay079- | Şenay: | |
*slvy1987- | Selvi: | |
*eoe- | Emine: | |
serap06_06- | Serap: | |
rengarenk00 - | Serpil: | |
*nazka86 - | Nazife: | |
umud40- | Vildan: | |
muco509- | Emel: | |
*Eylül06- | Berna: | |
Slmeng- | selma : | |
*AzraNur68- | Gül: | |
06 kelebek- | Neşe: | |
Mayd- | Aycan: | |
Atis- | Senem: | |
Adalet 1990 | tuğçe | |
Gül_neva- | İrem: | |
Cbdefne- | Canan: | |
Ayşe_23 | Ayşe: | |
aslibarlikli | aslı | |
67elif | elif | |
TOPLAM | | |
DUAYA BAŞLAMA | TARİHİ: | 04.07.2013 |
DUALAMA | TARİHİ: | 11.07.2013 Sa:17.00’ dan sonra |
şenay ablacımm bak sana ne diycem biliyorsun ben sinan hocaya gidiyordum sinan hocanın tavrı biraz sert sanki insana hemen ölücekmiş gibi davranıyor ona insanın moralini bozuyor... bak şimdi benim de protein c e bakılmıştı sinan hocanın ordaa 100 çıkmıştı yani benimki de düşük ama başka biryerde ölçtürdüm. orada normal hatta bunlar üzerine birşey ver düzgün sonuçlar çıkartan haftayada oraya ölçtürmeyi düşünüyorum... yani bu tamam düşük çıkıyorda bunun için yapılacak birşey yokmu yani aslında bunun niye düşük gittiğini hemetoloji uzmanı bilir sonuçlarını bide ona göstersen o ne diyecek bakalım....
canım korkunun ecele faydası yok malesef. bilmemiz gerekli herşeyi. çocuğumuz olsun diye uğraşıyoruz. olduğunda da onlar için yaşamamız lazım. biz hep risk altındayız malesef. özellikle menopoz döneminde çok dikkatli olmamız gerekiyor. veya bir ameliyat olurken. pıhtılaşma hastası olduğumuzu belitmemiz gerekiyor. bunun dışında ilerleyen yaşlarda coraspin kullanabilirsin gün aşırı. bildiğinde korkacak bişey yok aslında bu hastalık bilmediğinde çok tehlikeli. mesela ben bilmiş olsaydım yasmin kullanmazdım. böylece pıhtı atmamış olurdu. sadece dikkat etmemiz gereken belli şeyler var. bunları bilmemiz yeterli. gerisi allaha kalmış.canım boşa çıkmaz hiç merak etme ilk önce yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm ama sonra senin ve arkadaşların devamında yazdıklarını okuyunca evet bu da bizim sınavımız ve en güzel şekilde üstesinden gelebilmek gerekiyo demekki mükafatını bu şekilde alıcaz diye düşündüm evet endişeler korkular hep hayatımızda olucak bende sadece hamilelikte değil normalde de taşıyomuşum ama inan hiç bilgim yok bu konuda araştırmaya da korkuyorum açıkcası sen iyi ol en önemlisi canım.
canım sen nerede vereceksin kanı. belki bir ay sonra falan gelirsem ben de verebilirim. gerçi her yerin sonuçları farklı çıkar. ne kadar güvenilir işte onu da bilemiyorum. araştırmalarımzı hiç bitmeyecek sanırım:)şenay ablacımm bak sana ne diycem biliyorsun ben sinan hocaya gidiyordum sinan hocanın tavrı biraz sert sanki insana hemen ölücekmiş gibi davranıyor ona insanın moralini bozuyor... bak şimdi benim de protein c e bakılmıştı sinan hocanın ordaa 100 çıkmıştı yani benimki de düşük ama başka biryerde ölçtürdüm. orada normal hatta bunlar üzerine birşey ver düzgün sonuçlar çıkartan haftayada oraya ölçtürmeyi düşünüyorum... yani bu tamam düşük çıkıyorda bunun için yapılacak birşey yokmu yani aslında bunun niye düşük gittiğini hemetoloji uzmanı bilir sonuçlarını bide ona göstersen o ne diyecek bakalım....
bende sana katılıyorum canım ben sinan hocaya gitmedim ama 5/6 senedir forumu takip ediyorum bir çok arkadaş vardı sinan hocaya giden odasından ağlayarak çıktıklarını anlatıyorlardı alanında iyi olabilir ona sözüm yok ama birazda moral önemli