Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

masallah canim hersey yolundaymis.masallah nerden.nereye geldin.hep guzel haberlerle helmen dilegiyle...
benhuc aspirin kullanmiyorum cnm.icin rahat olsun.dr una guven bence.

Son düzenleme:
ayyy canım ne güzel maşallah Allah nazardan korusun ben de ikiz olsun isterdim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ikisini de

amin arkadaşım dualarınızı eksik etmeyin.ben şok geçirdim resmen dr ikincinin kalbinin atmasını beklemiş...rabbim bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

kızlar ben yeni geldim eve ankaradaydım dualamayı yapabilirim birazda ben okuyayım hiç katılamadım bu hafta

Canım evdeyim yapabilirim duayı demek için girdim ama emel yapacak sanırım duayı. Geç kalmışım:) Sıralamadan daha önce yapmıştım dualama ama yine yaparım evde olduğumda inşallah.Yapmayan arkadaşların istemesi daha önemli tabii.Allahım kabul etsin inşallah.

masallah canim hersey yolundaymis.masallah nerden.nereye geldin.hep guzel haberlerle helmen dilegiyle...

ben de 9+3 de bıraktım aspirini doktorum istedi bırakma mı.clexan 0.6 devam tabiki de günde bir kere.doktorlarımıza güveneceğiz eminenin de söylediği gibi.önce Rabbime sonra doktora güveneceğiz.

duamızdan 74 adet daha okudum toplam 444 oldu benim:Allahım dualarımızı kabul etsin kucaklarımızı sağlıklı ve hayırlı evlatlarımızla doldursun inşaallah.amin.

maşaallah rabbim nazardan korusun.bizim seninle aynıydı haftamız yanılmıyorsam ama maşallah önden gidiyor senin bebeğin.nazarlardan korusun hepimizinkini de seninkini de doğmuş doğacak tüm yavruları rabbim.

maşaallah rabbim nazardan korusun.bizim seninle aynıydı haftamız yanılmıyorsam ama maşallah önden gidiyor senin bebeğin.nazarlardan korusun hepimizinkini de seninkini de doğmuş doğacak tüm yavruları rabbim.

tsk ederim canım...aminnnnnn...benim son adet 22 nisan ama doktor ilk adet günümü kayıt ediyor usg ye...16 nisandan itibaren hesaplıyor galiba ben böyle anladım her seferine son adetinin ilk günü diye soruyor bana...5 cm olmus benim bebegim eli kolu belliydi ikili testi bile yaptı dün doktor...bu cocuk 10 haftalık olamaz dedi 10 haftalık icin büyük dedi..simdi tam dogum tarihi bilmiyorum biraz daha zaman gecsin ozaman belli olur ne zaman dogum...senin son adet tarihin kac ??? bebegin suan kac cm kac haftalıksın tam olarak canım ???

öyle canım nerden nereye :)) cok tsk ederim canım benim İNSALLAH hepimizin gebeligi böyle saglıklı bir sekilde devam eder...seninde cumartesi muhanen varmıs...iyi haberlerle gelirsin İNSALLAH canım....hmmm haklısın önce ALLAHA sonra doktoruma güvenmeliyim...almanyada doktorum degiscek ya İNSALLAH o doktorda devam ettirir aspirini igneyi felan...bakalım almanyadaki doktorun yorumu ne olacak..sizlere burdan bildiririm...

kızlar şenay çıkmış doktordan protein c iyi değilmiş galiba doktor 3 ay daha korunma vermiş.....

Canım benim yaa.. Çok üzüldüm şimdi ((

elifçim çooook sevindim maşallah ezgimize :).

çok üzüldüm yaaa Allahım şafi sıfatıyla şifa versin. en kısa zamanda bebişini kucağına almayı nasip etsin

olsun hayirlisi olsun.senayimiz iyi olsun.once tahlilleri iyi ciksin.bebis zaten gelir.onemli olan senay.gec olsun guc olmasin.

aynen canım sana katılıyorum...

senaycıgım hic moralini bozma...sen cok emek veriyorsun....ALLAHIM bu emeklerinin karsılıgını mutlaka er yada gec verecek...emineyede katılıyorum gec olsun güc olmasın...
kızlar sağolun. hepinize teşekkürler. dün kötüydüm.bugün daha iyiyim. elimden geleni yapmaya devam kararı aldım.

kızlar sağolun. hepinize teşekkürler. dün kötüydüm.bugün daha iyiyim. elimden geleni yapmaya devam kararı aldım.

Şenay ablacım hayırlısı olsun rabbim gönlüne göre verir inş sabır etmek lazım ben herşeyin güzel olacağına inanıyorum rabbim emeklerini boşa çıkartmaz inş... sen güçlü ol yeter....

şenaycım dualarımız seninle. sen elinden geleni yapıyorsun canım tevekkül de ediyorsun. Rabbim emeklerinin karşılığını verecektir.

Şenay ablacım hayırlısı olsun rabbim gönlüne göre verir inş sabır etmek lazım ben herşeyin güzel olacağına inanıyorum rabbim emeklerini boşa çıkartmaz inş... sen güçlü ol yeter....
sağolun kızlar. rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkartmaz inş. benim de dualarımda sizler varsınız. rabbim hayırlarla tez zamanda hepimize sağlıklı hayırlı bebişler nasip eder inş.

emine 300 tane daha okudum toplamda 1000 oldu rabbim dualarımızı kabul etsin inş ellerimizi boş çevirmesin... rabbim kısa zamanda sağlıklı sihatli hamilelik nasip etsin inş... hamilelerede sağlıklı birşekilde yavrularını kucaklarına almayı nasip etsin...amin....

merhabalar salı bebeğimi aldılar hiç iyi değilim bir süre giremem nete bu seferki çok etkiledi beni diğerlerinde böyle olmamıştım çok umutlanmıştım sonuç kötü olunca mafoldum uyuyamıyorum gözüme uyku girmiyor eşimden de saklıyorum üzülmesin daha fazla uzun bir süre korunmayı düşünüyorum yeni bir hamileliğe hazır değilim herkes kendine çok iyi baksın....

merhaba canlar kaçgündr giremedim izne ayrıldm evdeym neyseki net haloldu geçmiş yapmadan yazayım dedim dün kontrolümdü bebeğim iyiydi 2.750 gr olmuş bu da iyi dedi doktorum tabi bir hafta geriden takip ediyo ama sorun yokmuş haftaya bugün 38. haftam bitecek doktoruma dedim yeter doğum olsun yok dedi 39. hafta olsun öyle dedi yani yaklaşık 2 haftam daha var bebeğim zayıf belki o yüzden de bekletmek istiyo bi de bebeğin sağlığı açısından 1 gün bile önemli dedi yani canlarım haftaya doğum gününe karar veririz yaklaşık 17 temmuz ya da 18 olur dedi bian önce doğurmak istiyorum stresten psikolojim bozulmuş hemen geçmişe bakaym sizleri de merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…