kalp kalbe nasıl karşıymış emine tam ben sana nasılsın diye sorarken sen de bana yazmışsın:)
canım sinan hoca çok umutsuzdu benim hakkımda 15 güğn önce gittiğimde diyete uydum dediğimde çok iyiydi. sonucu görünce kafasını salladı yüzüme umutsuz umutsuz baktı. vücutta hala pıhtılaşma var v mücadele ediyor dedi. aynı şey yani. değerim geçen sefer 82 idi. şimdi 87 çıkmış alt sınır 120. biraz da değerin kötü olsa iğneye başlamamız gerekir dedi. yani durumum baya vahim. her an gidecek hasta gözüyle baktı bana. hamilelik için hiç düşünmedi. bebekten ziyade sen riske grersin dedi. sadece bacak olarak düşünme rahimdeki damarlara atabilir pıhtı dedi. gebelik olsa plesantaya atabilir dedi. yani şu an hamile kalmak çok riskli belki ilerisindeki denemelerim riske girebilir. allah korusun rahme atsa rahmi kaybedip anne olma ümitlerim tamamen yok olabilir gibi birşey söylemek istedi aslında. neyse ilaçlar aynen devam coraspini hergün kullanıyorsun değil mi dedi. evet dedim aman onu kullan dedi. yani her an pıhtı atma riskiyle yaşıyorum. o yüzden üstüne basa basa vurguladı sanırım. diyetten hiç bahsetmedi başka hastalarında üzerinde durduğu şeyde durmadı bende. o da sanırım 15 gün önceki konuşmamızdan kaynaklı. birebir uyduğuma çok ikna olmuş:) hiç sormadı bile. ben dedim. diyete aynen mi. o da herşey aynen dedi. 3 ay sonra tekrar görüşeceğiz şu durumda hamile kalamazsın çok riskli dedi.
homosistein değişmemiş yine 9 civarı.o da sınırın biraz altında. sonuçları vermiyorlar. ben istedim çıktı olarak. o da sadece pozitif çıktığı için protein c nin sonucunu verdi. diğerlerini göremedim ama sanırım sorun yok. b vitamini folikasit çinkoya da bakılmıştı. bilemiyorum eminecim. ben elimden gelenin en iyisini yaptım. allah biliyo çok da umutlanmıştım. ama bir kez daha hüsran yaşadım. rabbimin bir bildiği var. bu da benim sınavım.