-
- Konu Sahibi melodysilk
- #1.101
canım sanırım yakınız. ben kendi köyümüzü bi de yol üzerindeki köyleri biliyorum. bizim ki halkaoğlu köyü. karşımızda ağaköy var. biraz da gerimizde sarayköy var. bu arada güzel haberler devam ediyor bebeğinle ilgili. inşallah sonuna kadar güzel gider.canım bizim belde de çerkeşe bağlı saçak beldesi :) atkaracalara çok yakın. vay be hemşerim çıktın akraba da çıkarız nasıl olsa pıhtıdaş bağımız var dimi :)
canım çok üzüldüm. insan sonuna kadar hep bir ümit diyor. umarım bundan sonrası için doğru tedaviyi uygulayacak dr.u bulabilirsin. bu çok önemli tekrar hamile kalmadan önce ne yapman gerekiyorsa test falan yaptır canım. allah yar ve yardımcın olsun.merhaba kızlar yarın tekrar doktora gidiyorum bana gün vericek sanırım salıya kürtajım var 17 sinde kalbini duymuştum biraz kaç gün oldu ses yok eşimde alsınlar dedi içinde fazla tutma iğnede kullanıyorsun kanaman olur sana bir şey olur diyor ben hala ya atarsa kalbi tekrar deyip duruyorum doktorda çalışan kalp durmuş bir daha çalışmaz diyor bana aptt testi filan da yapmadı iğneler az mı geldi çok kötüyüm doktor değiştirmekten de sıkıldım kaç gündür sorular kafamda dönüp duruyor çıkmazın içindeyim böyle herşeyime bakacak ilgilenecek bir doktor bulamadım bıktım valla izmirde olanınız varmı doktor önerseydiniz prof a gittim para için ameliyat bile yapacaktı beni yalan çıktı kadın doktora gidiyorum onlar da ilgilenmiyor üniversiteye gidiyorum öğrenciler anlamıyor şimdiki de kadın dr özel hastane sgk bakıyor ama çok yoğun yine eksik yaparlar diye çok korkuyorum kimisi hamile kalamıyor tüp bebekle mahfoluyorlar bizde hamile kalıyoruz ama sebebini bilmeden gidiyor bebeklerim napıcam ben ya....
tamam emelcim dualama senin. sen yap.
dualama yapmak isteyen diger arkadaslar yanlis anlamasin lutfen.yukaridan sirayla olsun istiyorum.hak gecmesin diye.
evet canım her zaman son adet tarihinin ilk günü baz alınır çoğu şey hesaplanırken. erken döllenme olmuştur senin o zaman dr da daha büyük diyorsa. kaç günde adet olurdun sen canım. kısa sanırım.tsk ederim canım...aminnnnnn...benim son adet 22 nisan ama doktor ilk adet günümü kayıt ediyor usg ye...16 nisandan itibaren hesaplıyor galiba ben böyle anladım her seferine son adetinin ilk günü diye soruyor bana...5 cm olmus benim bebegim eli kolu belliydi ikili testi bile yaptı dün doktor...bu cocuk 10 haftalık olamaz dedi 10 haftalık icin büyük dedi..simdi tam dogum tarihi bilmiyorum biraz daha zaman gecsin ozaman belli olur ne zaman dogum...senin son adet tarihin kac ??? bebegin suan kac cm kac haftalıksın tam olarak canım ???
evet dr un değişecek farklı tedavi uygulamaya çalışabilir. ama sakın unutma iğneyi bırakmak yok. iğne bizim en önemli ilacımız. burdaki dr la iletişime de geçebilsen keşke oraya gidince.yardımcı olmazmı? bir konuşsan sorsan keşke dr a. mail falan atsan sonuçlarını o da sana cevap verse...öyle canım nerden nereye :)) cok tsk ederim canım benim İNSALLAH hepimizin gebeligi böyle saglıklı bir sekilde devam eder...seninde cumartesi muhanen varmıs...iyi haberlerle gelirsin İNSALLAH canım....hmmm haklısın önce ALLAHA sonra doktoruma güvenmeliyim...almanyada doktorum degiscek ya İNSALLAH o doktorda devam ettirir aspirini igneyi felan...bakalım almanyadaki doktorun yorumu ne olacak..sizlere burdan bildiririm...
seni burda görmek ne güzel. çok ıssızdı buralar sen yokken canım.kızlar sağolun. hepinize teşekkürler. dün kötüydüm.bugün daha iyiyim. elimden geleni yapmaya devam kararı aldım.
merhabalar salı bebeğimi aldılar hiç iyi değilim bir süre giremem nete bu seferki çok etkiledi beni diğerlerinde böyle olmamıştım çok umutlanmıştım sonuç kötü olunca mafoldum uyuyamıyorum gözüme uyku girmiyor eşimden de saklıyorum üzülmesin daha fazla uzun bir süre korunmayı düşünüyorum yeni bir hamileliğe hazır değilim herkes kendine çok iyi baksın....
canım nasıl yapayım yasin tebareke amme bunları okuyum ayrıca bişey yapılıyormu akşama okurum inş
canım teşekkür ederim ben de seni çok merak ettim. gelir gelmez sana baktım doğurdumu diye:)canım nasılsın doktor 3 ay daha mı koruma verdi nedeni ne bi de diyet işe yaradı mı devam edicekmisin diyetine. yoktum kaçgündür seni merak ettim inş. herşey yoluna girecek
Canım 200 tane duamızdan eklermisin.Emine homosistein ve aptt değerleri kaç olmalı. Doktorum istememişti ama ben sizden duyunca kan verirken baktırdım. homosistein 5 küsür çıkmış,aptt 21.6 normal sınırlardamı sizce?
canım teşekkür ederim ben de seni çok merak ettim. gelir gelmez sana baktım doğurdumu diye:)
canım yukaıda yazdım hepsi aynen devam. 23 ay sonra bakacağız artık onda da olmazsa işte o sorunun cevabını bilmiyorum. 3 ay daha bekledikten sonra sonuç yine kötü gelirse herşeye rağmen hamile kalmama izin verir mi şte orası bir muamma. ama ben sinan hocaya güvenmek istiyorum. diğerlerini de denedim çünkü. sinan hocayla hamilelik yaşamadım henüz ne gibi sonuç olacağını bilemiyorum o yüzden kendimi onun dediklerini yapmak zorunda hissediyorum.
benim durumum sizlerden biraz farklı canım. evet sizde de sorun var ama hamilelikte ortaya çıkıyor. benim malesef bu hastalık normal yaşamımda da etkili. o yüzden hamilelik bir ikinci risk. dr geçmişte pıhtı attığını bildiği için bana biraz da temkinli yaklaşıyor. bir dahakinde pıhtı atarsa gidersin diyor doğrudan.
kalp kalbe nasıl karşıymış emine tam ben sana nasılsın diye sorarken sen de bana yazmışsın:)
canım sinan hoca çok umutsuzdu benim hakkımda 15 güğn önce gittiğimde diyete uydum dediğimde çok iyiydi. sonucu görünce kafasını salladı yüzüme umutsuz umutsuz baktı. vücutta hala pıhtılaşma var v mücadele ediyor dedi. aynı şey yani. değerim geçen sefer 82 idi. şimdi 87 çıkmış alt sınır 120. biraz da değerin kötü olsa iğneye başlamamız gerekir dedi. yani durumum baya vahim. her an gidecek hasta gözüyle baktı bana. hamilelik için hiç düşünmedi. bebekten ziyade sen riske grersin dedi. sadece bacak olarak düşünme rahimdeki damarlara atabilir pıhtı dedi. gebelik olsa plesantaya atabilir dedi. yani şu an hamile kalmak çok riskli belki ilerisindeki denemelerim riske girebilir. allah korusun rahme atsa rahmi kaybedip anne olma ümitlerim tamamen yok olabilir gibi birşey söylemek istedi aslında. neyse ilaçlar aynen devam coraspini hergün kullanıyorsun değil mi dedi. evet dedim aman onu kullan dedi. yani her an pıhtı atma riskiyle yaşıyorum. o yüzden üstüne basa basa vurguladı sanırım. diyetten hiç bahsetmedi başka hastalarında üzerinde durduğu şeyde durmadı bende. o da sanırım 15 gün önceki konuşmamızdan kaynaklı. birebir uyduğuma çok ikna olmuş:) hiç sormadı bile. ben dedim. diyete aynen mi. o da herşey aynen dedi. 3 ay sonra tekrar görüşeceğiz şu durumda hamile kalamazsın çok riskli dedi.
homosistein değişmemiş yine 9 civarı.o da sınırın biraz altında. sonuçları vermiyorlar. ben istedim çıktı olarak. o da sadece pozitif çıktığı için protein c nin sonucunu verdi. diğerlerini göremedim ama sanırım sorun yok. b vitamini folikasit çinkoya da bakılmıştı. bilemiyorum eminecim. ben elimden gelenin en iyisini yaptım. allah biliyo çok da umutlanmıştım. ama bir kez daha hüsran yaşadım. rabbimin bir bildiği var. bu da benim sınavım.
Canım homosistein değerin çok iyi üst sınır 12 sanırım. Aptt referans aralıklarını bilmiyorum.
İğne kullandıkça uzayacak o süre merak etme.
Öpüyorum:::
hoş geldin canım. maşallah bebiş kilo almış. son günlerin ay ne güzel. bizlere de bol dol dua et. aa sen ramazan da doğum yapacaksın. hiç kaçarın yok dua listesini hemen kopyalıyorsun ve doğumda bize de dua ediyosun:)))
ben de sen uzun süre girmeyince yoksa doğurdu mu diye geçiriyordum içimden. iki haftan kalmış demek maşallah. umarım herşey yolunda gider canım.dualarım seninle.
Aptt için aralık 18 ile 26 vermiş laboratuar ama ogün burda aslı 26 dan az olunca doktoru iğneyi yükseltmiş 40 lara çıkmış diye okuyyunca endişelendim.Rabbime emanet inşallah.Bende öpüyorum canımm
canm homosisteinin çok iyi. 7 nin altında olmalı.Canım 200 tane duamızdan eklermisin.Emine homosistein ve aptt değerleri kaç olmalı. Doktorum istememişti ama ben sizden duyunca kan verirken baktırdım. homosistein 5 küsür çıkmış,aptt 21.6 normal sınırlardamı sizce?
Şenay eğitimdeydim okuyamadım çok ne oldu sonuçların korunmaya devam mı? diyet işe yaramamışmı?
merhaba canlar kaçgündr giremedim izne ayrıldm evdeym neyseki net haloldu geçmiş yapmadan yazayım dedim dün kontrolümdü bebeğim iyiydi 2.750 gr olmuş bu da iyi dedi doktorum tabi bir hafta geriden takip ediyo ama sorun yokmuş haftaya bugün 38. haftam bitecek doktoruma dedim yeter doğum olsun yok dedi 39. hafta olsun öyle dedi yani yaklaşık 2 haftam daha var bebeğim zayıf belki o yüzden de bekletmek istiyo bi de bebeğin sağlığı açısından 1 gün bile önemli dedi yani canlarım haftaya doğum gününe karar veririz yaklaşık 17 temmuz ya da 18 olur dedi bian önce doğurmak istiyorum stresten psikolojim bozulmuş hemen geçmişe bakaym sizleri de merak ediyorum
merhabalar salı bebeğimi aldılar hiç iyi değilim bir süre giremem nete bu seferki çok etkiledi beni diğerlerinde böyle olmamıştım çok umutlanmıştım sonuç kötü olunca mafoldum uyuyamıyorum gözüme uyku girmiyor eşimden de saklıyorum üzülmesin daha fazla uzun bir süre korunmayı düşünüyorum yeni bir hamileliğe hazır değilim herkes kendine çok iyi baksın....
Aptt için aralık 18 ile 26 vermiş laboratuar ama ogün burda aslı 26 dan az olunca doktoru iğneyi yükseltmiş 40 lara çıkmış diye okuyyunca endişelendim.Rabbime emanet inşallah.Bende öpüyorum canımm